Eğitim & Kariyer İsmim Nudem diye sürekli dalga geçiyorlar ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üniversitede de böyle Lise'de yoklama alınırken Hoca Nudem derdi ben de burada deyince dalga geçerlerdi. .. Güncellemeler+1 yıl Bu ismi kullanmayı bıraktım İsmim Nudem diye sürekli dalga geçiyorlar ne yapmalıyım? Cevapla Lise Soruları Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim arkadaşımın adı da Nudem di.Valla farklı yerlere çekilmese güzel isim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ama şu zamanda çok çeken var sosyal medya troll etkisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim koymuş adını? Ne anlama geliyor normalde akla gelen malum şey dışında bir anlamı olmalı yoksa bu kötülüğü çocuğuna yapacak bir aile yoktur. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Teyzem koymuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni çag ya da yeni zaman anlamına geliyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver sen tek hücreli amipleri gayet güzel ismin varmış Yorumla kitabinicindekikiz 1 yıl Aynı kişi olabilir miyiz? 😂 Benim de ismim Nudem ve benim de teyzem koydu 🙃 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dalga geçmeleri bir yanan anan baban nasıl bir isim koymuş öyle nudem ne bilindik isim koysaymış ya değişik isimler aramaktan komik duruma düşüyoruz 0 0 Yorumla
yarennnnmis Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl ismini değiştirmem için gerekli kuruma başvur 1 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl nudem güzelmiş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İngilizce olarak bakıyorlar olaya Yorumla DontJohn +1 yıl eminiim oledri Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sen de geç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim arkadaşımın adı da Nudem di.
Valla farklı yerlere çekilmese güzel isim
Aynen öyle ama şu zamanda çok çeken var sosyal medya troll etkisi
Kim koymuş adını?
Ne anlama geliyor normalde akla gelen malum şey dışında bir anlamı olmalı yoksa bu kötülüğü çocuğuna yapacak bir aile yoktur.
Teyzem koymuş
Yeni çag ya da yeni zaman anlamına geliyor.
boş ver sen tek hücreli amipleri gayet güzel ismin varmış
Aynı kişi olabilir miyiz? 😂 Benim de ismim Nudem ve benim de teyzem koydu 🙃
Dalga geçmeleri bir yanan anan baban nasıl bir isim koymuş öyle nudem ne bilindik isim koysaymış ya değişik isimler aramaktan komik duruma düşüyoruz
Tonlamaya göre değişiyor ama
ismini değiştirmem için gerekli kuruma başvur
Çok güzel isim ayıp ediyorlar takma.
nudem güzelmiş
İngilizce olarak bakıyorlar olaya
eminiim oledri
nudem ne ya
Benim soydim da sever 🤦 adımı duysan zaten
Sen de geç
Şanssız bir isim😃
İsmimi degis