öncelikle şüphen varsa kesin aldatıyordur. şüphe gibi hisler çok doğru noktada içimize işlenir, yanılma payı da düşüktür bence. ikinci olarak dengesiz tavırlar; sana normalde aşırı ilgisiz davranır, mesajlarına ve aramalarına geç döner, kısa cevaplar verir ama sonra birden aşırı sevgi dolu olur, "seni çok seviyorum" minvalinde birçok sözler söyler, sana çiçekler hediyeler alır ki bu da suçluluk psikolojisiyle yapılan bir şeydir.
Mesela sosyal medyaya girdiği halde mesajına geç yanıt veren biri beni hep şüpheye düşürür. Bana müsait olmayan demek ki başkasına müsait diye düşünüyorum. Ki bu konuda çoğu zaman hatta iddia ediyorum her zaman haklı çıktım
Görseldeki gibi üçlü yapmak isteyen erkek ya aldatır ya aldatılmayı sever. Fakat senin için çok geç artık, soruyu soracak kadar beyninin içinde bir düşünce varsa, aldatma olmasa bile güvenin bitme noktasına gelmiş. Geşmiş olsun
@Perikızı__ benim demek istediğim önceden göz temasını rahatlıkla kurarken, aldatma durumu varsa suçluluk psikolojisi ile gözlerini kaçırmak.. Yoksa utangaçlık konusunu kastetmek istememiştim..
telefonları açmıyor hep geç dönüyorsa mesajlara saatler sonra yant veriyorsa akşam bir saaten sonra iletişim kurmuyorsa ailesinden bahsetmiyor, telefonunu vermiyorsa, onun yerine alternatif iletişim uygulamalrını kullanmak istiyorsa genelde göz önünde buluşmak istemiyorsa işinin adresi vb detayları vermiyorsa sürekli meşgulse çevresinden kimseyle tanışmadıysan evlidir
Kısıtlama konusunda seni de rahat birakiyorsa erkek arkadaşlarına pek karışmıyorsa muhtemelen kendisine de karisilmasini istemediği için yiyeceği haltları rahat rahat yiyebilmek içindir ordan anlaşılabilir
Geçen bir çocuk yanında sevgilisi varken gözümün içine bakıyordum döndüm bakamaya devam etti sevgilisi benden daha güzel üstelik erkeklere güvenmiyorum sevsem de güvenmem bu yüzden hep yalnız kalırım
Kadınların %80 aldatır o yüzden bana kimse ayak yapmasın kadınların %60 kısmı sevgiyi hak etmiyor kadınlar erkeklerden çok tehlikelidir aldatması için illaki ilişkiye girmesi gerekmiyor
Askılı minili croplu taytlı geziyorsa , ruhen tek eşli olamaz herkese ben burdayım diyordur 😎 ayrıca kapalı bile olsa umursamaz tavırları varsa aldatıyordur. Hiç şaşmıyor 🤣
Normalde yapmadığı şeyleri yapmaya başlıyorsa. Mesela çiçek almak huyu değildir ama vicdan azabı yapar alır, veya bir an da sevgiye boğar sizi. Tavırlar değişir
Bence kesin aldatıyordur diyebileceğimiz bir davranış yok, bordo bereliyse aldatan kişi zaten anlamayız. Onun dışında telefonun çok gizlenmesi bi miktar kuşkuya düşürür beni.
Aldatan kadın iz bırakmaz. Onlar kaliteli kaşardır. Aldatmaya cesareti olmayan kadınlar delil bırakır sadece. Erkekler aldatmak için kadın kullanır dımı?
Şifresini saklayıp telefonunu kurcalamandan korkuyorsa vs basit şeyler ve en önemlisi sana bu şüpheyi hissettiriyorsa altında bir şey mutlaka vardır hislerine güven aldatılan kadın hisseder