6 senede hayatımı mahveden adam hakkında?

6 senelik bir ilişkim vardı. bunun 3 senesinde zaten sevgilim le farklı şehirlerde yaşadık. Kendisi iş bulamadı evlenemedik. o dönemde arada o geldi bazen ben gittim. Aldatıldığımı öğrendim o süreçte tekrardan barıştık ben kilo aldım kiloyla ilgili aşagilamalar beğenmemeler boy gösterdi sonra bende bu süreçte bu olaylar dan sonra bende aldattım, birlikte çözmek için tatile bile gittik ama ordada olmadı. En sonunda ben bir başkasından hoşlandım, konuştuğumu farketti çocuğu arayıp benim sevgilim o dedi, telefonumu kırdı, vurdu, kısacası beni mahvetti. Çocuğa gerçekten birseyler hissediyordum. cocuga o benim eski sevgilim dedim nitekim artık aramızda bir şey yok çocuk benimle tekrardan konuşmak istedi, bu seferde ben ilişkiyi bitirdim diye , eğer onunla gorusursen Çocuğa herseyi anlatırım diye beni tehdit ettiği için çocukla bir şeyler başlayamadan vedalaştık. belki ayrıldım diye Çocuğa herseyi anlatır bilmiyorum kötü zamanlar geçiriyorum, sizce ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz bu adam 6 senede beni mahvetti.

6 senede hayatımı mahveden adam hakkında?