AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Boşanmakta geç bile kalmışsın. Evliliğin sorumluluğunu bilmeyen veya kabullenmek istemeyen biriyle ileride çok sorun yaşarsın
Ne var bunda adam gezsin. dolassin illa evlenince zapturapt altına alacaksınız. Ondan sonra kavga dövüş ve ayrılmalar. Rahat bırak adamı biraz.
Adam da kadın da gezebilir ancak evliler ve birlikte de vakit geçirmeleri gerekiyor. Adam eşiyle hiç ilgilenmiyor ve vakit geçirmiyormuş ancak konu arkadaşları veya ailesi olunca gayet ilgiliymiş. Gezip tozmasını kısıtlamayla ilgili bir durum değil bu.
@tuttularyüreğimi doğru tam okumamışım. tabi rahat bırak derken doğru okumadığıma göre yorum yapmıştım. adam haskız ok. en çok ilgiyi hakeden şu an eşi. bu konuda mutabıkız.
👍🏻😊
Senden uzaklaşıp başkalarıyla vakit geçiriyorsa aranızda bir sorun var demektir yani seninle ilgili bir sorunu vardır bunu sordun mu eşine hiç?
Ben en çok şeye şaşırıyorum. İnsanlar nasıl böyle evlilikler yapıyor? Adam ev arkadaşıyla eve çkkmş gibi davranıyo
Bekar olduğunu sanıyor sjjssjdjj ya senden önce hep onlar vardı ya ondandır şimdi seni özlemez sonuçta dibindesin
Eeee sevgililk döneminde de böyle değil miydi
Hergun buluşurduk
Demek ki her şey köprüyü geçene kadarmış
Bir insanın eşi nasıl olurda eşine ilgi göstermez ihmal eder anlamıyorum asla.
Kadınların sevilesi olduğunu neden anlamıyor bu erkekler yav
Bence kendi varlığını kanıtla ve ona uyum sağla dışılık yani fingirdeme çok erken çünkü 1 sene ne ki Üzgünüm ama 1 yıl bunun için cok erken ben 2 sene eniştemin ablamın peşini bırakmadığını hatırlıyorum
Bence siz uzak durun siz uzak durdukça onda merak uyanacak neden sormuyor ısrar etmiyor diye o üstünüze düşecek bu kez
Yav napcan napcan Allah Allah bırak keyfine baksın senin yok mu arkadaşın git sende onlarla takıl
tabiki öncelikle konuşmalısın ama onu evde tutmayı başarabilecek ufak süprizler yapmayı dene cinsel anlamda heycan kat olaya :)
Asla böyle bir şey yapmamalı tam tersini yapmalı. Her yanında olmasını istediği zaman tabak da m mı sunacak bu kadın?
@NickSevmeyenlerden olmuyorsa zaten yapıcak bir şey yok ama başlangıç evresinde olduğunu düşünerek böyle bir yorum yaptım tabikide olmaz o şekilde kadınlık gururu denen bir şey var ama bunu denemesinin bir faydası olabilir diye düşünüyorum hepten sizleri suçlamıyorum ama bir erkeğin gözü dışardaysa kadında kendini sorgulamalı diye düşünüyorum
Kadını gözü dışarıda olduğunda erkek kendisini suçluyor mu? Hayır kadına namussuz ahlaksız diyorlar. Erkeğin gözü dışarıdaysa kadın niye kendisini suçlasın? Ben hiç aldatılan bir erkeğin ben karıma yetemedim. Seksi iyi yapamadım. Fiziğim iyi değildi ona tutkuyu yaşatamadım diye kendine pay biçtiğini görmedim. Ama kadınlardan bunu beklemeniz çok yanlış.
@NickSevmeyenlerden bu senin dediğin yaradılışa aykırı bir kere ama pratikte haklısın hiç bir erkek böyle düşünmez ve düşünmemeli çünkü hayatta yazılı olmayan belli kurallar vardır hanımefendi
Beyefendi yaratılışa aykırı bir durum değil efendim.
@NickSevmeyenlerden peki bayan daha fazla birşeyler yazıp sizi yormak istemiyorum ben cahil aklımla birşeyler önermeye çalıştım
Kendimi gördüm bi an nişanlıyken de mi böyleydi
Arkadaşlarıyla buluşsada benimle buluşuyordu her türlü evlendikten sonra böyle aynı evin içinde yiz ondan herhalde siz hala devam mi
Yok ben dayanamadım ayrıldım gitsin arkadaşlarıyla evlensin.
