Çok inanmışsınız başkalarının saçma sözlerine. Materyalist insanlar asla mutlu olamaz. Kadın tarafından bakalım. Yok zenginmiş, yok 1,90 boymuş, kaslıymış, kirli sakallıymış, adonisi de olacakmış...
Bir de erkek tarafından bakalım. Olacakmış, en az 90-60-90 olacakmış, brezilya kalçası olacakmış, kocaman -özür dileyerek söylüyorum- göğüsleri olacakmış falan filan.
Karamsarlıkla hiçbir yere varamazsın. Önce karamsarlığı terk et. Başkalarının materyalist taleplerini dinleyerekte hareket etme. Bunun mekanizması acayip birşeydir. Senin beklemediğin bir anda karşına çıkması lazım. Bunun doğası bu... Bu kadar umutsuz olma.
Bu karamsarlıkla olmayacağına inanıyorsan o zaman akışına bırak bazı şeyleri o seni gelsin bulsun. İyi insan mutlaka bir gün mutlu olur.
Çok değil geçen hafta perşembe gününe kadar ben de kafayı yiyordum bunun için. Baktım ki böyle kafayı bozmakla zaten olmayacak bari hayatın akışına adapte olmayı, elimden geleni yapmayı, iyilik ve doğruluk tarafına geçmeyi ve tam teslimiyet göstermeyi seçtim. İnsan fırsatları ancak bu şekilde görür ve değerlendirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet evleneceğimi düşünmüyorum
Çocuksun sen daha
Senden büyüyüm küçüğüm
Bu konuda duygularım çok nötr, sanırım henüz dogru insan kavramından umudumu kesemedim. Fakir tesellisi işte 🤣🤣
kes bence
Haklısın sanırım.
Doğru insan diye bir şey yok, zaman kısa yaşın geçmeden evlen.
Tamam, gidip hemen evlencem. Nerede bulunuyor bu evlenmelik eşler 🤦♀️
o yaşa kadar öğrenemediysen artık bulamazsın
Reis ben daha şimdiden başladım sana kolay gelsin 😀
çocuksun sen
Tamam işte erkenden başladım ben 😀
30 yaşındayım. Ama karamsarlığa yer vermiyorum. Nasılsa o mutluluk karşımıza çıkacak...
çıkmaz tipin düzgünse paran varsa olur
Çok inanmışsınız başkalarının saçma sözlerine. Materyalist insanlar asla mutlu olamaz. Kadın tarafından bakalım. Yok zenginmiş, yok 1,90 boymuş, kaslıymış, kirli sakallıymış, adonisi de olacakmış...
Bir de erkek tarafından bakalım. Olacakmış, en az 90-60-90 olacakmış, brezilya kalçası olacakmış, kocaman -özür dileyerek söylüyorum- göğüsleri olacakmış falan filan.
Karamsarlıkla hiçbir yere varamazsın. Önce karamsarlığı terk et. Başkalarının materyalist taleplerini dinleyerekte hareket etme. Bunun mekanizması acayip birşeydir. Senin beklemediğin bir anda karşına çıkması lazım. Bunun doğası bu... Bu kadar umutsuz olma.
dostum öyle olmuyor görüntüm kötü diye kimse beğenmiyor evlenemiyorum
Bu karamsarlıkla olmayacağına inanıyorsan o zaman akışına bırak bazı şeyleri o seni gelsin bulsun. İyi insan mutlaka bir gün mutlu olur.
Çok değil geçen hafta perşembe gününe kadar ben de kafayı yiyordum bunun için. Baktım ki böyle kafayı bozmakla zaten olmayacak bari hayatın akışına adapte olmayı, elimden geleni yapmayı, iyilik ve doğruluk tarafına geçmeyi ve tam teslimiyet göstermeyi seçtim. İnsan fırsatları ancak bu şekilde görür ve değerlendirir.
ne yaparsam yapayım olmaz benim.
Yaşı 30'lara gelmiş derken zaten bence evlenme yaşı 27-33 arası
öyle olmuyor gençsin diye sana öyle geliyo
Evlenemeyecegimi değil evleneceğimi düşünüyorum çıkacak biri aklimi çelecek diye korkuyorum
ne diyon dostum
bir ara evlenirim, once dogru insanı bulalım
senin ki tercih meselesi
25 yaşındayım ama evleneceğimi şimdiden sanmıyorum
Şaşırmam hiç.. öyle olcak gibi
niye evlenmedin
Düşünüyorum ama bir türlü olmuyor
Benimde olmuyor tiple alakalı
Tiplemi artık bizmi geç kaldık
kendim için konuşuyorum
Sana bağlı kardeşim
bana bağlı değil görüntüm beğenilmiyor