Strese girdiğinizde canınız sıkıldığın da ya da her hangi bir durumda size buzağı gibi davranan biri var mı.
Bazen buzağı olmak ister insan:))

Strese girdiğinizde canınız sıkıldığın da ya da her hangi bir durumda size buzağı gibi davranan biri var mı.
Bazen buzağı olmak ister insan:))
Bana daha çok adam bunalımda gibi geldi :)))
Buzağı bahane olabilir haklısın :)
Yok 🙄
Bir buzağı kadar olamadık🌬
Yazık üzüldüm bak :))
😏 Ben üzülmüyorum ki
Cevap
2Cevap
Yok vallah.
Bir buzağı olamadım.
Sevgisiz kalmış kadınların sesi gibi oldu soru site de buzağı kadar olamayanları tespit ettim adaylara duyurulur 😂😂
Eline megafon da vereyim istersen 🙄
Bu kadar vahim mi durum ver ver 😂😂
Yaa vahim falan değil 🙄
Bu benim kendi tercihim yoksa elimi sallasam ellisi puuuaaahhhh 😂😂😂
Seçenek çok olunca seçemiyorum
Seçeneğin çok olması normal nefes aldığınız sürece daima seçenek çok olacaktır bu sizi özel yapmıyor biliyosunuz de mi 😂😂
Kötü hissettim şimdi 😕
Kesin oğlaksın sen
Bu gerçeği bi çok kadın göz ardı ediyor senin kötü hissetmene gerek yok nefes alan her dişiye asılanlar hissetmeli ama o da zor
Toprak grubu ama oğlak değil iyi düşün
Biliyor musun dün değil önceki gün mesaj kutumu açık unutmuşum.
Sabah kalkınca gelen mesajlara şok oldum.
Para karşılığı seks teklif eden mi dersin,
Beni yatağa bağlamak isteyen mi dersin,
Buradan daha fazlasını söyleyemediğim bir çok sapık mesaj.
Düşünsene beni tanımıyorlar bile.
Neye benziyorum bilmiyorlar.
Sırf pembeyim diye ve nefes alıyorum diye senin tabirinle...
Allah bilir realde iki kelimeyi bir araya getiremeyen insan müsfetteleri bunlar.
En çokta ne koyuyor biliyor musun onların yüzünden ben kendimi kısıtlamak zorunda kalıyorum.
Mesaj kutumu kapalı tutuyorum bu sapıklar yüzünden.
Toprak grubu ama oğlak değil iyi düşün
Varya aslında boğa diyecektim ama oğlaktaki egoyu gördüm sende o şaşırtı beni kesin boğasın
Boğada ki egoda az değil
Kendini beğenmiş...
😂😂😂
Yine yanlış boğa olsaydım bir yerde kebaba bağlardım olayı sen tahmin yürütme artık😂😂
Yani geriye başak kaldı tahmin yürütmeye gerek yok.
Bence sen burcunu yanlış biliyorsun 😂😂😂
Bu işte bir terslik var.
Belki de kazayla yanlış tarihte yaptılar seni 😂😂😂😂😂
Ay kendi yazdığıma kendim güldüm 😂😂😂😂😂
Mesaj kutunu kapalı tutmayı kendini kısıtlamak gibi algılamamılısın ben açık olanları anlamıyorum hem açıp hem şikayet edenleri de sırf egosunu doyurmak için kullandığını düşünüyorum. Bazı şeyler bu kadar kolay olmamalı elini kolunu sallayanın gelip mesaj atmasını izin vermemesi gerekiyor bu sadece sapkınlıkla alakalı değil onlar inan bana zararsız tipler amaçları belli niyetini görebiliyosun malzeme çıkar hatta eğlenceli bile olabilir. :)
Astroloji bilginin kısıtlı olması seni bu düşünceye sürüklüyor. Dur sana bir bilgi aktarımı yapayım, insanlara yansıyan genelde baskın olan yükselendir derinlerde asıl güneş burcuna rastlarsın yani gördüğün ego etkisi Aslandan kaynaklı iken tatlı ve huysuz tarafı başak yükleniyor 😂😂
Ya neyin malzemesi adam tek başına seksting yapmış mesaj kutumda😂😂
Bu adama bırak yazmayı bir emoji atsam ne olur düşün 😂😂😂
Gerçi şu anda dediğin malzemeyi çıkarmış oldum bak dalga geçiyorum.
