Babam bana herkesin içinde halamın eteğini öptürdü?

4 halam var, dördünü de hiç sevmem. Ama buna rağmen iki yüzlülük yaparım, yüzlerine gülerim, saygıda kusur etmem. Sevsem de sevmesem de sonuçta büyüklerim ve babamın bacıları. En büyük halam ile geçen hafta kavga ettik. Evlerine gittiğimde çok değerli ve pahalı bir vazosunu yanlışlıkla kırdım. Parasını vermek istedim, kabul etmedi, ısrar ettim, yine kabul etmedi, ben de parayı yastığın altına bıraktım. Daha sonra arayıp kavga çıkardı ben senden para mı istedim diye ağza alınmayacak şeyler söyledi bana ben de sinirlendim sonuçta kötü niyetle yapmadım. Kavga ettik. Hemen babamı arayıp ağlamış duygu sömürüsü yapmış. Babam yanlış bir şey yapmadığımı bildiği halde özür dilemem için zorladı. Halam da elimi eteğimi öperse affederim dedi. Bugün iftara davet ettik, ben unuttu derken elini eteğini öpmek zorunda kaldım. Herkesin içinde. O kadar rencide edilmiş hissettim ki… babamdan korkmasam Allah affetsin eline tükürürdüm sırf babam yüzünden bu hallere düştüm hiç arkamda durmadı varsa yoksa halam.

Babam bana herkesin içinde halamın eteğini öptürdü?