Aşk İlişkileri 50 yaşındaki adam beni çocuğu gibi gördüğü için mi yanağımdan öpmüştür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Akraba filan degil ailemin tanıdığı biri Güncellemeler+1 yıl ... 50 yaşındaki adam beni çocuğu gibi gördüğü için mi yanağımdan öpmüştür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiç kimseye güven olmuyor eskiden olsa saçmalama o senin büyüğün derdik de.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın bu yüzden de büyüklerimiz daha dikkatli davranıyor ama birden öptü bu adam Yorumla greenmilitary +1 yıl Bilmiyorum ama dikkatli ol tek olmamaya çalış Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl ya ne yapsın dudağındanmı öpsün adamın içi gitmiş belli seni görünce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Masum değil midir yani Yorumla
Kullanici03762728 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sen de mal olmasan izin vermezdi mala ne denir ki,. neyse tamam ciddi olacak, bu basit bişey değil bı daha sakın izin verme, bedenini... Neyse ya anlattım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aniden öptü beklemiyordum ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öperken hoşuna gitti mi peki 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Hayır niyetini anlamadım sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni arzulamıştır Yorumla Soran +1 yıl Normal olarak öpmüş olamaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanmam Yorumla Soran +1 yıl Bir daha gördüğünde öperse geri çekilirsem sorun olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olman neden olsun. öpmesini istemiyorsan geri çekil Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum evli adam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki evli olmasaydı çok hoşuna giden biri olsaydı ne hissederdin Yorumla Soran +1 yıl O yaşta birini istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında olsa hayır demezdin Yorumla Soran +1 yıl Sadece aşık olduğum kişi hoşuma gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyelim 40 yaşında birine aşık oldun ne yapardın Yorumla Soran +1 yıl O zaman hoşuma giderdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin yaş kaç peki Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hımmm. sana bir şey sormak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkma yemem seni 😊 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. O yaşlar tehlikelidir niyet olarak hiç bilinmez 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Umarim kötü niyetli değildir Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bakışlar süzmeler bunlar önemlidir Yorumla Soran +1 yıl Büyümüşsün falan derken baktı ama başka baktı mı bilmiyorum kalabalık bir ortamdaydik Yorumla kanarya001907 +1 yıl Dikkat et vücuduna bakışını göğüs kalçana bakıyormu Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla kanarya001907 +1 yıl Ortama girdiğinde çaktırmadan bak niyeti kötüyse belli olur Yorumla Soran +1 yıl Gördüğünde yine öperse geri çekilirsem bir şey olur mu Yorumla kanarya001907 +1 yıl Öptürme sadece tokalaş Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan selam verecekken yanıma gelip ben başka yöne bakarken öptü aniden Yorumla kanarya001907 +1 yıl Aniden olması sıkıntı ard niyet aranır Yorumla Soran +1 yıl Öpecegini anlasam öptürmezdim zaten Yorumla kanarya001907 +1 yıl Uzak dur bence yüz bulursa ten temasına bile kalkar Yorumla Soran +1 yıl Baş başa kalmıyoruz ileri gidemez Yorumla kanarya001907 +1 yıl Sen dikkat et yinede Yorumla Soran +1 yıl Ederim Yorumla kanarya001907 +1 yıl 👍👍👍👍🌼🌺🌷 Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilemiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Neden öptü 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Selam vermek için ama beklemedigim anda oldu Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Adam firsat bu firsat deyip olmuştur bu yasta insanlar citir kiz hayrani olabilir Yorumla Soran +1 yıl Off Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Neden ofladin ki Yorumla Soran +1 yıl Öpmeseydi keşke Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Kotu birsey yok yanaktan öpmüş takilma cok birsey hissettinmi öperken Yorumla Soran +1 yıl Ne hissedebilirim ki Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Yani ama her gordugunde öpmek istiycek seni Yorumla Soran +1 yıl Geri çekilirim Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Aynen tabi firsat bulursan🤭 Yorumla Soran +1 yıl Aniden öpüyor ya Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Evet o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Napicam Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Bir daha operse uyar ben opulmeyi sevmiyorum de amca de😃 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha öperse dicem hem rahatsız oluyorum hemde yanlış anlasilabiliriz herkesin içinde dicem Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Yanlis anlasilabiliriz dersen adam şöyle düşünür herkesin icinde rahatsiz oluyor tenha yerde opmemi istiyor gibisinden diye düşünür Yorumla Soran +1 yıl Ay hayır o zaman sadece rahatsız olduğumu dile getiririm Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Aynen oyle Yorumla
Murat1123 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Yok sulandıgı için o yasta hayal çıtır 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla Murat1123 +1 yıl Dudagına yakın mı öptu niye izin verdin Yorumla Murat1123 +1 yıl Evt hayalleri çıtır çok iyi bilirim Yorumla Murat1123 +1 yıl Senin gibileti çok arzu ederler Yorumla Soran +1 yıl İzin vermedim öptü birden beklemiyordum Yorumla Murat1123 +1 yıl Eve gidip mastürbasyon yapmıştır inan Yorumla Murat1123 +1 yıl Dudagına yakın öpmek istemiştir Yorumla Soran +1 yıl Büyük saçmalık Yorumla Murat1123 +1 yıl İstersen mesaj atabşlirsin Yorumla Murat1123 +1 yıl Sana göre öyle ama Yorumla Murat1123 +1 yıl Seninle konuşmak isterim eger istersen Yorumla Soran +1 yıl Buradan yaz Yorumla Murat1123 +1 yıl Lütfen önemli şeyler konuşcam Yorumla Soran +1 yıl Seviyem yetmiyor Yorumla Murat1123 +1 yıl İnst varsa Yorumla Murat1123 +1 yıl Gel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç sanmam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedendir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşlanmış olabilir ya da sapık Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli mi Yorumla Soran +1 yıl Evet evli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi şu an bu çokta önemli değil ama yine de dikkatli olll Yorumla
sekerkiizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Koru kendini 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki niyeti kötü müdür Yorumla sekerkiizzz +1 yıl Sence durduk yere niye öptü seni Yorumla Soran +1 yıl Selamlasmak için ama öpecegini beklemiyordum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne hissettin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim bazılarının hoşuna gidiyor ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç kimseye güven olmuyor eskiden olsa saçmalama o senin büyüğün derdik de..
