Merhabalar, bir erkek ilk başta çok ilgili olup aşık olduğunu sevdiğini söyleyip bir anda mesaj atmaması ve aramaması artık. Whatsappa girip çıkıyor sürekli ben çıkınca o da çıkıyor, ben uzun durunca o da uzun duruyor. Tesadüf mü yoksa takip mi bilemedim. İlk görüşte aşık olduğunu söyleyip çok ilgili olan adam iki haftadır iletişim kurmuyor, sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Ben de mesaj atmıyorum şu an, aramıyorum iletişim kurmuyorum. Bu arada kendisi bana net değil gibi, onu tanımama izin vermiyor sanki. Bu durum da benim ona bir adım atmamı da engelliyor. O beni çok iyi tanıdığını söylüyor fakat ben kendisinin soyadının dahi bilmiyorum, tanımak istiyorum fakat onu tanımama izin vermiyor. Biraz uzun oldu ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum desteğiniz için. Hayırlı günler🙏🏻
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senden adım bekliyo olabilir
Ben bundan önce de adım attım fakat, kendini saklıyor gibi yani pek bilgi vermiyor. Şüphe oluşturdu bende de
Sal ozaman
Teşekkür ederim görüşünüz için
Rica ederim böyle alengire değmez ya net ilişkiyi severim
Soyadını sordum kaç kez fakat geçiştirir gibi oldu söylemedi. Paranoyak birisi değilim fakat beni çok iyi tanıdığını söylüyor ama ben ona sorduğumda cevapsız kallıyor hep
Bende hemem vermem soyadımı dünyada tek bi soyada sahibim herkese güvenip veremem ama onun için nedendir bilemem
Ben de öyleyim inanın, insan net olmalı adam gibi sevmeli sahip çıkmalı. Normalde erkeklere yüz veren biri değilim, egolu biri de değilim fakat kendimi korumam gerekiyor
Benim soyadımla bsşka dünyada kimse yok bu soyad varsa birinde akrabamdır yani
Evet dediklerinize katılıyorum
Belirsizlik hiç sevmem
Ama karşı tarafın vermemesi bu sefer de adam evlimi ya da bir şey mi saklıyor düşüncesine düşürüyor. Size de hak veriyorum güven tabi ki başka bir şey ama benimle ciddi düşündüğünü söylüyorsa ya da bu tarz birşeyle yaklaşıyorsa soyadından da sakınmamalı
Teşekkür ederim, şu an mesaj atmamamın sebebi de bu. Benden saklıyor gibi birşeyleri çok gizemli. Bana net olmazsa ben nasıl adım atayım ki ona
Haklısın sende tabiki
Çok sağolun
Seni umursamıyor açık şekilde belli etmiş
Ben de aynıyım, teşekkür ederim yorumunuz için.
Rica ederim, senin gibi anlayışlı bir kişinin böyle kişilere prim vermemesini dileğiyle.
Çok teşekkür ederim, insanlar herkesi aynı zannediyor fakat çok yanılıyorlar. Bir kızın ağırlığı olmalı, ağır olmalı. Prim vererek kendi kalitesini düşürmemeli
Kesinlikle katılıyorum. Benim bir sevdiğim kız vardı onu sevmemin en büyük neden onun duruşu, ağırlı ve gözleriydi. Şimdi çoğu kişi gerek kişilik gerekse karakter göz ardı ediyor. Bence ne istediklerini bilmiyorlar. Sizin burcunuz nedir Merak ettim bu arada.
Koç Burcuyum, ama bu kişilik ve karakter meselesi benim düşüncem. İnsan kendini çok iyi belli ediyor, ne olduğunu ne yapıda olduğunu. Karakter ve kişilik yönündendoyabilse insanoğlu zaten yanlışa da yönelmez. Herkes bir olmuyor maalesef, hele kızsan işte o zaman ayakta durman gerekir daha çok. Güçlü olmak gerek
Hafif taşı herkes kaldırır, ağır taşı kimse kaldıramaz. Ağır olmak iyidir
Evet, kesinlikle katılıyorum. Benim bahsettiğim kızda size benzediği için burcu sordum aslında. Tuhaftır ki seninle aynı burçta çıktı. Bana göre kadın ağırlığını korumalı.
