İçimdekileri dökmek istedim?

Ya nasıl başlasam bilemedim sadece içinmdekileri yazmak istiyorum belki yazdıklarınızın faydası olur
Biraz güven eksikliğimi özgüven eksikliğimi bilmiyorum ama, mesela biriyle konuşmaya başlıyorum konuşmamız gayet güzel gidiyor ama bir anda konuşmayı kesiyorum yani neden benle konuşuyor diye düşünceye giriyorum kendi kendime çünkü çok ta güzel değilim yüzüm o kadar da abartılacak güzel değil hafif kiloluyum, başka kız mı kalmadıda benle konusuyor diye düşünüyorum ya da ona karşı bir şey hissedersem o kişinin amacı da beni oynatmaksa diye çok korkuyorum. Bu zamana kadar kimseyle sevgili olacak kadar konusmadım
konuşmak istiyorum da ama hep bir korku var içimde neden benle konusuyor amacı ne diye. Mesela geçen hafta arkadaşımla buluştum nişanlısının arkadaşı da geldi o gün o arkadaşı bana istek atmıştı ve fotoğraflarımı beğendi o çocuğun bana yazmasın bekliyorum ama yazarsada nasıl konusucam bilmiyorum yani amacım ilgi de değil ama bilmiyorum neden böyle oluyor.
Birine karşı hislerim olsa hep içimde yaşıyorum eğer söylersem dalga geçer alay eder gibi hissediyorum. Birazda bu tavırlarımda aile etkiside çok fazla annem terkedip gidince herkes böyle yapıcak sanıyorum kendi canımın bir parçası yapınca başkası neler yapmaz diye düşünüyorum bu sene üniversiteye gidicem nasip olursa ama bilmiyorum bu halim nereye kadar böyle devam edecek ne zaman gerçekten kendi hislerimle hareket edicem bende istiyorum biriyle karşılıklı birbirimize aynı duyguları hissedelim diye ama kendime bunu yapmama izin veremiyorum?
Sadece içimdekileri dökmek istedim?
İçimdekileri dökmek istedim?