Çok haklısın bu yüzden de büyüklerimiz daha dikkatli davranıyor ama birden öptü bu adam
Bilmiyorum ama dikkatli ol tek olmamaya çalış
ya ne yapsın dudağındanmı öpsün adamın içi gitmiş belli seni görünce
Masum değil midir yani
Sen de mal olmasan izin vermezdi mala ne denir ki,. neyse tamam ciddi olacak, bu basit bişey değil bı daha sakın izin verme, bedenini... Neyse ya anlattım
Aniden öptü beklemiyordum ki
Öperken hoşuna gitti mi peki
Hayır niyetini anlamadım sadece
seni arzulamıştır
Normal olarak öpmüş olamaz mı
sanmam
Bir daha gördüğünde öperse geri çekilirsem sorun olur mu
olman neden olsun. öpmesini istemiyorsan geri
çekil
İstemiyorum evli adam
Peki evli olmasaydı çok hoşuna giden biri olsaydı ne hissederdin
O yaşta birini istemem
Kaç yaşında olsa hayır demezdin
Sadece aşık olduğum kişi hoşuma gider
Diyelim 40 yaşında birine aşık oldun ne yapardın
O zaman hoşuma giderdi
senin yaş kaç peki
18
hımmm. sana bir şey sormak istiyorum
korkma yemem seni 😊
O yaşlar tehlikelidir niyet olarak hiç bilinmez
Of ya Umarim kötü niyetli değildir
Bakışlar süzmeler bunlar önemlidir
Büyümüşsün falan derken baktı ama başka baktı mı bilmiyorum kalabalık bir ortamdaydik
Dikkat et vücuduna bakışını göğüs kalçana bakıyormu
Bilmiyorum ki
Ortama girdiğinde çaktırmadan bak niyeti kötüyse belli olur
Gördüğünde yine öperse geri çekilirsem bir şey olur mu
Öptürme sadece tokalaş
Uzaktan selam verecekken yanıma gelip ben başka yöne bakarken öptü aniden
Aniden olması sıkıntı ard niyet aranır
Öpecegini anlasam öptürmezdim zaten
Uzak dur bence yüz bulursa ten temasına bile kalkar
Baş başa kalmıyoruz ileri gidemez
Sen dikkat et yinede
Ederim
👍👍👍👍🌼🌺🌷
Bilemiyorum
Peki
Neden öptü
Selam vermek için ama beklemedigim anda oldu
Adam firsat bu firsat deyip olmuştur bu yasta insanlar citir kiz hayrani olabilir
Off
Neden ofladin ki
Öpmeseydi keşke
Kotu birsey yok yanaktan öpmüş takilma cok birsey hissettinmi öperken
Ne hissedebilirim ki
Yani ama her gordugunde öpmek istiycek seni
Geri çekilirim
Aynen tabi firsat bulursan🤭
Aniden öpüyor ya
Evet o yüzden
Napicam
Bir daha operse uyar ben opulmeyi sevmiyorum de amca de😃
Bir daha öperse dicem hem rahatsız oluyorum hemde yanlış anlasilabiliriz herkesin içinde dicem
Yanlis anlasilabiliriz dersen adam şöyle düşünür herkesin icinde rahatsiz oluyor tenha yerde opmemi istiyor gibisinden diye düşünür
Ay hayır o zaman sadece rahatsız olduğumu dile getiririm
Aynen oyle
Yok sulandıgı için o yasta hayal çıtır
Nasıl ya
Dudagına yakın mı öptu niye izin verdin
Evt hayalleri çıtır çok iyi bilirim
Senin gibileti çok arzu ederler
İzin vermedim öptü birden beklemiyordum
Eve gidip mastürbasyon yapmıştır inan
Dudagına yakın öpmek istemiştir
Büyük saçmalık
İstersen mesaj atabşlirsin