Ne yap biliyor musun dışarı çıkalim mı dediğinde yorgunum falan derse tamam o zaman sen dinlen kızlarla uzun zamandır görüşemedik bende onlarla buluşurum de
Ohh iyi oluyor nerden buluyorsunuz böyle annesi belli olmayan kişileri anlamış değilim 😂
Annesi gayet düzgün bir bayan onun ailesi felan neden böyle konuşuyorsunuz ki
Telefonunu çok karıştırıyorum? Başka kadınlarla tanışmış olabilirmi
Kesinlikle sanmam çok kurcaladım
Ne yazmışım ben öyle ya 😅 hay telefonun. Sanmam diyorsan kesin kocan aldatiyordur.
Önüne seksi çok güzel bı bayan geçsin karşısına yinede bakmaz o kadar eminim ama erkek milleti olduğundan dolayı bilemem benim kocam uyuşuk dur
Ahahah yaptığın degerlendirmeye bak ya adamın çükumu kalkmıyor niye bakmasın işte bunu dediğin zaman yapar nasılsa güveni tam deyip seninde ruhun duymaz canim
Yatakta nasil
Çiçeği böceği anladimda o koyun neyin nesi :)))
orada gördüğün simgeleri sevdiğim için ve bağlayıp
Pardon yazım yanlışı
Otomatik yazım hatasi. Bendede çok fazla oluyor ya :))
İlgisiz davran. Ona göre davranışlarını ölç.
Bir yazar var onu okusana
Eşin sanrm hala sorumluluğun farkında degil.
Düzelmez kıskanma umursama sende aynısını yap anca oyle kafası dang eder
aynı şekilde davran yaptığı şeyin farkına varsın sonuçta kaçan kovalanıyor
sende kendi arkadaşların ile aynı seyi yap.. bu ona empatiyi yaptırıt
Sizde kendinize meşgale bulun. Esinize endekslemeyin hayatınızı. Özletin kendinizi.
Kusura bakma ama görmezden gelmek en güzeli , demek ki onlarla oaktan keyif alıyor
Bekar olduğunu sanıyor zor düzelir alışkanlıklar geçmez ama azaltması için konuşmayı dene
Sen de kendi arkadaşlarınla takıl. Kocan yanlış bir şey yapmıyor en yanlış bir şey yapıyosun.
Onun sebebi henüz evlilige hazır olmadığını gösteriyor. Aklı dışarıda, arkadaşları ile yapılan geyik onu daha cok tatmin ediyor.
Uyar anlat böyle devam edersen boşanmak istediğini söyle yanlış bi koca seçimi yapmışsın
kesinlikle konuşmanız gerekiyor. farkına varmasını sağla. çek kenara oturun konuşun, anlat her şeyi
böyle biriyle evlenene kadar tolere etmişsin şimdi de ağlıyorsun.
Erkekler iki yerde kadın arıyor 1 yemek masası, 2 yatak
Adamı çokmu sıkıyorsun acaba sende arkadaşlarımla takıl ozaman
Arkadaşlarınla demek istedim yanlış olmasın :)
Ne sekilde evlendiniz severek mi? Ve sevgiliyken seninle cok vakit gecirir miydi?
Bir gün arkadaşlıkların gerçekten de işe yaramadığını, en iyi yerin aile yeri olduğunu anladığında eve dönecektir ama iş işten geçmez inşallah.
Oturup konuşman lazım böyle olmaması gerektiğini soyle
Öyle gelmiş öyle gider O düzelmez Ondan bir çocuk olmaz
Sende eğlenmene bak arkdslarnla buluş gez toz hayatına bak
Bende evde durmayı seviyorum. Eşimi gönderiyorum hatta arkadaşına gezmeye. Ev gibisi yok.
