Kendisi eski sevgilim olur. Ben zaten hiç bitirme taraftarı olmadım ayrılalı 2,5 ay oluyor hayatıma kimseyi almadım ara ara ona yazdım. Dün yine yazdım biraz konuştuk unutamadığımdan bahsedince bunu söyledi. Başkasını bulunca unutuluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Seni ne kadar sevdiğini söylediği bu basit kelimeden anla … kendine biraz zaman versen unutacaksın da bulunmaz hint kumaşı gibi yapışırsan ona bi sonraki yazmanda daha farklı şeyler duyacaksın.. biraz yazma kendine iyi bak engel ol merak etme o sana yazar
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl- Evet, basit: Bunun adı "aşk" olsa o da sana "aşık" olurdu.
Duygularına karşılık verecek birini bulduğunda onu kolayca unutacaksın.
Söylediğinin doğru olduğunu bildiğinden değil, kendini beğenmişliğinde bunu söylese de
aslında, sana iyilik ediyor ve bu söylediğini doğru okursan günü geldiğinde içinden de olsa ona teşekkür edeceksin.
- Evet, unutuluyor: Şu an sevdiğim adamın yokluğunda, senin düştüğün duruma ben de düşmüştüm. Neyseki mantığımı erkenden devreye soktum ve karşımdakini de darlamamak için kısa süre içinde toplanıp önüme baktım. Kanser hastalarına sağlıklılarmış gibi düşünmeleri ve kimisinde bunun işe yaradığı söylenir ya; bunun bilimsel bir yanı var ve yalnızca kanser hastalığı için geçerli değil. Ben de bunu yaptım. Onu ve açtığı yaraları yok saydım. Sonra, şimdi birlikte olduğum adam geldi ve baktım ki o yaralar yok, hiç olmamış ya da vardıysa bile kendi kendime açmışım. Yollarımız ayrıldığı için içimden teşekkür bile ediyorum ona. Yaşayabileceğim bir "aşk"a yolumu açtığı için. Düşünsene... Kendi kendime onu sevecektim, o da sevecekti belki; ama hiçbir zaman benim kadar değil ve daha da kötüsü, şimdi yaşadığım gibi bir ilişki olmayacaktı, böyle bir ilişkinin yaşanabileceğini bile bilmeyecektim ya da "aşk" sandığım aslında hiç de "aşk" olmayacaktı.12 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsın
- +1 yıl
Umarım yardımcı olmuştur.
+1 yılkarşı tarafa geçmek istemeyen için köprü kurmak anlamsız seni kendisi itmiş yazmamalısın. gerekli olgunluğa ulaşamamış ve duygularını keşfedememiş biri demek ki gerçek sevginin böyle basit olduğuna inanmıyorum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Tabi ki değil ama seni incitmeden uzaklaştırmak için aklına gelen en iyi şeyi söylemiş. Keşke dediği gibi olsa çok seviyorsan durum kötü yapacak bişi yok Zorlada sevdiremessin bazı yorumlarda çocuk lonç yemiş ne alaka anlamadım sevmiyorsa sevmiyor yani Ne?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için basit çünkü aşık olmuyorlar
30 Yorumla Oneitis sendromu yaşıyorsun, saplantı yapmışsın.
Oneitis, özel olduğu düşünülen kişiye saplantı derecesinde aşık olma halidir. Hastamız hoşlandığı kişiyi orantısız yüceltip zamanla bir tanrı (ça) ya dönüştür. Karşılıksız hislerle sürdürülen bu ilişki, akıl dışı gerekçelerle devam ettirilir. Hastalığa tutulan kişinin kendince haklı bahaneleri vardır. Bunlar: “O diğerlerinden farklı.”, “Gerçekten aradığım kişi o.”, “Hayatımın aşkı o.” gibi mantık dışı senaryolardır.
03 Yorumla- +1 yıl
Kendine uğraş bul çalışıyorsan işine okuyorsan okul hayatına odaklan. Çevrendeki insanlarla eğlenceli vakitler geçirmeye çalış. Yeni insanlar tanımaya devam et. Aynı anda 10 erkekle yazış demiyorum ama seni tanımak isteyenlere fırsat ver. Kilolu olduğunu düşünüyorsan spor yap.
Bu dediklerimi yapmaya başlarsan daha çabuk unutacaksın - +1 yıl
Çok güzel açıkladığınız için bende bir şey sormak istedim..
Görüşüyorduk ama ayrıldık, o ciddi bir ilişki henuz istemiyordu, ben de uzaklaştım bir daha göruşemeyeceğimizi söyledim ona çünkü ona çok aşık oldum. Öyle devam edemedim.
