6 senelik bir ilişkim vardı. bunun 3 senesinde zaten sevgilim le farklı şehirlerde yaşadık. Kendisi iş bulamadı evlenemedik. o dönemde arada o geldi bazen ben gittim. Aldatıldığımı öğrendim o süreçte tekrardan barıştık ben kilo aldım kiloyla ilgili aşagilamalar beğenmemeler boy gösterdi sonra bende bu süreçte bu olaylar dan sonra bende aldattım, birlikte çözmek için tatile bile gittik ama ordada olmadı. En sonunda ben bir başkasından hoşlandım, konuştuğumu farketti çocuğu arayıp benim sevgilim o dedi, telefonumu kırdı, vurdu, kısacası beni mahvetti. Çocuğa gerçekten birseyler hissediyordum. cocuga o benim eski sevgilim dedim nitekim artık aramızda bir şey yok çocuk benimle tekrardan konuşmak istedi, bu seferde ben ilişkiyi bitirdim diye , eğer onunla gorusursen Çocuğa herseyi anlatırım diye beni tehdit ettiği için çocukla bir şeyler başlayamadan vedalaştık. belki ayrıldım diye Çocuğa herseyi anlatır bilmiyorum kötü zamanlar geçiriyorum, sizce ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz bu adam 6 senede beni mahvetti.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çocuğa herşeyi anlatırım dediği ne? Sonuçta eski sevgilisisin
Bana göre bu 6 senelik iliski çoktan bitmişti ama onun zorlaması ile devam ediyor du, yani merhaba falan yazişiyorduk. toparlamak için tatile gittik. ve tek istediğim yaşattıklarını telafi etmesiydi yapmadı. bende o sırada başka bir çocuktan hoşlandım sevgilim yok dedim ki bence yok. bu çocuğu aradi ben onun sevgisini falan dedi. Bende durumu toparlamak için o benim eski sevgilim dedim. Artık istemiyorum dedim. Çocuk yeniden benimle konuştu. Ve şimdi bana diyorki çocuğu arayıp anlatırım tatile gittik iliski bitmedi derim diyor. bu yüzden çocukla konuşmayı kestim
Aradan biraz zaman geçsin unutulur bu olay sonra tekrar yaz çocuğa
Çocuğa herseyi anlatır, seninle konuşurken aslında hala biz beraberdik der diye korkuyorum, bu sefer hersey daha kötü olacak, beni tehdit ediyor, bu çocuğu böyle kaybettiğim için çok üzgünüm, herseyi anlatirsam bu sefer dahada beter olur, sanırım ondan vazgecmeliyim
Kızım bırak bir kaç ay geçsin iletişimini kes ikisiyle de sonra tekrar konuşursun
2 ay da o çocuk beni unutur mu bilmiyorum, çocuğu aradım, söyleyemediğim şeyler var senden çok hoşlandım ama gitmeliyim dedim ağladım baya, sonra telefonu kapattık. ya o süre zarfında eski sevgilim o çocuğa ulaşıp herseyi anlatırsa ne yapmalıyım
Çok pimpiriklisin
Biliyorum ama eski sevgilim beni dövdü tehdit etti, bunca şeyden sonra psikolojim bozuldu ya soylerse o zaman ne yapayım, tüm hesaplarımi dondurdum bir süreliğine
Nasıl dövdü? Şiddet uyguladığında neden şikayet etmedin neden ilişkiye devam ettin ailene neden söylemedin bu nasıl ilişki böyle
Eğer onunla konuşmayı düşünüyorsan eskisi anlatana sen anlat ona ki başkasına itimat etmesin
Bu sefer belki yalan söyledim diye gider komple korkum o.
Güvenmezse zaten ilerleyen zamanlarda da aynı sıkıntıyı yaşarsın
Olan olmuş. 6 yılın gitmiş. Ama artık 1 gününü bile bunu düşünerek geçirme. Hayat ondan ibaret değil. Kendi hayatına bak. Önüne çok daha mükemmel insanlar çıkacak emin ol
Ben gerçekten son tanıştığım çocuktan çok hoşlandım. Ama beni tehdit ettiği için p çocukla konuşmayı kestim. ayrildim diye beni tehdit ediyor çocuğa herseyi derim numarani dağıtırım diye. cocuktan hoşlandım baya ama onun yüzünden vazgeçtim
Kuru kuru hoşlanmakla mutlu olamazsın. Böyle bir malla yaşanır mı hiç
Daha çok sen kendi kendini mahvetmişsin.
Çok pişmanım, ama artık hiç bir şey yapamıyorum .6 senelik eski sevgilim den ayrıldım engelledim. Ama giderken bile beni tehdit etti ona yazarsan ögrenirim o çocuğu arayıp bir bir anlatırım senden nefret eder dedi. Sırf bu yüzden o çocuğu da bırakmak zorunda kaldım. Sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım,
Neleri anlatmasından korkuyorsun?