Kişilik karakter çok önemli, insan hayatına alacağı kişiyi iyi seçmeli. Eş dost da olsa bu kişi, bir çürük bütün ağacı çürütür. Güçlü olmalı dik durmalı ağır olmalı, ağacın kökü önemli. Dalındaki yaprak değil
Ne güzel söyledin. Mesleğiniz ne acaba? Sözel iletişimin çok iyi.
Allah razı olsun, Öğretmenim ben
Ne güzel, hangi branş. bir şey daha soracağım şimdi size benzeyen hanımı ben hala seviyorum. Onunla iletişimim yok. Ona sevdiğimi ve bu dünyada değer veren bir erkeğin olduğunu duymak ister mi sizce?
Branşım Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi. Her insan kendine değer verilmesini ister tabi ki, eğer onun duygularından eminseniz ve size herhangi bir yanlışı dokunmadıysa adım atabilirsiniz. Kalbinize geçeni yapın, ama kendinizi de yok saymayın
Yok, benim tek taraflı oldu. Ona olan duygumu bakışlardan anlamış olabilir sadece. Hiçbir iletişimimiz olmadı. Ne kadar güler yüzlü birisi olsam dışarıdan karşı cins ile iletişim konusunda mesafeli oluyorum. Bu sebeple ona karşı olan duygularımı açıklayamadım. Çünkü herkes ona bu şekilde gelebilir. Benim ona olan duygularım daha farklı. 3 senedir hiçbir kadını onun yerine koyamadım. Heves zannedecek evreyi geçti benim olay. Sizi lafa sokuyorum kusura bakmayın, siz birisini seviyor musunuz? ya da sevseniz ne yaparsınız?
Aklım kalbim boş, insanlar sevmek kelimesini herşeye sığdırır olmuş ama çok farklı bir şey. Ben çok seçiciyimdir hemen birini sevemem ama seversem şunu diyeyim, gözüm kör kulağım sağır olur dilsiz olurum. Sadakat çok önemli, adam gibi sevmek sahip çıkmak. Önce Allah için o kişiyi sevmeli sonra da kendi için. Ama ben bir adamı seversem Dünyam o olur, yani evim aşım sokağım eşiğim o olur
Size nacizane tavsiyem şu olur siz yine de tadbirli davranın, belki konuştuğu biri de olabilir size söylemiyor olabilir ya da başka bir şey. Onu çok sevseniz bile, aksi bir durumda onsuz da bu Dünyanın döndüğünü bilsin, İnsanoğlu çok garantici
O kişinin konuştuğu var mı yok mu öğrenip ona göre duygularınız abartmadan açabilirsiniz, eğer size mıy mıy ederse bilin ki büyük olasılıkla söyleyemiyor kafası karışık hayatında aklında biri de olabilir. Kendinizi hiçkimseye ezdirmeyin, siz değerlisiniz
Benim onda düşündüğüm şeyleri siz kelimelere döküyorsunuz, belki beklentim o yönde. bir şey var sanki siz onun ikizi gibisiniz. Ben burç üzerine yorumlamayı severim. Özel olmazsa isiminiz baş harfi ve doğum tarihi gün olarak alabilir miyim? Acaba uyum aynı mı onda dahi, vermezseniz sizi yadırgamam.
Bu ihtimali düşündüğüm için yazmıyorum, hayatımda hiç yapmadığım şey bir ve bana yanlış geliyor hala bu fikir.
Herzaman güçlü olun, karşımızdaki değerimizi bilmiyorsa eğer peşinden gitmemimizin hiçbir anlamı yok. Doğru iyi olan hiçbirşeyin kıymeti bilinmez
Bir soru sormuştum onu cevaplamadınız
Hangisi?