Hemen hikayeleri benden gizledi, ve 1 ay boyunca sürekli bir şey atıyor paylaşıyor. Normalde ayda 2-3 hikaye paylaşan adam şimdi sürekli bir şey atıyor.. ( saklanacak birsey yok, saçma şeyler bile atıyor o günden beri) Hikayelerimi açıyordu ve şimdi benden bir foto attım hikayede o da kalp attı? Hiç bir şey yapmadım..
Acaba zamanla ne kaybettiğini anlayıp arar mı.. Nasılsa umursamıyorsa hikaye saklamayacak dikkat çekmek için ne bilim.. başka kızlar varken benimle uğraşamaz diye düşünüyorum.
Soran+1 yılBu belirtileri yaşamıyorum sadece bitmesin isterdim güzeldi çünkü ilişkimiz. Unutmak zorunda kalmamak isterdim
Bir insan ancak, değerini bilenin yanında kıymetlidir demiş Mevlana. Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.
Uğraşma hiç boşuna. Kimseyi memnun edemezsin hayatta. Ne verirsen yürekten, bulurlar mutlaka, ya bir eksik, ya fazla. Kadir kıymet bilmeyen kim varsa, işte "O" en değerli bu dünyada. En iyisi mi, sen kendini yorma. Bırak seni sen olduğun için seven insanlar olsun yanında...🤍🕊️💫🙏10 Yorumla
+1 yılÖncelikle hala onun peşinden gitmen çok yanlış. Çıkmaz bir sokaktasın. Bir insanın peşinde koşman o insan seni sevecekse bile buna mani olur çünkü bundan sıkılır ve egosunu tatmin edersin. Nasıl olsa benden vazgeçemez düşüncesiyle o lafı söylemiş olabilir. Bağlantını tamamen kes.
10 Yorumla
+1 yılSeni umursamayan birine neden yazıyorsun zorlayan kişileri anlamıyorum. adam seni sevseydi ve zerre değer verseydi zaten böylesine bir cümle kullanmazdı. kendi değereni kaybetme lütfen yazma ona hele sana bu cümleyi kullanan bir saygısıza aslaa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden yazıyorsun üstüne düşüyorsun tatlım yaa en büyük hata bu işte seni istemedi ayrıldı kayıplara karışacaksın stalkla ama o bilmesin sen yok gibi davran o zaman gerçekten içinde biraz sevgi varsa sana karşı merak edecek zaten o sana yavaş yavaş dönecek🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılBir şair mi yazar mı ne vardı bir kadına yıllarca şiirler yazdı karısına bayağı bir ilgileniyordu da adını unuttum kusura bakmayın sonra ne mi oldu o kadının cenazesine gelen başka bir kadına aşık olup onunla evlendi �nsanlar bazen böyle oluyor işte ama bazıları da var bir ömür unutmuyor anasıyla yaşıyor
10 Yorumlaİnsanları bu kadR benimsemeyin. Fırsatını bulan hemen gider.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Aşırı enerjini ona vermişsin o artık seni cepte görmüş gitmiyeceğini biliyor adı gibi ama sen ondan uzak dur hiç beklemediği tepkileri ver hayırlısı neyse o olsun kalbinin sesine değil aklını dinle sonra zaten gelmek isterse gelir gelmezse de hayırlısı için yer açmıştır merak etmeyin
00 YorumlaDoğru demiş.. knka maalesef erkekler o kadar umursamıyor canı yanmıyor illa birini s*****sin çünkü seveni s... S... Severler.. hep fazlasıni isterler. Ve bence kendini kımseye ye açma canın yanar. Ben hayatıma kimseyi almıyorum alsamda bana asla ve asla yakın olamaz.
00 Yorumla
+1 yılYazma biraz gururlu olun olum kızları iyice ezik durumuna düşürdünüz sizin gibi kızlar yüzünden klasımız sarsılıyor bizi de sizin gibi sanıyorlar bu kadar ezik olmayın Allah aşkına ya ben utanıyorum sizin adınıza siz nasıl utanmıyorsunuz bunları yaparken, başkasını bul demiş sana al hak ettiğin cevabı almışsın iyi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevmiş biri kolay kolay unutamaz, evet bu kadar basit diyen herkes içten sevmemiştir hep kendi hevesleri için insanlarla birlikte olup onu da sevgi olarak sanmışlar. Cinsel çekimi aşk zannedenler yüzünden aşk diye bişey kalmadı zaten, aşk birini kendinden daha çok sevmektir. Gerisi kendini sevmektir, canım seni istedi gel, zenginsin gel, güzelsin gel vs vs
10 Yorumla
+1 yılAyrılmanıza rağmen hâla konuşmaya devam etmen pek de iyi olmamış. Soruya gelirsek, başkasını bularak unutmak diye saçma bir çözüm yolu olamaz. Sen kendi hayatına bak, zaman içinde zihnin de kalbin de boş hale gelecektir.
