Olmamış gibi davranır konuşur. Ve ilk konuştuğunda yanında bir arkadaşı vardı ve ben ona hiç pas vermeden kısa konuşup ordan tüydüm. Sonrasında daha fazla arkadaşı varken beni görünce merveee diye bağırdı çoşkulu bir ses tonuyla kızgın ya da düşük bir ses tonu değildi. Amaç nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Dalga mı geçiyor arkadaşlarına hava mı atıyor amaç ne cidden
Bir erkek aranızda sorun olup konuşmayı kesmenize hatta birbirinizin numarasını silmenize rağmen neden yolda görünce hiçbir şey?
Bana hiç koymadı umrumda değil bak ne kadar rahatım diyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki öyle midir gerçekten. Bu arada konuşmamızı sonlandırdığımız günden bu yana baya zaman geçti. Ve o beni gördüğünde sadece bakardı. Ama geçen arkadaşı yanındayken komuşmaya çalıştı pas vermedim. Daha sonra toplu arkadaş grubuyken seslendi bakıp geçtim. E şimdi onunla dalga geçmişlerdir bi insan bunu kendine neden yapar ki.
Bu insanları anlamak zor ya. Çocuk çocuk hareketler yapıyor. Ama sen görmemezlikten gel hatta ismini söylediğinde bile duymamış gibi davran
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
ilkinde pas vermediğim halde 2. De daha fazla arkadaşı varken bana baya yüksek tonla seslendi sadece yüzüne bakıp kafamı çevirdim. Muhtemelen onunla dalga geçmişlerdir ama nasıl bir cesaret ilkinde pas vermediğim halde 2. De sesleniyor
Senin hal ve hareketlerinden anlayabilir ama sen görmemezlikten gelmeye devam edersen bu sefer ciddi konuşmaya karar verir düşünüyorum. En azından çoğu kişi öyle diyor
Bazen en son ki seslenişinde dalga geçiyor gibi geldi çok sinirlendim. Ama gelip konuşur diyorsun ya konuşmaz çünkü hayatımda gördüğüm en cesaretsiz insan gerçekten
Bir çıkış yolu bulabilirsem kendim için sana da söylerim. Kelin ilacı olsa ilk baş kendine sürermis ya benimki de o mesela. Allah yardımcimiz olsun ne diyim kardeşim
Hayır flört gibi bişeydik. O yüzden huyunu suyunu çok bilmiyorum. Ama çok hoşlanmıştım. İlk başta ilişkimizi ben bok ettim. Sonra da hep o. Ve hiç düzelemedik sonrada seni aricam dedi aramadı 2 gün sonra beni görünce aradı bende açmadım sürekli meşgule attım 9 da açtım arama beni dedim müsait değilim sana dedi sinirlendi numaranı silicem dedi gerçekten de sildi. Neyse sonra da belli zaman geçtikten sonra bu durum oldu
hm daha cok sey gecmemis seni de tamamen silmemis en baştan egolarinizi ve gururunuzu bi kenara birakip adam akilli konusup bi iliskiye baslayabilirsiniz bence sen bi adim at duzgunce gel konusalim bi yerde falan davet et eziik olmazsin merak etme bi şans ver ilk adimi at bakalim verdiğin şansi nasil degerlendircek onagöre daha iyi tanir şekillindirirsin aklinbaşinda hareket et
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek aranızda sorun olup konuşmayı kesmenize hatta birbirinizin numarasını silmenize rağmen neden yolda görünce hiçbir şey?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana hiç koymadı umrumda değil bak ne kadar rahatım diyor
Peki öyle midir gerçekten. Bu arada konuşmamızı sonlandırdığımız günden bu yana baya zaman geçti. Ve o beni gördüğünde sadece bakardı. Ama geçen arkadaşı yanındayken komuşmaya çalıştı pas vermedim. Daha sonra toplu arkadaş grubuyken seslendi bakıp geçtim. E şimdi onunla dalga geçmişlerdir bi insan bunu kendine neden yapar ki.
