Eşim neden evde durmak istemiyor?

Eşim hafta içi saat altıya kadar çalışıyor. Akşam eve gelince de sadece telefonla ilgileniyor sadece hafta sonları boş oluyo onda ise sürekli arkadaşları ile dışarı çıkıyo arkadaşlarının hanımları hafta sonları da çalışıyo ben ev hanımıyım evde tüm gün sıkıntıdan patlıyorum hadi senle de biraz hava alalım demiyo. Bunu dile getirdiğim zaman Bi hafta sonum var seni adam edemeyecek miyim? Kocakarı gibi söyleniyorsun gibi kalbimi kıran şeyler söylüyor ne sohbet edebiliyoruz ne vakit geçirebiliyoruz. Arkadaşı hanımı evde olunca telefonu kapatıyor hanımı evde olmayıncada sürekli eşimi arıyo gel şöyle yapalım böyle yapalım diye Bi kez arkadaşına da söyledim senin eşin çalışıyo ben evdeyim niye sürekli arıyorsun diye eşim küfür edip üstüme yürüdü eşimin bu hareketleri eşimden soğumama neden oluyor bu şekilde kendinden uzaklaştırıyor farkında bile değil hayatının merkezinde hep arkadaşları var bende değer verildiğimi özlendiğimi bilmek istiyorum aileme bile götürmez oldu evde sanki evcil Bi hayvan gibiyim arada balkona çıkarıyo o kadar
Eşim neden evde durmak istemiyor?