Üstelik kızların çok olduğu bir bölümdeyim
Evet normal
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üstelik kızların çok olduğu bir bölümdeyim
Türkiye'de yetişkin bir erkek olarak bunu sorman hata ben 30-35 yaşında hiç sevgilisi olmamış erkekler biliyorum. Kaldı ki bu ülkede her şey çok normal. 17-18 yaşında seks bombası olmak da normal evlenmek de normal 30-35 yaşında bakir/bakire olup anne babayla yaşamak da normal. Çünkü bizim ülkenin normali ANORMALLİK üzerine kurulu. Siyasetten tut eğitime, eğitimden tut hukuka, hukuktan tut ekonomiye, ekonomiden tut sosyolojiye kadar toplumsal yaşama kadar böyle. Ayarsız bir ülkenin ayarsız bireyleri olur.
Peki bir kadın 30-35 yaşına kadar öyle olan bir erkeği hayatında ister mi
İster niye istemesin o senin kadına yaklaşımınla ilgili. 30-35 yaşına kadar bir şey yaşamadığı için kadına cinsellik konusunda yapması yönünde sürekli baskı yaparsan fazla abazan ve şiddete meyilli bir tip, agresif bir adam olursan kadın senden kaçar.
Olmazsan kadın senden niye kaçsın?
Cevap
2Cevap
uçmasını bilirsen olursun pilot, istemesini bilirsen... devamını sen tamamla kankam artık
yaşım 26 öleyim mi ben :D
Daha önce hiç oldu mu reis bide iş yerinde okulunda kız ortamı yok muydu
1 kere sevgilim olmuştu 2 yıl sürdü :) ama ailem el birliği ile * .. ına koydular :) hepimize ders oldu ama giden gitti :) bir daha da olmadı olmuyor birini bulmak kolay kardeşim
birini bulmak kolay değil kardeşim
Senin İlk sevgilin kaç yaşında öldü
Oldu*
23 yaşındaydım :) nişanlanacaktık :)
Normal
Çirkinsin kısa boylu musun?
Ne alaka
Manitan yoksa çirkinsin işte
Alla alla nerde yazıyor bu dediğin
Yazılı kural değil canım
Çok normal
normal bence