Erkekler yanılıyorsunuz 😏?

Diyorsunuz ya kızların burnu havada. Yakışıklı, paralı erkek seviyor. O kadar yanılıyorsunuz ki. Beni seven biri vardı. O kadar çok sevdiğini belli ediyordu ki tüm arkadaşlarına tüm okula beni sevdiğini söylüyordu benden yaşca küçüktü ve herkes ona o kız seni beğenmez cok güzel kız diyorlardı. O zamanlar ben başka birini platonik olarak seviyordum ama imkansızdı yani onun sevgilisi vardı diye hiç söylemedim. Beni sevene şans verdim benden yaşca küçüktü üniversite okumuyordu yakışıklıda değildi ama beni sevdiği için herkes çok iyi bir insan dediğini için kabul ettim. Iyi biri olduğunu düşündüm. Gerçektende beni sevdiğini düşündüm. Ama noldu 1 yıl sora beni aldatdığı ortaya çıktı. Yani kızların burnu havada değil biz birtek güvene bileceğimiz bizi gerçekten seven birini arıyoruz. Ben ona şans verdiğim zaman bile asla başka birine dahi bakmadım 1 yıl boyuncada hiç ihanet etmedim. Ama karşılığı noldu? Asla beklemeyeceğim birinden darbe yedim. Birde aldatmadığını söyledi hiç bir zaman kabul edip özür bile dilemedi. Inanın mesajları görünce 2 gün kendime gelemedim aynı anda onuda benide idare etmiş... verdiğim emek duyduğum saf sevgi helal olmasın.😏

Erkekler yanılıyorsunuz 😏?