Onunla burç uyumunuz için isim baş harfi ve doğum tarihini sormuştum. Tabi vermek istemezseniz anlayışla karşılarım.
illa erkekmi atması lazım mesaj hep sizde atın
Teşekkür ederim görüşünüz için, fakat bu kişi kendini saklıyor gibi yani soyadını bile kendi hakkında ne varsa. Kendisi hakkında pek bilgi vermiyor, içimde şüphe oluşturdu
nereden buldun çocuğu
O beni buldu, hastaneye gidicektim tam evden çıktım bizim bahçe kapısının önünde telefonla konuşuyordu
ee sonra
Ben normalde erkeklere yüz veren bir kız değilim, egolu biri asla değilim. Fakat bu adam beni çok iyi tanıdığını söyledi. Bende de şüphe uyandırdı bu durum da
Bana aşık olduğunu söyledi, telefon elinde kaldj öyle
anladım
alttaki cevaplarını okudum, senin gibi birisinin kiymetini bilememiş, aklı başında birisinin
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Ben kendi kendime de acaba benden dolayı mı böyle yaptı, çok mu katı davrandım dedim kendi kendime. Tersledim biraz da, ama aşkımlı hayatımlı filan konuşması etmesi acele davranması ben de tersledim çok. Daha birşeyim değil çünkü, istedim ki kafamdaki soru işaretlerini cevaplasın. Fakat o hep cevapsız bıraktı. Sevgili filan değildik zaten sadece konuşuyorduk
keşke ben çıksaydım karşına 🥺
Sağolun
☺️ 😊
bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Kişisel bilgilerimi vermem uygun olmaz, kusura bakmayın
Soğumuştur
Teşekkür ederim görüşünüz için, fakat bu kişi kendini saklıyor. Birşeyleri gizliyor sanki
Sanmıyorum
Muhtemelen eski flörtüm de öyle düşünüyordur ama kendisinden tiksindim sadece
Drama çıkartıp duruyordu uyardım belki düzelir diye bekledim düzelmedi ben de tamamen konuşmayı kestim
Siz de haklısınız tabi ki ötesi kötü oluyor bu sefer siz de öyle düşünüyorsunuz, ben hep okul iş oldum. Erkek pek tanımadım, burada sormamın nedeni de bu, öyle hissettim ben de bir an şimdi kalkıp buna mesaj atayım mı atmayayım mı bilemedim
Sende atma boş ver gittiyse sende git
Hayatım boyunca hep sakındım kendimi karşı cinsten hele, o yüzden katı oldum biraz da karşı cinse. Ha bir adam olsun hayatımda sadece o dedim, insan üzülmek istemiyor. İnanmak güvenmek istiyor
Öyledir
Ben hastanede yatıyorum kötüyüm biraz, zaten mesaj atsaydı öğrenirdi ilgilenir ederdi. Atmıcam mesaj filan, doğru söylüyorsunuz
Geçmiş olsun
Bu arada bu kişi benim sevgilim filan değil, bana gaddarsın ama aşık oldum sana çok dedi. Fakat gaddarlık gerekiyor şu devirde, ben karşımdaki adamın niyetini bilemem. herkes işine geldiği gibi döndürüyor dünyasını, ben ayak uyduramam o Dünyaya
Allah razı olsun yardımınız için tekrardan teşekkür ederim
Rica ederim 😊
☺️
😊😊
Geçmiş olsun dileğiniz için de teşekkür ederim, Allah razı olsun😊
Allah'ı karıştırıp durma yav
😊😊
Aaa içimizden geldi
Kötü bir şey demedim ki, dua ettim sadece
Teşekkür ederim
Yok yani kendim istedim djssj
Anladım sağolun
Derdin olursa yazabilirsin hadi öptüm
Öptüm filan demesek, çok teşekkür ederim tamam yazarım sen de yazabilirsin istediğin zaman dinlerim hep. Burayı pek bilmiyorum ilk defa şimdi üye oldum
Çok anlayışlısın
Gizliyken seni bilemem djjss
Açıkcası bilgim yok bu siteyle ilgili, kendi adımla değilde bu isimle yazmak daha doğru geldi
Beni takip. ediyor musun sen
Hayır, nasıl edicem
Profilime girip sağ üstten
Tamam
Ettim şimdi
Tamamamm
Yapma bisey
Bana karşı şeffaf değil, soyadını bile saklıyor sosyal medyam yok hiç dedi. İnsan haliyle araştırmak iatiyor bu adam kimdir değildir diye. Ama adam ne cevap veriyor sorularıma ne tanımama izin veriyor
Ben de o böyle yaptığı için mesaj atmıyorum aramıyorum ben de
Sıkıntı
Nasıl yani