10 Yorumla
+1 yılKendini böyle yaparak degersizlestirme bence
Kimse için deymez böyle
Ayrildigin kisiyle iletişimi kesmen daha iyi olur unutmak için
Sürekli onu dusunmektense kendine oyalanacak bir seyler bul
Zamanla unutulur gider00 YorumlaHalt yemiş o dağ ayısı. Asla üzülmüyorsun unutmana değicek bi adam bile değil. Saçma sapan insanlarla konusup unutma gayesi icine girme. Becerebiliyorsa o seni unutsun ;)
10 Yorumla
+1 yılO seni gözden çıkardığı için sana bunu rahatlıkla önerebiliyor ama evet o kadar basit değil ancak eğer başkasının hayatına girmesine müsaade edersen ve seversen de umrunda olmaz eski sevgilin
10 Yorumla
+1 yılİyi işte ilişkilere hangi gözle baktığını anlamış oldun, demekki duygusal bağ yok tamamen materyal bakıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBana da dedi aynisini. Hatta ben aglarken alissan iyi edersin dedi. İğrenç yaratiklar onlar. Fazla ustunde durma. Onun dedigini yap. Çünkü dogrusu gerçekten bu. Ama bir daha eski sen olmamak kaydıyla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok maalesef o isler oyle olmuyor ( tecrubeyle sabittir canım ☹️) ama o istemiyorsa da artik geri donusun yok demektir. Tek caren zaman... biraz kafani dagitmaya calis ve onu dusunmemeye..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Başkasını bulunca unutmuyorsun hisleri bastırmış oluyorsun. Bunu yapma sakın. Unutmak bir sanat eseri hazırlamaya benzer. Doğru adımlar ile olabildiğince az yara alarak atlatmak mümkün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYani sana bunu dediğine göre kendisi seni hemen unutabilecek ve de senden çok var modunda olan biri. Kısaca seni hiç sevmemiş sen de sevmeseydin çabuk unuturdun
00 Yorumla
+1 yılOna yazarak yanlış yapıyorsun kaçan kovalanır ona yazmayı bırak madem o seni kaybetmeyi göze alıyorsa ve bunu güle oynaya yapıyorsa kendine haksızlık yapmayı terket ve kendine olan saygın için onunla konuşma çok değil 2.5 ay daha geçsin eğer insansa kendi vicdanını dindirmek için yazacaktır bak dikkat kendini tatmin etmek için yani senlik bi durum olmayacak yine hayatına bakk ne ilk ne de son
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca başkasını bulmaya gerek yok unutmak için başka biriyle oldun diyelim onla da sorunlar yaşayacaksın ve o da sana yara açacak kendini kandırmış olacaksın
+1 yılsevmiyor ya da birlikte olmak istemiyor sonuç olarak seni istemiyor. En iyisi uzak dur bunu bile demiş. Arkadaş kalmayın sen hâlâ onu seviyorken.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüp bitmemişsin hala varsın ki buraya yazıyorsun. Bırak defolsun gitsin. Ne yazıyorsun hala anlamıyorum seni istemeyen birine..
10 Yorumla Kaçan kovalanır takdiği uyguluyor sende... hem egosunu tatmin ediyor hem senin gözünde prim yapıyor akıllıca
10 YorumlaO nasil biriymis, cok yardimci olmus. 😀
aslinda o an onu kafandan, kalbinden silebilmen gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılbaşkasını unuttuktan sonra bulmazsan, unutmak için bulduğunda onu ararsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle oluyor
- +1 yıl
o zaman unut öyle bul
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiden gideceği yer olmasa öyle kolay kolay gitmez ve gerçekten sevseydi de gitmezdi.. En fazla 1 ay sonra sevgilisinin olduğunu duyarsan şaşırma.. Boş versene üzülmeye değmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Aga be
Soran+1 yılVar dedi zaten gerçek mi bilmiyorum da
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Unutmaya başla, çok uğraşma boş ver, gelir geçer, her şey. İlk zamanlar biraz üzülürsün ama zamanla iyi ki olmadı diyeceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBenimkide öyle demişti SAPLAAAAA 7 aydır takıntılı kaldım 😌✌🏻 oyle popiş ederler adami askimm 💅🏻💅🏻😝
00 Yorumla
+1 yılerkekler için ayrılığın başı basittir kadınlar için zordur ama 1 ay sonra tam tersi olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılkız arkadaşım var artık dedi
- +1 yıl
sevmemiş demek ki
+1 yılBu o. c böyle işte canım her haltı yapıp unutturmaya çalışırlar ama bi de şöyle düşünelim ya gerçekten bizim için hayırsızsa
