Ben veririm benim açımdan herhangi bir sakıncası yok çünkü kendimden oldukça Eminim bu konuda. He tabii ki vermek istemeyene de saygı duyarım çünkü çoğu insan ikili ilişkiler arasında mutlaka bir mesafe olması gerektiğini düşünüyor. Biz her konuda birbirimize karşı fazlasıyla şeffaf olduğumuz için şifre alışverişinde herhangi bir problem görmüyoruz.
Aşk insana gerçekten yapmam dediği şeyleri yaptırıyormuş bana da çok gereksiz gelirdi böyle şifre vermek falan ancak kendisini bana buradaki hesabının şifresini verdi ben de verdim aynı şekilde çünkü bir şeyim yoktu Bir gizlim saklım veya onun görünce sorun olacağı bir durum yoktu zaten öyle zırt pırp girip bakmıyoruz Ben öyle ilk aldığımda girdim bir iki kere sonra da girmedim girip ne yapacağım ki Ayrıca Ne bulacağım zaten bir ayı bir yanlışı varsa eğer geç ortaya çıkacaktır
Gizli saklı olmamasından ziyade bence herkesin özel bi alanı olmalı en azından arkadaşlariyla paylaştıkların onların senle paylaştığı şeyler sadece senin değil onun da arasında kalıyor.
İsterse veririm tabiki. Sonuçta ondan sakladığım bir şey yok. Ama tabi ki sadece benim ona vermem yetmez. O da bana kendi hesaplarının şifresini vermesi lazım. Ancak o şekilde verebilirim. Kendisi benden hesap şifremi isteyip de kendi hesabının şifresini bana vermemesi bende kuşku uyandırabilir
Hayır, vermem. Kişisel alanlara saygı olmalı bir ilişkide. Bu denli cıvıtılınca ilişki yokuşa sürükleniyor maalesef. Hem güvenmeyeceksem neden sevgili oldum ki? Sürekli acaba bunu mu yaptı gibisinden düşünerek deliremem.
Öncelikle sadece soruyu sordum ben. Keşke bu yorumu yapmadan önce görüşümü de sorsaydın :). Hesap verme ya da bir hesapta 2 kişinin dolanması olaylarını bende sevmiyorum. Ki kendimin çekinceği bir olay olduğu için değil. Herkesin kendi alanı olduğundan ziyade arkadaşlarımın Kendi hayatından kesitler fotoğraflar ve konuşmalar da geçiyor orada. Onların özelinide benle beraber ortak kullanan kişide görmesi doğru olmaz. Bana sorarsan bende doğru bulmuyorum. Yaşım 21 ve senin aksine gayet olgun ve önyargısız yaklaşabiliyorum düşüncelere...
Peki sorun sadece güven mi kendi kişisel alanınızı ortak kullanacaksınız ya da arkadaşlarınızın size. paylastigi postlar sesler mesajlar sadece size değil beraberinde o hesabı kullanan kişide Görcek.