Güncellemeler
+1 yıl
Hangisi doğru bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ilişkiye devammı etmeliyim yoksa eskiye dönmeliyim
Ilk bastaki biraz benden büyük olduğu için biraz aramızda zıtlık olduğu için anlaşamadığımız için ayrıldım sevgisinden şüphem yok daha sonra bi ilişkim oldu bunla bi zitligimiz yok herşeyi iyi durumları felan bi sıkıntım yok kalbim belki zamanla alisabilir ama ayrıldığım çocuk için canım çok yaniyo lütfen bi akıl verin buna ihtiyacim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bisekilde biten iliskiden tekrar barisinca hayir gelmio bea
Öylemi diyosun
Evwt zati hersey yolunda olsa o iliski bitmezdi insana bazen hayatinda bidaha oyle biri olmucakmis gibi geliyo ama inat ya da bazi icguduler ugruna hayatini somurtarak yasamak anlamsiz bide burdan sonraki yolculugun evlilik yolu olucak artik lise sevgilisi degil kisaca soyle diyim bi is yerinden neden ayrilirsin bazi memnuniyetsizlik geri donersen bunlari bile bile kabul etmis olcan ama omur boyu orada olmak zorunda degilsin baska isler var evlilikte artik kaderin degismis oluyo bence geri donme suanki kisiyede kalbin ait degilse onunlada sirf mantik ve saygi uzerinden evlenme cunki evlenince yapicagi herhangi bi ters harekette herseyi gozune batar iyisiyle kotusuyle sonucta sevmis degilsin
Aslında her kelimende haklısın evet bidaha öylesine denk gelemicekmisim korkusuna yeni düşüyorum şu an biraz aydinlanma yaşadım aşırı mantıklı geldi ve diğer şu an ki ilişki için ise bi fikrim yok belkide ayrılırım neyse ilk iliskime dönmeyi dusundugum zaman hep bu yazıyı okucam sonum ıkiside olmucak gibi :) bu yazından sonra onu farkettim
Ikisiylede olmucagina inaniyosan bosuna surunme kalbini dinlendir yasin ilerliyo kalp yorgun olursa ya yasim cok ilerliyo diyip anlamsiz ruhsuz bi mantik evliligi yaparsin ya da evde kalirsin ki bence ruhsuz evliliktense bekar kalmayi tercih ederim yani dis gorunus cinsel aktivite vs herseyi gec ruh olmadan adi evlilik denen ayni evde olup ayri yataklarda yatilan bi sarilmaya dertlesmeye hasret birakcak evlilik ne ise yararki
Evet tabikide haklisin bu iliski ama daha çok yeni 3 ay denerim olmadı dediğin gibi tabikide
3 ay mi o zaman sans ver tam olarak bi tani belki seversin uyumunuz vs hosuna gider asik olursun diyemem o ilk bakista basliyo ask yeri ayri karsiliksiz bambaska bi duygu
Aşk evet bambaşka onu yaşadım ben dndn evet denicem bakalım ya
Simdilik akisina birak ama 6 ay oldugu halde icinde bi kaybetme korkusu bakinca kiyamama yoksa zorlamana gerek yok
Ne akli istiyosun bizden kendin daha ne istedigini bilmiyosun
Bilmedigim için yazdım yani akıl mi yoksa kalbi mi seçmeliyim diye
Hem aklınla hem kalbinle seveceğin biri en doğrusu senin için biri eksikse mutlu olunmaz
Ah bilmiyorum belki de korkağın tekiyimdir kalple seçtiğim kişiyi sadece 7 8 yaş olduğu için ilişki sıradan ilerlediği için ha bide anlasamamazliklardan dolayı ayrıldım sence bu yaptığım hatamı yoksa doğrumu
Bence doğru açıkçası bu kadar yaş farkı fazla bence. Sevdiğin insanla anlaşmak da önemli anlaşamadıktan sonra sevsen ne fayda o zaman sevgi de biter.
Bence ilk ilişkin harbi ilişkiymiş yani yaştan dolayıysa takma kim ne derse desin aldırma sevmek ve anlaşmak daha önemli bence
O benimle anlaşmak için çok gayret ediyo gerçekten çabaladığını görüyorum ikimiz ayrı yerlerde çok süper insanlariz ama birbirimizin kötü yanlarını tetikliyoruz ve ben bundan dolayı ayrıldım ve 3 aydır askerdeydi sen 9 günü kalmıştı yüz yüze gelince daha iyi anlaşılır demişti ama ben bilmeden sogumaktan korkuyodum ama bi o kadarda çok seviyorum ama bunu nasıl halledicegimi bilmiyorum diğer yeni başlayan ise eskiden uzun süreli bi hoşlanti olmuştu o da çok saygılı ve seven biri ve şu an nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum çok fazla caresizim
Sen daha ilkini unutamamışsın ikinciye de kendine de yazık ediyorsun gibi hissettim
Ciddi bi yola girerse ona yazık etmemek için kendimi harcicak kadar vicdana sahibim
İşte işler ciddiye gitmeden bitir o zaman ne o harcansın ne sen yoksa sevmediğin biriyle ömür geçirmek zorunda kalıcaksın
Aslında zamanla sevedebilirim belli olmaz sadece asıl doğru hangisi bilmiyorum eskiye geri donmemek için kendimi çok zor tutuyorum 1. ilişkide ki kişiden çok etkileniyorum ama bazen önemsiz hissettiyo 2. ilişki ise beni çiçek gibi hissettiriyo bi etkileşim yok ama kararsizim
Ona ben bir şey diyemem bu senin hayatın ve kararı senin vermen lazım bence hepsini eksileri ve artılarıyla iyice düşün ve doğru olanı seç
Umarım doğru karara varabilirim
İnşallah unutma her şey hayırlısına varır