AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Hayatta başarısı olmayan için başarı olmuş olabilir
Hayatta hiç bir başarısı olmayan kişilerin avutması
Evliliği müesse gibi gören toplumun yetiştirdiği andavallardan ne bekleyebliriz ki
başarı olarak görmek değilde, iki insanın hayatı paylaşmaya çalışması da ayrı bir öykü ama
Hayatta hiçbir şeyi başaramayan insanların kendini evlenerek kurtardığını sanması. d. d
evlilik değil dogru kişiyi bulmak başari
başarı evlilikse şu an interneti kullanamıyo olurduk bence herkes a ben başardim salam hayatı deseydi yani
Kaç puanla yerleşti acaba ben kaldım da 😂
İyi bir evlilik başarıdır.
Sen güzel kızsın bize nasip olmaz
Milletin mutlu olması size neden bu kadar batıyor
Çünkü psikoloji derki bir insanın mutlu olmasını hazmedemeyenler mutsuz büyümüş lerdir
Kaynak?
Prof Dr doğan Cüceloğlu
Bu devirde namusuna zeval gelmeden yuva kurmuş olmanın gururudur o.
Tebrikler bizden kocaman bir hiç kazandınız
Her adım bir başarıdır
Başarımı ne başarısı acaba mahkumluktur evlilik
Allah akıl fikir versin ne diyelim
Evlenmek için büyütülmüş kadın sanırım.
Şaka gbi , başı göğe ermiş mi diye sorarlar adama
Başardım yazması kezoca olmuş gerçekten
Saçma çok saçma o kadar saçmaki
Bu nasıl bir hayat yaşamış yaw
Çok enteresan saçma sapan hatta
Evlenecek kişi yok
Başarılar dilerim onlara
Başka başarı elde edemeyenler için,...
bu fotoğraf ne oluyor ki
Hayattaki tek başarısı o oldugu için
Çok büyük başarı gerçekten😂
Hhshshshshsh aklı yok
ah bir anlasam.. jsjssjsj
Dünyası küçük insanlar olarak görürüm.
Allahim okurken krize girdim
Dogru insani bulmak bir basari aplaaa
Bizim sülalede hep boyleler
Saçma bir görüş bence
Guzel evlilik basaridir
zenginle evlenene başarı inşallah bana
bana da komik geldi :D
Cehalet dönemi...
Ahahahshs paylaşım cringe
Bizi şöyle seven olmadı 👎
Böyleleri çok mutlu olur. canımsın çünkü.
Geri*zekalılar çünkü. Demiştim
Hayatında biriey olamayanların tek tesellisi
3 ay sonra görücem Cicim ayları bitsin
mallık. acizlik. cahillik. başka bir şey değil.
Ben bir şey demiyorum. Kendileri tecrübe etsinler
Gelin gittim demese eyiydi
Bu devirde koca bulmak zor
muhtemelen türbanlı bu
Ne alaka 😂😂😂
Ne alaka? Açıklarda aynı şeyi savunuyor?
Kapalı. Koluna kadar kapanmış. Dekolte gibi bir şey de yok. Dantel felan da yok 🤣
@savage_panda açık olupta böyle düşünen kızlarda var.
Olabilir tabiki ama bence canım bir şey. Gören sanacak ki. Kansere çare buldu
Zaten tesettüre laf etmeseler genelleme yapsalar ölürler ➰
@Denay1 genellikle bu tür mallıklar türbanlılardan çıkıyor maalesef
Böyle cahil toplum oldukça insanlar cahil kalmaya mahkum !!
Evet ve nedense en büyük cahiller hep dinciler
@seymabasu1 gördüğümüzü söylüyoruz kardes germe ortamı
@seymabasu1 mesela cahil oldukları için. Diyabetin 9 yaşında kız hamile kalabilir dediğinde tüm türbanlılar sessiz kaldı. 12 yaşındaki kız evlenebilir dediğinde de sessiz kaldı. Türbanlının biri insanlar hayvanlardan daha fazla yaşamayı hak ediyor dediğinde de sessiz kaldınız. Buna benzer bir çok şey sayabilirim. Bu yüzden türbanlılar böyle s. alakcs şeylerin peşinde koşar.
Acil hasta geldi. O yüzden anca yazabildim 🤣
Nerden biliyorsun sessiz kaldığımı herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin artık
Çünkü hiç karşı gelen birini görmedim. İçinizden karşı çıkmanız bir şey ifade etmez. Ve bir şeye karşı çıkmıyorsan o zaman o şeyi savunuyorsun demektir
En büyük cahil yargılayanlardırn
bu dinci olur ateist olur farketmez
Ön yargılı ve ırkçı insan cahil kalmaya hükümlü
Yorumumda destekleyen bir yorum yok abartmayın isterseniz
Önyargı zamanla gördüklerin sonrasında oluşur. Ayrıca evet biraz ırkçı olduğum dpgrudur. Pis ve cahil araplara karşı özellikle
9 yaşındaki kız hamile kalamaz dinde böyle bir şey yok bunu söyleyen çirkinleştiysen gerçekleştiren insanlardır
Buna karşı çıkıyorsunuz peki zina yapıp binlerce çocuğu aldıran hayatına son veren çöpe ağaca bir kenarlara bırakılan minicik suçsuz zevk için yapılmış çocuklar bunların günahı neydi?
