Ya kendini bir şey sanan bi çocuk mesela bide kız ve kız o çocukla ilgileniyor
Bu görüntü bile sinir bozucu ya wüğwğsğwü
Kendini bir şey sanan insanın ağzına kürekle vurasım geliyor ya. birde onların hayranlarını görünce çıldırıyorum. Ya siz manyak falan mısınız? Kendini bir şey sanan insanın peşinde sinsi sinsi dolanırsanız iyice kendini bir şey sanar.
Çıldırmalık ya
Ha bide şey var mesela, bu kendini bir şey sanan insanın peşinde olan şahıs ayak uydurmaya bayılıyor onun gibi davranıyor puahahahshhahahahahahahahhaha bu ne ya soyları tükensin sşaşaiiaşaiai ve en bariz özellikleri bu insanlar dışarıya aşırı karaktersiz oluyorlar. sinsi ve sessiz olanları dışarıya tatlı gözükebilir, içleri öyle olmuyor. peşinde olan kişiler de özellikle kizlar da aşırı gıcık kızlar oluyor. o kadar gıcık ki o peşinde olduğu kişiyle yarışıyor da binevi gıcıklıkta bir yandan da o kişinin hep ilgi odağında olabilmek için bunlar birbirlerine-aşko, kuşkoo- dışarıya gıcık. ayrıca çok zorba gözüküyorlar en azından iki taraftan biri öyle oluyor ya da o peşindeki kişi de içten içe öyle oluyor. skalsl

Gözlem bu kadar.
#aysslaygözlem ğqoaıaa 🤠🦸🏻♀️🧚🏻♀️🌸🍓🍰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Saf oldukları için ve kendilerine değer vermedikleri için
içindeki eksikliği kapatma çalışmaları, kısaca kendini yamamak.
Bir-çok sebebi olabilir. Bu da bir sebep evet ama her türlü sonuçta ortaya böyle bir görüntü çıktığı zaman soy tüketme aşısı bulaşın gelecek yakında ama sadece bu tür üzerinde etkili ok.
yorumun sonlarına doğru ruhunu teslim etmişsin
Sen bide benim ruhumu teslim olunca gör ahshsjakaksss ben bile görmedim bu arada ama ruhuma en yakın davransaydım sanırım yarı yarıya olurdum aklımda bir şey.
A0
Haşikio
öhm
A0 ama isteyince z7
bahane
Napayım ya annem bazen diyor ki kızım sen hangi
dilden konuşuyorsun ahahhahahahahassdddfffsssss
ilginç bir çarsın
Arkadaşımın soyadı çar kendini rus sanıyor bu yüzden ama ben onun köyünü bilirim ahhssssdddd
sorduğum soruda harbiden son derece haklıymışım, sağ olasın
Biliyor musun arkadaşıma sen rus değilsin dedim trip attı ahhahssss ya allah aşkına ya diyorum şöyle şöyle diye Puhassdd neyse olsun babası rusyada yaşıyordu da geldi.
alla alla bak sen
Evet tabii öyle de açık sözlüyüm tak dedim yüzüne kızığm hayal bunlar dedim ama çok güzel olduğu için belki öyle sanmak istemiştir
İnancınız var mi
Size de alla alla dedirttik bugün dr çok şükür.
inançsız bir insan var olabilir mi
İnançsızlıkta bir inanç. inançsız bir insan ölü insandır. Yürüyen ölüler
inançsızlık da bir inanç ise inançsız olmak mümkün değil o zaman
Neye inandığın veya neye inanmadığın x konusunda inançsız ki bu da bir inançtır çünkü onun inancı y dır x e inanmamak
Benim gibi düşünen biri 😅
Sinir katsayınız da artıyor olmalı shjs
Evet 😡😂
Turk kızları cok severler ukala tipleri
Cinsiyetini ayırt etmiyorum ve genelleme yapmıyorum lakin verdiğiniz örnekteki tipler hoş değil bence de.
Hayret normalde bayılman lazım
Ne bayılması sinirden Ö LÜYO rum
Peki nasil erkeklere bayilmaktan Ö LÜYOR sun?
Bayılmaktan öldüren erkek (ler) yok. Olsa olsa erkeĞim olur. bir taneee.
Isimiz zor desene...
Benim erkeğim olmak bence de zor olacak. Bu ego falan değil ben ömürlük seçim yapacağım da ondna.
Offf şu klasikler de baydı haaa. Ne ömürmüş bu arkadaş
Ya kardeşşşşşşşşşş ömür adayacağız!
Adama yavrum adama. Bak biraz keyfine bu ne yaaa hala 1980lerin türk filmleri gibi..
1980 türk filmi gibi ne demek ya aşkımı tarihe yazmak istiyorum beğenemedin mi
Yaz ulan yaz al sana kalem ✏ ama çıkarken çöpe atmayı unutma etraf dağılıyor
Sevdim seni sevmez olaydım sevgimi sundum sunmaz olaydım kalbime yazdım yazmaz olaydım belamı senden bulmaz olaydım
Matmazel Yazar #aysslay
Hmmm güzelmiş bebegim ama şunu bil ki sevişince geçer ;)
Siz harbi bir tazmanya canavariiiiii
Yeahh baby yeahh
Mmal oldukları için
M Mal ahhajassssddfffd
zavallılar
Ben görünce bile çok sinirleniyorum ve direkt anlarım shshsdff
ergen aşkı o