Soğumuş senden seven insan yanından ayrılmaz seninle zaman geçirmek ister
Sende arkadaşlarınla takıl kısasa kısas canısı Zeki ol biraz :)
Eşinin evli olduğunuzun farkına varması gerek nereye kadar böyle
Erkek yorumları ne beyinsizce mk. Erkeklerin gözü aç biz ney yapalım
1milyonışıkyılı sitenin eziğidir arkadaşlar :d
@1milyonışıkyılı
Allah sana akıl fikir versin. İnsanlara durduk yere ulan diyen birisin seni ciddiye aldığım için ezik birisiyim haklısın
Allah sana da Hidayet versin
Ulan dememe mi alındın çen skfksppwsppdpgpfv
Kesinlikle sal kendi arkadaşlarınla takıl kendi hayatını yaşa
Demekki sende bulamadığını arkadaşlarında buluyor oturup konuşmalısın
1yıllık evlilikte zevki sefa eyleminde olmalı çiftler... Arkadaş ne yaa.
Olayı ne kadar büyutebilirsen o kadar büyüt, ve arkana bakma. Seninle ilgilenmeyi sevmiyor.
Garip ve üzücü uzak davran bırak o bişeylerin farkına varsın
1 yılda ne yaptınızda bu duruma geldiniz? Evlilik öncesi sevgili dönemi kaç sene sürdü?
karşına al güzelce durumu anlat empati kurdurmayı dene.
Düzelmiyor ben neler yaptım bir yolunu bulursan bana da yaz
Bence sizde biraz sessiz olmalısınız mutlu etmelisiniz karşı cinsi
O odunu törpülemek kolay olamyacak. Kolay gelsin size
Evli olmak kavramını öğrenmesi gerekecek aile büyükleri konuşsun
denemişsinizdir ama kavga etmeden konuşmaya çalış
Sana zaman ayırmayana sende ayırma üstüne titreme o kadar
Sakin bı şekilde güzel güzel al karşına konuş bı yerden sonra böyle devam ederek kendisinden tiksindirmeye başlar buna engel olamazsin
Sanki bazen oluyor gibi soğukluk tiksinme en korktuğum şey
istemese de ruhunda açılan derin boşluk seni bu yola götürecektir o yüzden yol yakınken konuşup bu sorunlara eğilmeye odaklanın yoksa ilerisi iyi gitmez
Evet dediğiniz gibi katılıyorum yoksa sonu hüsran
Cinsel olarak istedigini veriyor musun? Her istedigini yapıyor musun yatakta? Bunları yapmıyorsan adam senden sogunur
Böyle bir erkeği hayatımda tutmak için çabalamam. Seni kaybetmekten korkmuyor zaten.
Bekara koca boşamak kolay
Tabi kolay. Ayrıca öyle de ömür geçmez yani bu devirde boşanmak, dediğin söz kadar kolay. Boşanma taraftarı bir insan değilim ama kadını saymıyorsa o da adamı saymayacak enayi olmayacak.
bence hiç öyle yazma çünkü istatiksel bir şey , kadınlar evlenmek için yanlış erkeği tercih eder bu çok yüksek oranda
gayet normal, o rahat ortamdan her yaptığı hesap verilecek bir ortama düştü ve bocalıyor. çok üstüne gitme zamanla düzelecek
Yapacak bir şey yok, Baştan tam tanımadan hata yapmışsın. Sadece kabullenmekten başka bir çarende yok gibi.
Boşanmak
@doyoucomebackhome :) O yorumu Karşı tarafa bıraktım..
Bir ağacı kurt yemeye başladıysa, o ağacı ne kadar ilaçlasanda yeşertemezsjn, sizin ilişkide yara almış belli sen yinede ağacı, kurtarmaya bak kurursa yapacak bir şey yok, zor durum Allah yardımcın olsun..
Ablacım bir dinleyici olarak iki taraf gözüyle birlikte vakit kazanıp keyifli ortak yönlerinizin ya da paylaşımlarınızın üstünden bir şeyler yapın bu aranızı daha sıcak tutar da soğuk bölüme yakınsınız bir an önce lehine çevir
Üzerine çok gidersen eldekinden olursun bence sıkıştırmadan ortamı germeden kaçınmalısın ve o eve geldiğinde kendini huzurlu hissetmeli ki çekinmeden evine gelsin ona hep güler yüzlü ol ve zamana bırak
Evde tutmaya çalış cilven ile hazırlık yap işten gelince geceyi bir kerede değil 2-3 kerede uzun bitir yorulsun enerjisini sende bitirsin