AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilerek yapamazsın yaparsanda çabuk aynı kişiye dönersin bence düşünce yapını değiştir kendini düşün mantıklı düşün yani
Sen süpersin çünkü gerçekten bilerek yapmaya çalışıyorum olmuyor düşünce yapımı nasıl degistircem çok yıpranıyorum böyle
Başka şeylere odaklan özellikle kitap oku klasik oku demiyorum sana ben kitap okumaya genç kurgudan başladım ve oradaki kişilerden hayatı öğrendim onları sevdim ve onların nasıl sevildiğini görünce aslında kimsenin beni sevmediğini anlayınca kitap karakterlerin düşüncelerini benimsedim en azından kimseye muhtaç olmuyorsun özellikle ikinci tavsiyem telefondan acıklı şarkılar dinlemeyi Bırak ve telefondan uzaklaş çok büyük faydasını göreceksin hiç arkadaşın yoksa bile tek gez mesela ben tek başıma sinemaya giderim alışverişe giderim ve kendimle gurur duyarım kendimi severim ve ezdirmem insanlara sınırlar koy onlar seni kıramadıkça bundan zevk alırsın ve mutlu olursun insanlara kaba davran demiyorum
Ama bunları yaparken tabiki ilk başta zorlanırson youtubeden sana bilgi vericek sayfalar dinle mesela hikmet anıl Öztekin öz saygını bulursun mutlaka
Evet o adamı biliyorum hatta sıkı hayran listesine ekledi beni ahsusudus ama değiştiremiyorum hep adil yıldırım dinleyesim geliyo shshdhhshs ya çok haklısın ders çalışmam lazım mesela ama sürekli aklıma sevgilim geliyo ilgilenmiyor ya falan diye asla derse odaklanamiyorum kitapta böyle oluyo
Uğraşmalısın bşraz oturduğun yerden değişmeyi bekleyemezsin biraz motivasyon videoları falan izle ya da enerjin nasıl yükseliyosa onu düşün ne tür kitaplar okuyosun
Kitap okurken fena sıkılıyorum ya sarmiyor ders çalışmayı denicem hala aramadı kaç saattir dışarda ben aradım üç doet saat önce 3. Aramama anca açtı falan iyice bosladi benimde böyle davranmam lazım tek seven ben değilim oda yapsın gerçekten haklısın ilgine teşekkür ederim hiç bu zamana kadar yapamadım tepki falanda Mak. 1 gün gösterdim gerçekten elimde değil sürekli aramak isteği gitmiyo uzucu
İstersen özelden yazabilirsin insanlarla sohbet etmeyi fikir vermeyi sevşyorum mesela buda benim özsaygımı yükseltiyo bana gücü bu veriyo rica ederim bu arada
Bunu demeni bekliyordum hshshs ekledim
Çok iyi olur bende normalde severim herkese yardım ederim ama kendime edemiyom
Ama sana tercihim ayrılmalısın çünkü gerçekten seven insan böyle davranmaz ha senin ona ilgin sevgin ona fazla gelmiştir kaldıramıyodur bu senin sorunun değil gerçekten seven her türlü kabul eder emin ol sen soğuk yapsan eskisi gibi olsa kendin gibi davranmasan bu sefer senin ilgin azalıcak ona iki tarafında çaba gösterip kendi özleri gibi olması gerek
Bende öyle kdjdkd
Mesaj atamıyorum sana
Ben atarım
Yani cevaplarından anlaşılır.. samimi değil kızgın ve kırgın cevaplar vericeksin nasıl anlatabilirim ki..
Göz devir yüzüne karşı. Kısa cümleler kür. Suratın asik olsun. O konuşmadan sen muhatap olma onunla
Bu ne saçma soru ya soğuk yapacağına ara derdini söyle olmuyorsa olmuyordur
Anlamıyor 100 kere söyledim artık davranışımla anlasın benim sürekli arayıp sormamdan dolayı cepte görüyor bunu değiştirmem gerek
Bırakmayı denesen
Kısa cevap vermen yeterli. Sevgi sözcükleri kullanıyosan onları da yazma.
Bu ne saçma soru ya
Cevap ver demekki bilmiyorum
Ne derse desin ok de tamam de gec uzun konuşma yapma hihi filan de yani konuş ama konuşma
Tamam sağol
Arama, sorma, merak etme
Şu son dediğini asla yapamıyorum ya çok meraklıyım sinirim bozuluyo
Yapmalısın başka çaren yok
Tamam yapmaya calisicam normalde sorgularim onları da yapmamayim o zaman hiç bitki gibi ne kadar ilgilenirse o kadar bugün 10 dk konuştuk sadece kaç saattir dışarda arkadaşlarıyla
buzluğa koy