00 Yorumlatensel yakınlaşmanız oldumu?
ayrılık nedeni nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu, bir konuda yalan söyledim onu kaybetmemek için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBsşkasını bulunca geçer aşk acısı da elemanın söylemesi ilginç. İnsan ayrılsa da içinde bşr gram kıskançlık olur. Neler duycaz daha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılAman unutursun yav.
https://www.youtube.com/embed/aLWKDXkqL5w00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini başkasının olmasını ister mi seni hiç sevmiyor ve kalpsizin önünde gideni onu kaybetmedim kurtuldun sen değerlisin bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılBunun tek açıklaması olur seni sevmemışte sadece menfaati için takılmış başka bir şey demek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılAyy o yine iyi arkadaşımın exi git dizi izle kafan dağılır demiştiii
01 Yorumla
Soran+1 yılBence arkadaşınınki daha makul konuşmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hissettiğini yaşamamış o yüzden seninle aynı empatiye sahip değil ve olamazda. İnan daha iyi senin için uzak kal
00 Yorumla Ciddi dediğiniz ya da sevdiğiniz ilişkiler benim arabamın mazotundan önce bitiyor.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir unutursun ki sonra bu dediklerine gülersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ş*refsizin verdiği tavsiyeye bak ya. şunu söylediği an soğumalıydın ondan.
10 Yorumla
+1 yılbu cümle senin basit olduğunu değil onun basit biri olduğunu gösteriyor kurtulmuşsun boş ver
10 Yorumla
+1 yılBundan anlaman gereken tek şey artık aşkından ölüp bitmemen gerektiği👍🏻
10 YorumlaSana değer vermeyene değer verme boşuna ben de aynı salkligi yaptım anlamıyorlar değerden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamana ihtiyacın var biraz geçsin tiksinmeye bile başlayacaksın emin olabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi bi aşık olsunda onuda görürüz unutmak kolaymı değil mi
10 Yorumla Ya seni sevmemis veya ayrılınca gerçek yüzünü gormussun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sen unutmak istemiyosun ama 3vet basit. Baskada caren yok
00 Yorumla
+1 yılOnun için bu denli basitse, senin için de onu unutmak zor olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılinsanlar böyle kardeşim üzülme, gerçekten o çocuk seni hakedecek birisi değil
00 Yorumla
+1 yılBu iliskiye senin kadar değer ve önem vermemiş demekki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılErkek için unutulmaz olmanın sırrı onun istediği türde bi kadin olmak
00 Yorumla Sana değer vermeyenler adına kendinden vermeyi ne zaman bırakırsın? Üzülmekten yorulunca mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Basit değil de gidenin arkasından çok da yas tutmamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, bu kadar basit. Kimse için kendini üzmemeyi öğrenmen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılO aşık değilmiş demekki. Zor olacak ama unutmaya çalış, başka işlere odaklan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun için olmamışsın zaten, emin ol ne durumdasın bilmiyorum fakat yaşattığını muhakkak Yaşar
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıkladığınız için bende bir şey sormak istedim..
Görüşüyorduk ama ayrıldık, o ciddi bir ilişki henuz istemiyordu, ben de uzaklaştım bir daha göruşemeyeceğimizi söyledim ona çünkü ona çok aşık oldum. Öyle devam edemedim.
Hemen hikayeleri benden gizledi, ve 1 ay boyunca sürekli bir şey atıyor paylaşıyor. Normalde ayda 2-3 hikaye paylaşan adam şimdi sürekli bir şey atıyor.. ( saklanacak birsey yok, saçma şeyler bile atıyor o günden beri) Hikayelerimi açıyordu ve şimdi benden bir foto attım hikayede o da kalp attı? Hiç bir şey yapmadım..
Acaba zamanla ne kaybettiğini anlayıp arar mı.. Nasılsa umursamıyorsa hikaye saklamayacak dikkat çekmek için ne bilim.. başka kızlar varken benimle uğraşamaz diye düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılHer buldupunla unutulmaz ama başkasına aşık olunca öncekini net unutursun
00 Yorumla
+1 yılAşk tabii öyle basit olmaz bu aşk değil ama
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkından ölüp bittiğim çocuk başkasını bul unutursun dedi, basit mi bu kadar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler