Diğer Erkekler şakamısınız gerçekten 😒? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 😒😒😒😒😒 kötüsünüz!! Erkekler şakamısınız gerçekten 😒? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şaka gibi ama hiç komik değil ajsjf erkolar kapatılsınnn😄 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Erkolar kapatılsın kardeşim bu nedir ya... 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim ya 😒 Yorumla
arastırmacikisiligim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla bu devirde herkes şaka ben onu görüyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl Daha dün dertleşmek için yazdığım birisi ilk önce derdimi dinledi sonra işte konuşman akıcı değil falan dedi asosyal birisi olduğumu içine kapanık olduğumu söyledim halde ben bu devirden 24 yıldır hiç bir halt anlamadım desem yalan olmaz Yorumla Soran +1 yıl Haklısın kar Yorumla Soran +1 yıl Deşşş Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl Keşke hiç haklı da olmasam bişey de olmasa daha güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Hayatasın ve yaşıyorsun illa bir şey olacak Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl Biraz fazla bence de neyse hayırlısı Yorumla Soran +1 yıl Ne fazla Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl Sürekli üstüme oynanıyor gibi geliyo bana o yüzden dedim boş ver Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Yine ne yaptik kizzz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bi kıyameti koparmadığınız kalmış 😒😒 Yorumla kanadalıMen +1 yıl Onunda zamani var bebis merak etme Yorumla Soran +1 yıl Bebiş deme 😒😒 Yorumla kanadalıMen +1 yıl tamam demiyommm Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl gene ne halt yedik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yemediğiniz halt mı var 😒 Yorumla Cerberus23 +1 yıl allah beni yaksın çay içiyorum evimde Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl ne var la yine 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Daha ne olsun 😒 Yorumla Gülgibierkek +1 yıl begenmiosan baska ülkeye git Yorumla Soran +1 yıl Siz gidin burası benim ülkem Yorumla Gülgibierkek +1 yıl ben gittim zaten ingilteredeyim :D Yorumla Soran +1 yıl İyi orada kal Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Espriyiz 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye la? 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 939 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şaka gibi ama hiç komik değil ajsjf erkolar kapatılsınnn😄
Erkolar kapatılsın kardeşim bu nedir ya...
Yemin ederim ya 😒
Valla bu devirde herkes şaka ben onu görüyorum
Oda doğru
Daha dün dertleşmek için yazdığım birisi ilk önce derdimi dinledi sonra işte konuşman akıcı değil falan dedi asosyal birisi olduğumu içine kapanık olduğumu söyledim halde ben bu devirden 24 yıldır hiç bir halt anlamadım desem yalan olmaz
Haklısın kar
Deşşş
Keşke hiç haklı da olmasam bişey de olmasa daha güzel olur
Hayatasın ve yaşıyorsun illa bir şey olacak
Biraz fazla bence de neyse hayırlısı
Ne fazla
Sürekli üstüme oynanıyor gibi geliyo bana o yüzden dedim boş ver
Yine ne yaptik kizzz
Bi kıyameti koparmadığınız kalmış 😒😒
Onunda zamani var bebis merak etme
Bebiş deme 😒😒
tamam demiyommm