Onun anne ve babasıyla yaşıyoruz kayınvalidemle arkadaş gibiyiz çok sever beni ailesi kızı gibi seviyor elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlar ama eşim evde durmuyor babasıyla şirkette çalışıyor kendi şirketleri babasıyla çıkıyor evden ama kayınpederimle eve gelmiyor 10 dan erken eve gelmez sürekli arkadaşları ile erken evlendik biz arkadaşları hep bekar tek evli o hala alışamadı evli olmaya eve gelince de çok yoruldum diyip sızıyor kocama hasret kaldım ya kayınvalidem de kızım bu çocuk niye böyle diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğumuz olsa eve biraz daha bağlı olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
al işte birde burdan yak bir de böyleleri var
Ya neden böyle sürekli ağlıyorum çok bunaldım onu memnun etmek için neler yapıyorum. Olmuyor
şöyle değer bilen seven yolumu bekleyen birine denk gelmedim hiç ya neden böyle bu hayat üzüldüm sana umarım düzelir yoluna girer
Geçen akşam anne sabaha bi börek yapsanız da yesek dedi annesi oğlum sabaha çok işim var sonra yaparız dedi kıyamadım 6 da kalkıp 8 e börek yetiştirdim
Ve sabah işim var deyip yemeden çıktı
bunca emeğinin karşılığı bence bu olmamalıydı hanım efendi bilmiyorum ne yaparsınız ama bu böyle olmaz yazık size
Üniversiteden mezun oldum direk evlenme telaşına girdi atanamadım bu telaş yüzünden mahvetti beni
anlattıkça üzülüyorum sana kader kaderinde bu var demek ki
Sen evli misin evliysen anlarsın bu adama ne olmuş olabilir
evli değilim evlenmedim anlamak için evli olmak gerekmiyor ki :) insanın yüreği sızlıyor insanım sonuçta bu adama ne olmuş bilmiyorum ama umarım gözü dışarıda değildir pırlanta gibi eşi varken
Keşke o da görse beni gözü dışarı da olan biri değil bende ilk öyle düşündüm de karı kızla değil erkek arkadaşlarıyla sürekli galiba benden sıkıldı
senden sıkılması bile kötü bir şey insan eşinden sıkılır mı eş demek can parçası demek ya :) üzme kendini umarım her şey gönlünce olur bir kız başın da ki saçları kadar değerlidir sahip olduğu gözleri kadar özeldir
Yaa bunu bana eşim bile demedi çok duygusalım birden gözlerim doldu teşekkür ederim
:) ağlama lütfen çok değerli bir insansın sen fark ettim duygusal bir insan olduğunu ama söylediklerim de ciddiyim umarım o güzel gözlerinin o değerli saçlarının değerini anlar eşin
İnşallah sende güzel bir hanım bulursun çok teşekkür ederim konuştuğun için en azından beklerken uyuya kalmamış oldum
rica ederim tırnak kadar faydam olduysa yüzüne tebessüm getirebildiyem ne mutlu bana ettiğin dua için teşekkür ederim umarım faydası olur senin kadar değerli hanım çıkar karşıma gözleri senin gibi özel saçları senin ki kadar değerli biri olur
Teşekkür ederim🥺
Ne yapsın adam keyfine bakacak tabi.
Evlenelim diye yalvarmasaymış o zaman
Evlendikten sonra pişman olmuş işte şimdi keyfine bakıyor kendi çapında. Evlenmeden önce anlamaz erkekler bu durumu evlendikten sonra kafa şarj ediyor.
Ama biz daha 5 aydır evliyiz son 1 aydır böyle davranıyor
Tam zamanı işte. Birkaç ayda dank ediyor zaten erkeğin kafasına😅
Beğenmiyor mudur dicem güzel bir kızım çok beğenerek evlendi 15yaşında sevgili olduk 22 de evlendik çocukluğumuz beraber geçti
Evlilik farklı bir psikoloji. Aklı çalışan bir erkek birkaç ayda bu saçmalığı ve sıkıcılığı farkediyor ama maalesef kolay kolay geri dönemiyor. Anlattığına göre eşinin seninle evlendiğine pişman olduğuna nerdeyse eminim.
Gün içinde ders çalış ev işi falan çok yoruluyorum onu beklerken uyumamak için direniyorum resmen belki bir şey yapmak ister diye ama yok tek yaptığımız şey aynı yatakta uyumak
Özele kaçmazsa eğer, cinsel aktivitede ki sıklık da azaldı mı?
Yarama tuz basma ya çok bunaldım
Hakikat bu ama. Gerçeği mi duymak istersin yoksa seni kandırayım mı hangisini istersin.
En son 3 hafta önce oldu
Mesela şu an evde yok aradım gelicem güzelim çocuklarlayım dedi gelir herhalde
İşin zor be kızım. Şimdi burada dengesiz abazalar sana yatakta şöyle yap ona aklını al bilmem ne yap diye akıl vericekler ama bunların hiçbiri işe yaramaz. şu an seks senin eşin için sadece yapılmak zorunda olunan sıkıcı bir aktiviteden ibaret.
Başkasıyla yapmadığına da eminim öyle biri değil ama benle de yapmıyor o kadar güzel şeyler aldım giydim lütfen gel uyuyalım yoruldum dedi
Seni aldatıyor demedim. Seni arzulamıyor dedim ki sen kendin de farketmişsin. Henüz çok gençsin ve kocan tarafından arzulanmamak senin için üzücü bir şey.
Sen bana yaz sana fikir veririm ben cinsellik içermez merak etme zaten cinsellikle değişmez bu durum başka şeyler lazım.
Uyumamak için kahve içmekten midem bulandı benim hamile kalmam lazım
Çocuğu eşinle aranı düzene oturttuktan sonra yaparsın şimdi değil.
Ben yazamıyorum exper sorun
Senin ve eşinin yaşı kaç
İkimizde 22
Çocuğun yoksa boşa gitsin. Şimdiden evde durmayan ooooo yakındır seni komple terkeder. inşallah böyle adamdan çocuğun yoktur
Çocuk yapıcak kadar birlikte olmuyoruz
Böyle adamla olma zaten. yıllarını mahvetme
Çok iyiydik herkes bizim evliliğe imrenirdi son 1 aydır böyle
Ne şirketi
Şirket dediğim fabrika gibi bir şey
Büyük şehirde mi yaşıyorsunuz da küçük bi şehir se gidecek yeri yoktur
Bursa