Bu insanları anlamak zor ya. Çocuk çocuk hareketler yapıyor. Ama sen görmemezlikten gel hatta ismini söylediğinde bile duymamış gibi davran
ilkinde pas vermediğim halde 2. De daha fazla arkadaşı varken bana baya yüksek tonla seslendi sadece yüzüne bakıp kafamı çevirdim. Muhtemelen onunla dalga geçmişlerdir ama nasıl bir cesaret ilkinde pas vermediğim halde 2. De sesleniyor
Dedim ya çocuklar daha. Senin onu sevdiğini bildiği için hala takıyor sana aptal
Nasıl emin ki bu kadar
Senin hal ve hareketlerinden anlayabilir ama sen görmemezlikten gelmeye devam edersen bu sefer ciddi konuşmaya karar verir düşünüyorum. En azından çoğu kişi öyle diyor
Peki sence onda duygu var mıdır
Bilemiyorum bende birini çok seviyordum gören derdi o seni seviyor sen onu değil. Ama işte tam tersiydi. İnsan emin olmaz gerçekten
Bazen en son ki seslenişinde dalga geçiyor gibi geldi çok sinirlendim. Ama gelip konuşur diyorsun ya konuşmaz çünkü hayatımda gördüğüm en cesaretsiz insan gerçekten
Bir çıkış yolu bulabilirsem kendim için sana da söylerim. Kelin ilacı olsa ilk baş kendine sürermis ya benimki de o mesela. Allah yardımcimiz olsun ne diyim kardeşim
Aminn 🙏🌹
arkadaslarina bi hava basiyor gibi geldi
Evet ama neden ilkinde pas vermediğim halde 2. De daha fazla arkadaşı varken bana baya yüksek tonla seslendi
zoruna gitmis demek ki boyle devam et dogru yoldasin
2 de yüzüne 2 sn bakıp kafamı çevirdim ve yürümeye devam ettim. Arkadaşlarına rezil oldu. Ama bunu ilkinde tahmin etmeliydi. Ya amaç ne cidden
gayet iyi tavir koymussun pişman ediyorsun he sende az deilsin
Deli oluyorum hiçbir şey olmamış gibi davranmasına
sevgilimiydiniz
Hayır flört gibi bişeydik. O yüzden huyunu suyunu çok bilmiyorum. Ama çok hoşlanmıştım. İlk başta ilişkimizi ben bok ettim. Sonra da hep o. Ve hiç düzelemedik sonrada seni aricam dedi aramadı 2 gün sonra beni görünce aradı bende açmadım sürekli meşgule attım 9 da açtım arama beni dedim müsait değilim sana dedi sinirlendi numaranı silicem dedi gerçekten de sildi. Neyse sonra da belli zaman geçtikten sonra bu durum oldu
hm daha cok sey gecmemis seni de tamamen silmemis en baştan egolarinizi ve gururunuzu bi kenara birakip adam akilli konusup bi iliskiye baslayabilirsiniz bence sen bi adim at duzgunce gel konusalim bi yerde falan davet et eziik olmazsin merak etme bi şans ver ilk adimi at bakalim verdiğin şansi nasil degerlendircek onagöre daha iyi tanir şekillindirirsin aklinbaşinda hareket et
Hayır. bana gel görüşelim demedi bir kızla dışarıda 2 3 defa görüşmüş başkasına söyleyebiliyorsa bana da söyleyebilir
yavrum sen istiyorsun peşimde koşsun 😂
Hayır ben istiyorum ki net olsun cesaretli olsun. En sevmediğim erkek modeli ürkel
ürkek cesaretsiz erkek
anladim biraz ürkek evet ama sende serrtin be urkutuyorsun bence ben o izlenim aldim senden 😂
Hayır ama öyle duruyorum
yasiyorsun hala masallah
Asıl sen yaşıyorsun
evet ölmedik daha hayattayız
Neyse
noldu ki 😂