Eski sevgili herşeyi anlatırım dediği ne anlatacak
Çocuğa herseyi anlatır, seninle konuşurken aslında hala biz beraberdik der diye korkuyorum benimiçin bitmişti amayalvararak tehditle bu zamanakadar yanında tuttu, son kez tatile gittik çözmek için lütfen dedi ve ben cocukla konuşuyordum. bu sefer hersey daha kötü olacak, beni tehdit ediyor, bu çocuğu böyle kaybettiğim için çok üzgünüm, herseyi anlatirsam bu sefer dahada beter olur, sanırım ondan vazgecmeliyim
İyide bundan vazgeçtin ne değişecek başkası girdince yine aynısını yapacak ve aranızda cinsellik var sa daha beter hiç yakanı bırakmaz tatilde sadece konustunuzmu yoksa yattinizmi
Sadece konuştuk. Hatta sarılmadım bile aramız çok soğuktu
Ona yalvardın vs mi peki
Zaten öğrenince çocuğu aradı ben sevgilisiyim 6 senedir beraberiz dedi. Sonra telefonu kırdı bana vurdu. Sonra ben o çocuğu aradım dedim ki peşimi bırakmıyor eski sevgilim sürekli rahatsız ediyor artık sevgili değiliz telefonu elimden zorla aldı dedim mecburen yalan söyledim inandı ve bu vicdan azabı ile yaşayamıyorum onu gerçekten hoşlandım. Tehdit ettiği için çocuktan vazgeçmek zorunda kaldım
Onu kaybetmissin ama sana vurmaya kadar gitmiş sen sindikce bunun iatejleri ya da yaptıkları daha fazla olacak
O çocuktan da uzak mi durmalıyım? Vicdanim hiç rahat değil çünkü onu gerçekten hoşlandım. Zaten korkuyorum eski sevgilim onu bıraktım diye her an onu arar diye
O çocuk artık anı malisef senin şu an sorunun o çocuk değil ilerde belki yolunuz kesişir yine ya da başkaları çıkar sen başındaki beladan kurtul et değil can derdinde ol onceliklerini yanlış veriyorsun
Korkum şu. O çocuğu arayıp anlatır çocukta beni arayıp hakaretler edip küfür edip rezil olursam korkum o. artik eski sevgilim den nefret ediyorum yoksa bitti benim için. Ben 6 sene dayandım
Yahu nefret ediosun ama bu nefret bı işine yaramio hayatından cikaramiosun diğer çocuğu aramadı dielim kurtulabilecenminondan başka birisinde de aynısını yaparsa napacaksin sen kimsin bı daha beni rahatsız edersen suleleni mandiklrrim deyip yollayabilecenmi yoksa yine otelemi gidecen
Yok artık bitti kesinlikle engelledim ablama da anlattım kesinlikle bitti o adanada ben İstanbul dayım zaten bitti benim için. Ve bir süre hesaplarımıda dondurdum, diyorum ya tek korkum çocuğa demesi, yoksa bende bitti
Çocuğa sen sole eksiksiz yalansız ve veda eder gibi dik dur kabul ederse o der sana sen deme ve cinsellik yaşayıp yenisine bakireyim vs dedinmi
Ben hiç cinsleri yaşamadım zaten öyle sorunlarım yok. sorun ben çocuğa yalan söyledim şimdi diyemem otele gittik otelde seni öğrendi falan anlatamam, bu yüzden ben çocuğa başka sebep bahane ederek veda ettim, sadece bu gidip herseyi öterse o sıkıntı, bir süre hersey den uzak durucam
Sil yeniden basla
Gerçekten başka bir adamdan hoşlandım. Ve beni tehdit ettiği için o adamdan vazgeçmek zorunda kaldım. Onu terketttim doye çocuğa herseyi anlatmakla numaramı çocuğa vermekle tehdit ediyor beni
Takma onu hayatını yeniden çiz
Çocuğa herseyi anlatır, seninle konuşurken aslında hala biz beraberdik der diye korkuyorum, bu sefer hersey daha kötü olacak, beni tehdit ediyor, bu çocuğu böyle kaybettiğim için çok üzgünüm, herseyi anlatirsam bu sefer dahada beter olur, sanırım ondan vazgecmeliyim
İkisinden de uzak ol unuttur kendini ekonomik gucun varsa tek yaşa il neresi
Tek yaşıyorum zaten İstanbul
Bende İstanbul ... İstanbul'da izini kaybettir farkli bir ortama ilceye git şişli gibi beşiktaş gibi.. unuttur kendini oralarda yaşa
Kim o