İnsanlara benim hakkımda "sapık" diyor. Ne yapmalıyım?

Ben 16 yaşımdayken bana yazan ve benimle görüşmek isteyen bir adam vardı, kendisi benden 10 yaş büyüktü. 2 yıl boyunca ara sıra yazdı ve 18 yaşımdayken görüşmeyi kabul ettim. Onu sevdiğimi sandım ve her şeyi onunla yaşadım. Fakat arkadaş sandığım birisinin oyunlarının da etkisiyle ayrıldık. Ben bu arkadaş sandığım kişi tarafından şiddet bile gördüm ve sevdiğim adam sadece izledi. Ben yine de hatayı kendimde aradım ve sevdiğim adamın peşinden koştum aylarca. Karşısına bile çıktım ama yolunu değiştirdi. Neredeyse 1 yıldır ise ona hiçbir yerden hiçbir şekilde ulaşmadım. Zaten şu anda da sevdiğim başka birisi var. Bugün de bir arkadaşımla eski sevgilimi işletmeye karar verdik. Şüphelendi. Ama biraz da oltaya düştü gibi, arkadaşımdan açık fotoğraf istedi alçak herif. Tedirgin olduğunu da belli etti. Arkadaşıma "benim bir sapığım var", "hesabımı sana o vermiş olabilir, yapmadığı şeyler değil", "1 yıldır görmüyorum zaten", "sinek de küçüktür mide bulandırır" gibi şeyler yazmış. Benden bahsettiğine adım kadar eminim çünkü onu seven tek insan bendim ama ben de sevmemişim aslında. Bu alçak adam benim sayemde dünyanın en mutlu insanı oldu. Kendisini çok değerli sanıyor. Benden de bu şekilde bahsediyor insanlara. Sizce bu kişiden nasıl intikam alabilirim? Kendisi geçtiğimiz Aralık ayında beni instagram'dan bir arkadaşına takip ettirmişti.

İnsanlara benim hakkımda "sapık" diyor. Ne yapmalıyım?