Hatta soru açıp dalga geçmek lazım da işte kendime yakıştıramıyorum.
Astroloji bilginin kısıtlı olması seni bu düşünceye sürüklüyor. Dur sana bir bilgi aktarımı yapayım, insanlara yansıyan genelde baskın olan yükselendir derinlerde asıl güneş burcuna rastlarsın yani gördüğün ego etkisi Aslandan kaynaklı iken tatlı ve huysuz tarafı başak yükleniyor 😂😂
Hmmm senin astroloji bilgin çok mu yani?
Ne kadar bilgilisin?
Doğum haritasına bakabilir misin mesela?
Doğum haritası bakmak için eğitim almak lazım program üzerinden bakar yorumlarım çok zor bir olay değil ama amatörce olur bu o kadar da bilgi sahibi değilim. Gerek de yok o kadar bilgiye
Malzeme çıkarılacak kadar komik diyaloglar kurulabilir illa ona eşlik etmek zorunda değilsin ki soru açıp detayda kendi kendine malzeme çıkarıp gülmek için bence idealler :)) bu konu da yaşadığım bir deneyim var herkes senin dediğin türden yaklaştığı için cinsiyeti mi sorgulamıştı pembenin biri 😂😂😂
Çıkanları sana vereyim sen eğlen istersen ala ala 😂😂😂😂
Doğum haritası bakmak için eğitim almak lazım program üzerinden bakar yorumlarım çok zor bir olay değil ama amatörce olur bu o kadar da bilgi sahibi değilim. Gerek de yok o kadar bilgiye
Amatörce olsun kabul.
Benim doğum haritama bakar mısın huysuz beycim 😀
Sen sorusunu sor ben eğlenirim her türlü 😬
Sevilsem yeter ama olmuyor
Olur olur merak etme
Evet bana çok değer veren birisi var canım o benim ya
Ne mutlu sana o halde :)
Çok teşekkür ederim darısı başınıza
Amin
haberi gördüğümde buzağı kadar olamadık gezemedik dedim
Bugün de bir buzağıdan kıskandım
Çenn buzağı mı olmak istedin😂😂
Bugünde buzağiyi kıskandık
En azından birileri değer görüyor 🙄
Hakeden mi desem bilemedim ki
Şey kem küm
Altındaki buzağı olmak isteyenler var sen öküz deme bana yanlış anlarlar 😂😂
Çok yanlış yere gitti ya ben öküz altındaki buzağı sözüne gönderme yapıp espri yapam dedim ama neyse artık 😂😂
Fakirin yüzü gülsün istedim tamamen iyi niyet😂
Güldürmeyen şaka düşündürür bu olmuş olması lazım bak iyi düşün?
Bak gördünn mü sadece düşündürmekle kalmıyor harekete de geçirdi 😂😂 gazan mübarek olsun buzağı olmadan gelme
Ahahahah daha neler
Performansta düşüş var bir h eksik lütfen yukardakiyle uyumu bozmayalım 😂
Üzüldüm bak şimdi haline kör topal birini bulup şu kıza bir tur attırında kendine gelsin diyecem😂😂
Karısı bunalım girse kılını kıpırdatmaz
Nerden biliyorsun bu ne erkek düşmanlığı böyle
Tanımadan yargılama lüksünü vermez ki ama tecrübeler bize bu tip düşünceler insanı hayattan soğutur iyi ve güzel olan her şeyi yok saymak bana göre
Daha çok sevildim yaww😎😎
Ne mutlu sana buzağı olabildiysen :))
Kötü bir şey demedim öküz altında buzağı arama :))
olduk tabi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar