ERKEK ARKADAŞIM AYRILIR AYRILMAZ YANLIŞ YAPTI, NE YAPMALIYIM?

Ben çekici güzel, işinde gücünde bir kadınım. Erkek arkadaşım ile 2 senelik bağlı bulunduğumuz ilişkimiz vardı, aşıktım seviyordum.4 Gün önce 2 senelik ilişkimi bitirdim. Kendisini defalarca uyardım, kapıları sürekli kadınlara açık tutuyordu, beğenilme arzusu mu dersiniz, aşağılık kompleksi durumu mu, özgüven düşüklüğümü açlık mı bilemem. Özünde iyi biri iken ilişkimize zarar verecek şekilde söz verdiği halde aynı davranıp zarar vermesi yüzünden ayrıldım güzelce. Bana senin bende yerin çok ayrı, unutulacak bir kadın değilsin demişti.4 gün geçmiş bismillah ya, tesadüfen önüme instagramda bir kadın sayfası düştü onun sayfasına bakarken, sayfasını gizlemiş olsada eklediklerini görebiliyorum. Bir baktım kadının sayfasına kadın e... kort bildiğiniz paralı birlikte olan kadınlardan. Dm den yazın gibi yazılar yazmış kadın. Sayfası erkek dolu. Nefes almadan kadın eklemiş. Bunu değer vermiş seven bir adam yapabilir mi pes dedim. O kadar kötü oldum ki. Kendisi whatsaptan takip ediyor durumlarımı hala. Bu durumda ne yapmalıyım sizce?

ERKEK ARKADAŞIM AYRILIR AYRILMAZ YANLIŞ YAPTI, NE YAPMALIYIM?