Nişanlımla ailemin sorunları var ve benimde hep kendi dediği olsun istiyor ailemle arası bozuk ailesi bizi ne arayıp ne soruyor evlilik yakınken insan arayıp sormaz mı aramıyorlar ailemde istemiyor nişanlımla napıcaz

Nişanlımla ailemin sorunları var ve benimde hep kendi dediği olsun istiyor ailemle arası bozuk ailesi bizi ne arayıp ne soruyor evlilik yakınken insan arayıp sormaz mı aramıyorlar ailemde istemiyor nişanlımla napıcaz
Yüz yüze bir gelin çünkü tam şu an ya her şey biter bağlar kopar ya da daha sıkı kararlar daha bi sevgiyle bağlanırsınız. Yüz yüze konuşmak her daim daha etkilidir. Onun ailesine sen git senin ailene o gelsin mutlaka bi samimi konuşma yapın. Buna rağmen aileler istemiyorsa artık bu sizin kendi kararınız. Zor süreç biliyorum bende bu yükün altında kaldım bir dönem. Atlatamadım da. Gurur zamanı değil olay yoksa ortada neden konuşmayasınız onun annesini sen ara senin anneni o belki bir şeyler olur.
Cevap
4Cevap
Ailende ki ego ne peki arayıp sormayınca istemiyorlar öyle bi zorunluklarımı varmış
Hayır hiç aramıyorlar sorun o kendi kafalarına göre ev tutmuşlar aynı binada bize tuttuk falan demiyorlar ya da düğün yaklaşıyor ne yapalım ne edelim diye konuşulmuyor yabancı gibiyiz aylardır ne arıyorlar ne soruyorlar
Sen ailene fazlaca uyuyorsun gibi böyle yaparsan mutlu olamazsınız hiç
Yav her şey boşa giden para olsun boş ver. Ayrılın kurtulun ortada sevgi mevgi yok evlenmek için evlenecek iki kişi var o kadar.
Mobilyalara çok dertlenmiş
Gidjn evlenin hicbir şey sormayın
Her şey bk gibiyken nasıl evlenelim
Bence kimseye bişey sormayın. sor ona seviyorsan beni gel evlenelim. düğünde yapmayın zaten nikah olsun bitti
Sonra gidin evinize kapatın kapıyı
O öule şeylere cesaret edemez ailesinin yanından bile ayrılmak istemiyor semtinden çalışmamı istiyor çocuk yapmamı istiyor böyle şeye cesaret edemez bana güveniyor anca
b*k gibi ilişkiler yaşıyorsunuz
O anneme diklenmeseydi böyle olmazdı çok dediğim dedik davranıyor
kimsenin kimseye saygısı kalmamış ayrılma vaktiniz gelmiş de geçiyor
bu kafayla ikiniz de evliliği yürütemezsiniz evlendikten sonra boşanacağına şimdi ayrılmak en doğrusu olacaktır
yüz yüze konuşun bune
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?