Merhaba lütfen çocuklu biriyle evlenen herkes Allah rızası için yorum yapsın konuma boşanma eşliğine geldim yargılamadan tarafsız?

Eşimin ikinci evliliği benimse ilk evliliğim. Eşimin eski evliliğinden 13 yaşında bir kızı var. Normalde babaannesinde kalıyor annesi onu istemiyor ve bende bir yıllık evliyim zaten. şu an yaz tatili olduğu için bize geldi. Kafayı yemek üzereyim ben çalışıyorum evin altını üstüne getiriyor çamaşır bulaşık içinden çıkamıyorum. Ve annesi ile telefonda görüşüyor bana tepkili şu an bilerek yaptığını düşünüyorum. Benim çocuğum yok anlayamam ergen kız çocuk bakmak cok zor boşanmayı bile düşünüyorum. Ve seneye bu kız bizde kalmak istediğini söylüyor artık temelli olarak. Ben onunla yapamam. İstemiyorum başbaşa kalamıyoruz kendimi hizmetçi gibi hissediyorum kendi evimde. Sevgim herşeyin önüne geçer demiştim ama şimdi ben neye bulaştım böyle diyorum. Odamı dahi karıştırıyor tuvaleti pis bırakıyor cok yoruldum hem fiziki hem psikolojik. Siz olsanız nasıl konuşur ne derdiniz eşinize temelli kalmaması için kızın? Ne gerekçe sunarsınız sonuçta evladı..

Güncellemeler
+1 yıl
Çok yorum istiyorum lütfen
Merhaba lütfen çocuklu biriyle evlenen herkes Allah rızası için yorum yapsın konuma boşanma eşliğine geldim yargılamadan tarafsız?