Eğitim & Kariyer Ezber nasıl yapılmalıdır? CuriousChick Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir soru ya da konuyu nasıl ezber yapıyorsunuz bir yöntem ya da taktik biliyor musunuz? Ezber nasıl yapılmalıdır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bakımlıkızçehanım Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bir anda hepsini okuyup, ezber yapmaya çalışmazdım hiç bir zaman. Genelde bölerdim az az yazıları, bu şekilde ezber yapardım ben zorlanmazdım. Bu yönetimi de deneyebilirsin. Ya da sesli şekilde konuşarak, ezberle. Bu taktikte çok işe yarıyor.. 0 0 Yorumla
Solmez006035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Önce okurum, 2. Kez önemli yerlerini not alarak okurum, 3. Kez ezber ve not ile, 4. Kez notlu ve 5 kez ezberlemiş olurum ve direk. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu saman kağıdı dedikleri kağıtlardan alırdim. Onlara not ederek çalışırdım 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazıları yazarak yapar bazıları okuyarak sana bağlı 0 0 Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sesli okuyunca akılda daha fazla kalıyor 0 1 Yorumla CuriousChick +1 yıl Buda farklı teşekkür ederim Yorumla