2 evliliği olan babalar ve kızlarına zulümü lütfen akıl verir misiniz?

Arkadaşlar benim babam 2. Evliliğini yaptı 10 senefen fazla ve kızıda oğluda var. Biz bu insanlarla aynı evde yaşıyoruz maalesef 20 yaşımdayım şimdi ve babamın yaptığı haksızlıklar artık benim gözüme çok batıyor. bana söylediği her söz canımı parçalıyor. En ufal tartışmqda 2. karısını koruyor hiç sorgususuz sualsiz annemide yabana atıyor hep annem suöluymuş bütün olanların sebebi annemmiş gibi ve yaşımdan mıdır nedir bu benim canımı çok acıtıyor annemde ses etmiyor ben babamla tartışıncada sus kızım babanla öyle konuşma diyor dahada bir çıldırıyorum. babamda hayatınızda görebileceğiniz en tehlikeli narsistlerden biri annemi öyle bir manipüle etmişki kadın sesini açamıyor ölüm dayaj korkusu var bizede bana özellikle bunu aşılamaya bama hiçbir şey olmadığımı söylüyor sürekli sanki bir bok parçasıymışım gibi davranıyor bana bu durumdan çok sıkıldım artık dayancak gücümde kalmadı bir kız kardeşim var ve onun psikolojisi tamamen çökmüş durumda ne yapacağını bilmiyor ve ben onca yılın üzwrine geçtiğimiz günlerde alevlenen bu ateşi babamın daha da harlamasıyla ya ben nasıl bi bokun içindeyim diye sorgulattı ve akıl alabileceğim hiç kimse yok annemi kardeşimi alıp gidebilceğim bir adres yok babamın maddi durumuda iyi ama böyle bir halin içindeyim bunca zamana kadar yaşadığım yediğim dayağın haddi hesabı yok ama gelin görünki aynı evdeyiz 2. Kadınlık bir mesele oldumu ona fiske laf dokundurulmuyor hatta haksız diye konu başka yere saptırılıyor amaa anneme edilen hakarete susuyor bide 2. Kızı ediyor anneme hakaret biz laf edincede demediğini bırakmıyor bana siz misafirsiniz bu evde dedi yeminle başımdan kaynar sular döküldü ya ben napıcam valla bilmiyorum bi yol bulmam lazım ya da yapmam lazım katlanmam gereken ne varsada bi akıl verin bişi yapın nolur teşekkürler
2 evliliği olan babalar ve kızlarına zulümü lütfen akıl verir misiniz?