Ozaman Araplara söyleyin bunu
Bazı yasaklar varsa bunlar boşuna değil hiçbir yasak boşuna i insanlara koyulmadı hepsininin bir nedeni var
Dini insanlardan değil kitaptan öğrenirsek doğru konuşuruz 1 cahile tüm dindar insanlar aynı kefeye koyulmaz
@savap_panda Cehaletle ırkın ne alakası var? Avrupa'da ve Doğu ülkelerinde, tanınmış eğitim kurumlarıyla olduğu kadar mimarlık, gökbilim, tıp ve matematik alanlarında da ün kazandılar. Bugün kullanmakta olduğumuz sayı sistemini Avrupa'ya Araplar tanıtmış, matematiğin en önemli dalı olan cebir de onların katkılarıyla gelişmiştir.
şimdi ben bir zina sorusu görsem muhtemelen bu ateisttir bu açıktır bu pistir dersem ne dersiniz hic hoş bir kelime değil ve insanlarımız eğitim görüyor üni oluyor bakıyorum maalesef hep ırkçılk hep genelleme hiç adil değil @EhliyetsizPilott
Kendini geliştirmek sadece üni ve eğitim ile bitmiyor önemli olan önyargıları yıkmak başörtülü diye vs öyle böyle diye genelleme yapmamak bu şekilde hic kimse Özgür yaşayamaz saygı duymayı bilmedikten sonra insan oğlu hiçbir yere gelmez.
Tüm mallıklar senin gibi mallardan çıkıyor.
yeter daha yazan olursa engeli yer
9 yaşında kız çocuğu hamile kalamaz ama Muhammed 12 yaşında kız çocuğuyla evlenebilir. Şeriat demiyor mu regly olmaya başlayan kız evlenebilir diye? Şeriatın kuralı değil mi bu. Kendi içinizden bu doğru değil diyerek hiç bir çıkar elde edemezsiniz. Bizim gibi sokaklarda bunu söyleyen kişilerin yüzüne vurmak gerekir. Bir diğer konu bahsettiğiniz aldırilan çocuklar vs. Kerhaneler dinciler tarafından serbest bırakıldı. Fuhuş da dinciler tarafından serbest bırakıldı. Bu problem onların eseridir. Ben bir şey yapmadım 😊. Ayrıca evet bu büyük bir sorun. Çok büyük hemde. Bunun suçluları kim? Eğitimi gerçekten veremeyen. Cinsellik nedir ne değildir bunu anlatmaktan utanan aptal bir toplum. Ayrıca Türk tarihine yakinen bakarsak. Bu tarz şeyler dahi konuşulmaz. Çünkü toplumda belli bir düzen vardır. Hiç kimseye tecavüz edilmemiştir. Bununla ilgili kanun yoktur bile. Başkasının karısına bakanın gözlerine mil cekilirmis. Bu da Moğolların yaptığı bazı sapıklıklar sonrası gelmiş bir kanun. Türkleri bozan Arap soyunun din haftaları olmuştur. Türkler Müslüman olduktan sonra en az Araplar kadar tecavüzcü ve sapik bir millet olmuştur. Ne o lanet tanrıyı kabul ederim. Ne de o tanrının dayattığı kuralları ve aptal müritlerini
@savage_panda Hz Muhammed s. a. v Aişe 18 19 yaşlarında evlendi. Bi bk bildiğin yok uydur anca
@HazalÇağlaSoral matematik Sümerlere yani Mezopotamya ya dayanır Araplarla bir ilgisi yoktur. Ancak zamanla biraz ilgili olmuşlardır. Mimari yapılara bakarsak. Eski mısır döneminde Arap yoktur. En gelişmiş mimariler Mezopotamya, mısır ve Roma dir Arap mimairisi okadar gelişkin değildir. Araplar mısırlilari kopyalar. Ayrıca. Kendi çocuklarını sadece kız diye gömen aptal bir toplumdan fazla bir şey de zaten beklenemez.
Türkiye'nin de kara bir geçmişi var. Ayrıca biraz araştır. Arapların katkısı olduğunu anlarsın.
Ayrıca. Herhangi bir yerde bir zina muhabbetine bu ateisttir dersen ben şahsen umursama çünkü zina size has bir şey bize değil. 🤣. Ben saygıyı hak eden kişiye duyarım. Bağcılar, Kabataş hattı tramvay vardır. Bir defa gidin ve gün içinde kullanın. Pis Araplar dememin sebebini kesinlikle görürsünüz. Saygısız aptallar eşek gibi bağıra bağıra konuşurlar uyaran kişiye de babalarının ülkesi gibi erkeklik yapıp hava taslarlar.
Araştırdığım için konuşuyorum. Türkiye'nin kara geçmişi de var tabiki ama Türk ırkı sadece 500 yıldan ibaret değil. Yazılı kaynaklara dayanan 3000 tahmin edilen 10.000 yıllık bir tarih.
Ben Türkiye'deki mültecilerden bahsetmiyorum. Ama genelleme yapmak doğru olmaz.
Bunlar mülteci değil. Turistik gelen Araplae. Pis kültürlerini de kendileriyle getirirler cıkcık soyları. Ne güzel demiş atam. O araplarin yediği yaveleri görsün milletim.
Mal olan sensin
Evlilik başarı değil mutluluk olmali
evliliği bir başarı mıdır
saçmalık
Evlilik başarı değil sadık kalmaktır
Cidden sevecek birini bulduysa büyük başarı😀
kezo bu ya
Saçma sapan ve komik bir durum
Şans işi gib
hepsi başarı olamaz
Evlilik hayatı paylaşmaktır
Bu ne ya