Nişanlımın ailesi düğün sürecinde hiçbir masrafa karışmıyor. Cimrilik midir bu?

Merhaba arkadaşlar. 3 gün sonra kınam 5 gün sonra düğünüm var. Nişanlım ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım doğulu. Bu süreçte hiçbir şekilde maddi destekleri olmadı. Babam üstüne düşeni yaptı geri kalan ev eşya bütün ihtiyaçları nişanlım karşıladı karşılamaya da devam ediyor. Buna rağmen ailesi sürekli bana her şey pahalı para yok diyorlar. Maddi olarak nasıl olduklarını tam olarak çözemedim ama köyde baya bir tarlası vs var ekip biçiyorlar ve bundan maddi olarak kazanç da elde ediyorlar. Ailesi ile iyi anlaşıyordum fakat bu süreçte elimde olmadan soğudum kendilerinden. Kendi adetlerini fazla bilmiyorum fakat düğünde kız tarafı başlık istiyor ( bu adeti ben doğru bulmuyorum) baya bir altın istiyorlar biz hiçbirini istemedik ailem önemli olan senin mutluluğun hiçbirine gerek yok dediler. Buna rağmen sürekli para lafı ediyorlar. Neyseki biz nişanlımın işi sebebiyle farklı şehirde yaşayacağız. Ama şimdiden yanıma gelip aylarca kalabileceklerini anlayabiliyorum konuşmalarından. Ben istemiyorum ama bir şey de diyemiyorum. Zaten hiçbir örf adeti yerine de getirmediler. 3 gün sonra kınam var ama heyecan bırakmadılar hep bunları düşünüyorum.

Nişanlımın ailesi düğün sürecinde hiçbir masrafa karışmıyor. Cimrilik midir bu?