Aşk İlişkileri Olmasını beklediğiniz bir şey var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim yok olmuyor çünkü Güncellemeler+1 yıl Güncell Olmasını beklediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Aşkı yaşamak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evlenmek istiyorum ama olmuyor ne sevdiğim nede konuştuğum biri var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aaa nedenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasibim çıkmadı yaşımda geçiyor bulsam hemen evlenirim Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun hakkında ö Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sevebileceğim biriyle tanışmak ietedigimdir.şu an hayatında eksik olan tek şey sevgi ve aşk. 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hayir yok ben ne zaman emek verecegim o zamqn olacak 0 0 Yorumla
yagecsanane Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Vicdanımın bir an önce sesini kesmesini çok istiyorum 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kpssden istediğim puanı alıp atanmak 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl ne kdar beklesemde olmuyor. artık beklemiyorum 0 0 Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Merak edilen soruyu cevaplıyorum yok. Mk 0 0 Yorumla
Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. sevgili 0 0 Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. akıllanmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşkı yaşamak
evlenmek istiyorum ama olmuyor ne sevdiğim nede konuştuğum biri var
Aaa nedenn
nasibim çıkmadı yaşımda geçiyor bulsam hemen evlenirim
Hayırlısı olsun hakkında ö
Sevebileceğim biriyle tanışmak ietedigimdir.
şu an hayatında eksik olan tek şey sevgi ve aşk.
Hayir yok ben ne zaman emek verecegim o zamqn olacak
Vicdanımın bir an önce sesini kesmesini çok istiyorum
Kış gelsin..
Artık hiçbir şeye inanmıyorum.
Artık hep mutlu olayım.
Kpssden istediğim puanı alıp atanmak
Var kanka üç beş bişeyler
ne kdar beklesemde olmuyor. artık beklemiyorum
Merak edilen soruyu cevaplıyorum yok. Mk
Var tabi
Sevgi, ama olmuyor
sevgili