Yeme & İçme 1 ay Bu kadar şey ile doyar mısınız? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 12 Bu kadar şey yiyip doyan bi kuzenim var. Ben bu kadarı olmuş mu diye kontrol ederken yiyorum normal bir insan bununla doyabilir mi? Ya da nasıl doyar? Güncellemeler: Takip Et 12 Paylaş FacebookTwitter Bu kadar şey ile doyar mısınız? 1322 Görüşünü yaz
Need4Read | Yeme & İçme konusunda 324 görüş paylaştı. Master 1 ay Bence o ben doyuyorum diyerek yalan söylüyor, kendi kendini motive etmeye çalışıyor ama zor yani. Bu benim yarım öğünüm ancak eder.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
0aksülamel0 Xper 5 1 ay Doymam. Gözüm doymaz bi kere. Kuzenin 40 kilo ise doyar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
juicyyY Xper 6 1 ay midesini oyle alistirmis olabilir yese gene yer ama bence iradeli fjfj Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay İrade de bence bir yere kadar şunun kadar yiyip doyanın midesi olduğumdan şüphe duyarım hatta Soran 1 ay Olduğundan* juicyyY 1 ay ruhsal olarak sikinti yasadigim bir donem gunde bir bilemedin iki lokma zor yiyordum "istahsizliktan" belki oyle bir donemde de olabilir Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay 3 senedir böyle öncedende kuş poku kadar yiyordu hala kuş poku kadar yiyor Soran 1 ay 3 sene öncesine kadar daha az yiyordu hatta
AnAlien1 | Yeme & İçme konusunda 631 görüş paylaştı. Guru 1 ay Çok sade ve kuru yemek olur sos meze ya da salata da olmalı bence. Evet doyulur bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Bu fotoğraftakilerin sadece biri kadar olanı sadece böyle öğün niyetine yiyor Soran 1 ay Bence doyulmaz
AltınYaprakS | Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. Master 1 ay Bu benim başlangıcım bile olamaz değil ki doymak. Bunla doyan insanların kuş kadar mı midesi var? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Bu kadar yemek ile doyan kız, herşeyin azı ile doyar.Tarzım değil, terketme sebebi 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Geldimgidecem1919191 Xper 4 1 ay Ben makarnayı pişirirken oldu mu diye bakarken bu kadar yiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Beyyza66 Xper 5 1 ay Yemek yaparken tuzu iyi oldumu diye yedigim lokmalar bunlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
padisahinkizi | Yeme & İçme konusunda 754 görüş paylaştı. Guru 1 ay Doyulur. Makarna iştah kapatıcı yemek benim için. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Balhaatunn | Yeme & İçme konusunda 498 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Doymam için öyle 2 tane yemem lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ikizterazi | Yeme & İçme konusunda 301 görüş paylaştı. Master 1 ay O tabaktan iki tane rahat yemem lazım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ekin3241 Xper 5 1 ay O tabaktan 10 tane yesem doyarım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
FakDıSistım | Yeme & İçme konusunda 149 görüş paylaştı. Guru 1 ay ara sıcak olarak yenir bunlar ancak. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Öğün niyetine yiyor FakDıSistım 1 ay yazık ya üzüldüm şimdi
kayserili_genc Xper 4 1 ay Diş kovuğu için mi bu? 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Öğün niyetine yiyor kayserili_genc 1 ay Bu kadarcık yemekle do-yul-maaaz! 😀 Soran 1 ay Aynı fikirdeyim Hepsini Göster Daha Az Göster kayserili_genc 1 ay Ama bu kadarcık şeyle doyabiliyorsa gerçekten helâl olsun yani. Soran 1 ay Doyan varmış birisi görüşte hatta
Gizli Üye 1 ay Kuzenin Tüp mide ameliyatı mi oldu? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Hayır Görüş sahibi 1 ay Bu kadarcık yemek ile doyulmaz. Bence tadımlık yiyor
nullmosaic | Yeme & İçme konusunda 69 görüş paylaştı. Yoda 1 ay ewett Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BirAnanasAldirdim | Yeme & İçme konusunda 2b görüş paylaştı. Master 1 ay Doyarım valla Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
KahveSacliHeRif | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı. Master 1 ay Yemek nerde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Görsellerde KahveSacliHeRif 1 ay Çok az anlamında söyledim
_ΛqresiF_ | Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Mümkün değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2213Bence o ben doyuyorum diyerek yalan söylüyor, kendi kendini motive etmeye çalışıyor ama zor yani. Bu benim yarım öğünüm ancak eder..
Doymam. Gözüm doymaz bi kere. Kuzenin 40 kilo ise doyar.
midesini oyle alistirmis olabilir yese gene yer ama bence iradeli fjfj
İrade de bence bir yere kadar şunun kadar yiyip doyanın midesi olduğumdan şüphe duyarım hatta
Olduğundan*
ruhsal olarak sikinti yasadigim bir donem gunde bir bilemedin iki lokma zor yiyordum "istahsizliktan" belki oyle bir donemde de olabilir
3 senedir böyle öncedende kuş poku kadar yiyordu hala kuş poku kadar yiyor
3 sene öncesine kadar daha az yiyordu hatta
Çok sade ve kuru yemek olur sos meze ya da salata da olmalı bence. Evet doyulur bence
Bu fotoğraftakilerin sadece biri kadar olanı sadece böyle öğün niyetine yiyor
Bence doyulmaz
Bu benim başlangıcım bile olamaz değil ki doymak. Bunla doyan insanların kuş kadar mı midesi var?
Bu kadar yemek ile doyan kız, herşeyin azı ile doyar.
Tarzım değil, terketme sebebi 😄
Ben makarnayı pişirirken oldu mu diye bakarken bu kadar yiyorum
Yemek yaparken tuzu iyi oldumu diye yedigim lokmalar bunlar
Doyulur. Makarna iştah kapatıcı yemek benim için.
Doymam için öyle 2 tane yemem lazım
O tabaktan iki tane rahat yemem lazım.
O tabaktan 10 tane yesem doyarım
ara sıcak olarak yenir bunlar ancak.
Öğün niyetine yiyor
yazık ya üzüldüm şimdi
Diş kovuğu için mi bu? 😀
Öğün niyetine yiyor
Bu kadarcık yemekle do-yul-maaaz! 😀
Aynı fikirdeyim
Ama bu kadarcık şeyle doyabiliyorsa gerçekten helâl olsun yani.
Doyan varmış birisi görüşte hatta
Kuzenin Tüp mide ameliyatı mi oldu?
Hayır
Bu kadarcık yemek ile doyulmaz. Bence tadımlık yiyor
ewett
Doyarım valla
doysam bile yerdim
Yemek nerde
Görsellerde
Çok az anlamında söyledim
Mümkün değil