İlk defa atılan tokat ayrılmak için yeterli sebep oluşturur mu?

İlk defa atılan tokat ayrılmak için yeterli sebep oluşturur mu?

Sebebi ne olursa olsun yapmamak lazım. Ben bunu 1 kere yaptım partnerime yılladır hatırladıkça utanıyorum haklılığını konuşmak gereksiz. Konuşursun tartışırsın gerekirse ayrılırsın ama biri diğerine vuramaz. Öfke ile bana vurdu kadının vurmasına da öfkelenemiyorum açıkçası o bile bazen hoş geliyor TAVA KIZGIN YAĞ vs yaklaşımları ayrı tutuyorum :)
Bir kızın tokat yedikten sonra erkeğin peşinden koşup , erkeğim ne güzel vurdun. Daha çok istiyorum seni artık dediğini duydu bu kulaklar.
kız o kadar ilgisiz ki erkeği terk edecek iken, tokatı yiyince 180 derece döndü hayatı.
Ne tokatmış be , çocuk kızı kendine aşık etti.
Ne manyak kızlar var tokat yiyip zevk alan..
Allah ıslah etsin
Yok ayrılma bak bakalım tekrar vuruyor mu?
Cevap
9Cevap
Evet, ayrılmak için en büyük sebeplerden biri ilki sonu olmaz şiddet uygulayan şiddete her daim meyillidir.
Eminim öyledir, sen o güllere katlan arkadaşım ben o gulleri onun müsait bir yerine sokarım.
Ayrıl bence
Ayrıl , böyle bir şeyi sakın kabul etme. Tokat falan asla kabul etmem orada biter.
Hayır ayrılma diğer yüzünüde dön onada atsın
Şiddet kabul edilemez olsa da etki ve tepkiye beraber bakmak lazım.
Gifegöre öpünce geçiyor. Sabırlı olmlı, öpmez ise geçmez, geçmez isiğe düşünülebilinir.🙂
sebebi neydi? Bir hadsizlik yaptıysan hak ettin dicem fakat kendi kafasına göre bir saçmalıkdan dolayı attıysa o tokatı ayrıl :)
kız bu atar tokat ta atar bağrına da basar önemi olan SADIK olması
Gif beni benden aldı✌️😝😜
Kesinlikle böyle olmalı
Kesinlikle evettt ayrılınmalı
ayrıl yüzün daha değerli
Sebebi ney
Ahh bide algı problemin olmasa
Çıkarın yoksa ayrıl 😂
Fazlasıyla yeterli
Kesinlikle ayrıl
GURURUNU KARAKTERINI HİÇE SAYIYORSAN AYRILMA KANKA
Ayrıl