https://i.ibb.co/qgQsL6W/IMG-20220818-165621.jpg
Türkiye kadın namusu konusunda Arap ülkelerinden bile daha muhafazakar değil mi?
https://i.ibb.co/qgQsL6W/IMG-20220818-165621.jpg
Yapılan anketlere göre Tunusta 18 yaş ve altında olan kızların %6 sı, Türkiye de ise sadece %3 ü ilışkiye girdiğini söylemiş.
Tunus'ta genç kızların %6 sı ve erkeklerin %40 ı ilışkiye girdiğini söylüyor. (Arada ki fark nerdeyse 7 kat)

Türkiye de ise ortalama 18 yaşında olan kızların %3'ü ve erkeklerin %46.5 u ilışkiye girdiğini söylüyor. (Arada ki fark nerdeyse 16 kat)

Bu demek oluyor ki, Tunusta ki 18 yaşında veya daha öncesinde ilışkiye giren kızlar Türkiye de ki kızların 2 katı daha fazla !
18 yaş altı in ne kadar normal kabul edilebilir bilmiyorum ama içinde Bulunduğumuz ortamda maalesef orta okul seviyelerine indiğini çoğumuz biliyoruz ayrıca oranlar hakkında düşüncem Türkiye daha fazladır sadece doğru cevaplar verilmiyor diye düşünüyorum
Neyin hesabını yapmaya çalışıyorsun, neymiş Türkiye'deki Türkler namuslarına daha fazla sahip çıkmaya gayret ediyorlarmış, arap ucubeler gibi kirlenmiş bir zihin ve beden taşımaktan kendilerini sakınmaya daha fazla öncelik veriyorlarmış, ne var bunda, seni namus yoksunu pislik, ahlaksızlığı ve namussuzluğu normalleştirmeye çalışan sizler de bu ülkenin düşmanlarısınız, zamanı geldiğinde icabınıza bakılacaktır.
Bu mu önemli yani eğitimi, hakkı, işi, parası hepsini boşverip kimle yattı kimi dürttü lan bize ne? ona ne? sana ne? kime ne? Ailesi ve onu ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez. Bunlar niye konuşuluyor ya yaptığı şey onunla ilgili benimle bizimle ilgili değil cehaletin dibindeyiz resmen
Bunun bu kadar konuşulmasına isyan ediyorum senin için değil millet için dedim ben neden öyle sandın?
Arkadaşlar bu normal bi durum değil 18 yaşından küçük kişilerden bahsediyoruz henüz çocukken cinsellik yaşamak normal bir durum değil normallestirmeyin muhafazaklikla da alakası yok.
Diğer ülkelerde yaşanan durumu da normal bulmuyorum insanlar 18 yaşına geldiği zaman kendi çocuklarını evden kovuyor bunun mantıklı Bi açıklaması olduğunu düşünmüyorum en azından benim fitratima ters diğer devletlerde ne olduğu da bu yüzden beni ilgilendirmiyor. Ama cinsellik konusunda dediğim gibi 18 den sonra isteyen istediğini yaşasın saygım sonsuz ama oncesi için hayır kendi kararını verecek düzeyde olmuyorlar çocuk oldukları için.
Cevap
3Cevap
ya bırak türkiye hepsinden beter sevgililerin %95 i ilişkiye giriyor kapalısıda öyle açığıda öyle
kaç yılında yaşıyorsun 70 li yıllardamı? Bu kadar geri kafalı cahil olma. Anlıyorum gerçekleri kabul etmek görmek istemiyorsun çünkü bu sana dokunuyor. Belliki bu yüzden araştırmışsın. İster kabul et ister etme maalesef bu durum böyle. Senin dediğin o yıllar eski yıllardı eski zamanlardı
aynen aynen öyleler ne demezsin.. Sen kendini kandırmaya devam et
Birleşmiş Milletler'in Türkiye raporuna göre Türkiye de her 100 kişi de 84 ü kadınlar için evlilik dışı ilişkiyi desteklemiyor. Erkekler için evlilik dışı ilişkiyi desteklemeyenlerin oranı ise %57.
Ve liseli erkeklerin %46.5 u ilişkiye girdiğini söylerken bu oran kadınlar için sadece %3
mantıksız ve sçama bir anket.. Niyemi? %46.5 lik bir erkek kısmı ilişkiye giridğini söylüyorsun.. Bu erkekelr kiminle ilişkiye giriyor sorması ayıp? kadınlarla ilikşkiye giriyor. Yani azıcık kafnaız varsa hesaplamalara göre. %46.5 lik erkek kısmı ilişkiye giriyorsa %46.5lik kısımda kız ilişkiye giiryor yani eşit olmak durumunda? erkekelr tek başına girmiyor ilişkiye kadınlarla giriyor... Olmadı baaşramazsınız trdeki kızların gerçeklerini kapatamazsınız
Çoğu yalan söylüyor skks yapmayanda yaptım diyor
Namus algımız çok farkli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?