Ama benim başkalarıyla birlikte olduğunu düşünüyor.
Bağlanmaktan korkuyorum terk mi etsem sevgilimi?
Ama benim başkalarıyla birlikte olduğunu düşünüyor.
Merhaba 1 buçuk senedir sevgiliyiz. Sevgilimi aslında çok seviyorum ama geçmişim yüzünden bağlanmaktan korkuyorum ki kendisi hovardaymış benden önce baya bir çapkınmış, korkuyorum gidecek diye beni aldatacak diye. Bu zamana kadar benimsemedim,. sahiplenmedim onu korkmadım kaybetmekten çünkü bağlanma korkum var benim, ama şimdi öyle değil yavaş yavas bağlanıyorum ve ödüm kopuyor. Ayrılmalı mıyım?
1 senede artık onu iyice tanımış olman lazım bunun kararını en iyi sen vermelisin ama bağlanmaktan korkuyorum diyipte belkide senle mutlu dışarıdan hevesini almıştır yanial ve hareketlerinden sana verdigi degerden anlarsın bunu bir erkek zaten senle birlikte mutluysa dışarıya çok dönmez ilişkide sorun varda dışarıya dönük olur genelde
Aramızda hiçbir problem yok çünkü şu zamana kadar hep kendimi frenledim. Kıskançlık krizlerine girmedim ama yavaş yavaş içimdeki o yobaz canavar çıkıyor dışarı kiskanmaya onu kısıtlamaya başlarsam hayatı hem ona hem kendime zehir ederim işte bu yüzden zaten ayrılmak istiyorum
Ben gerçek anlamda seviyorum karşı taraf için mi sevmiyor dedin? Fazla kıskanç kısıtlayıcı biriyim.
arada kalmak kötü bir şey , ya hep senindir ya da yol ver gitsin , eğer seninse sahiplen sıkı sıkı tutu onu ama bunu istemediğini düşünüyorsan fazla zorlama bu ilşkiyi
Onu seviyorum onu istiyorum onunla sonsuza dek birlikte olmak istiyorum ama geçmişi pek iç açıcı değil
Nasıl davranayik peki onu biktirmamak için
Bunların hepsini bilmeden yapıyorum zaten. :) Korkmamı gerektirecek pek bir durum yok o zaman ortada.. ama kıskançlık var bende ve baglanirsam onu çok kısıtlarim ondan korkuyorum.
Dün bu yüzden kavga ettik ben normalde ters biriyim lafımı kimseden esirgemem ama ona kıyamadım diyemedim bir şey yine de kavga oldu aramızda
Teşekkür ederim 🤗🤍
İradene hakim olamıyorsan terk et
Nasıl yani iradene hakim olamıyorsan terk et derken anlamadım? Kıskançlık vs mi aldatma mi?
Bağlanmaktan korkuyorum yazmışsın iraden güçsüzse ve bağlanırsan terk edilirsen senin için kötü olur sen terk et yani
Benim terk etmek istememin sebebi kıskançlık krizlerim çünkü bağlanınca saçma sapan bi ruha sahip oluyorum ona hayatı zindan ederim o da ayrılır benden ki belki de haklısın ayrılmam lazım.
İmkanın varsa psikolojik destek alabilirsin çünkü kıskançlığın fazlası hastalıktır
Psikolojik destek hiç almadım imkanım varda zamanım. yok
Cevap
15Cevap
Bence korkuyorsanız terk edin
Genelde neden kadınlar bağlanmaktan korkar ve ayrılır
Evlenmeyi düşünüyorsan bağlanmaktan korkma. Bu yolun sonunda evlilik görmüyorsan arkana bakmadan kaçmanı öneriyorum.
Evlilik su an düşünmüyorum ondan dolayı değil henüz yaşım erken evlilik için hazır değilim. Ama onu da kaybetmek istemiyorum her şey evlilik değil sadece sadık olsun sevsin yter yani
Verirsen uzar ilişkin. Veröezsen senle vakşt kaybetöez. Her türlü de ayrılacaksınız. Belki de sen terk edecen. Bu işler böyle
Cinsel ilişki yaşıyoruz
Dün bir anda ona yeniden aşık olduğumu fark ettim ve dünden beri kafayı yemek üzereyim gidecek mi diye çok korkuyorum
kendine saygın olsa bunu dusunup paylasmazdın zaten
Çevremdeki arkadaşlarıma güvenmiyorum dost kazığı çok yedim onlara danisirsam ellerine koz vermiş olurum o yüzden burada paylaştım
Ayrılma ama ilişkiye de girme çünkü bırakıp gidebilir.
Cinsel ilişkimiz var ne yazık ki bunu demek için çok geç
İlkiniz o kişi ise muhakkak evliliğe zorlayın, gerekirse tehdit edin.
Tehditle evlilik olacak iş değil hem yaşım henjz 24 evlenmeyi şimdilik düşünmüyorum sadece başka kadınlar olmasın istiyorum o kadar beni üzmesin kirmasin yeter
Böylelerini ezmek lazım. Er kişi, kadın istese bile evlilik dışı ona yaklaşmamalıdır.
alışmış kudurmuştan beterdir derler -ve bence haklılar da-, dikkatli olman en güzeli; bağlanma sakın !
Teşekkürler
yaş 22
22-7 ordan 1.5 burdan = 13,5 yaşında başlamışsın.
sen ondan daha tecrübelisin o zaman lgkdlşkd
Yaşım 24, oraya giriş yaparken uğraşmamak için önüme gelen rakamları yazdım doğum tarihime. İlk sevgilimle lise 2'de başladık, yaşım 16 idi.
ne bilim başka sorudada saçım çekilsin severim yorumun vardı :)
genede sen daha tecrübelisin o senden korksun gljsgljs
Bakireligimi bu adam aldı 🤣🤣
Detay için sağol :) hayrını görsün
Ondan değil hanı belki de sadece o adamın saçımı çekmesini seviyorum
iyi çekişmeler :)
dikkatli olmanda fayda var benim eski sevgilim de öyleydi beni 1 yıl aldatmış
Mesela dün birlikteydik telefonunu aradım o benimleyken kapalıydı tartıştık bunun için baya ayrılık noktasına geldik ama kavgamız bile tensel temas ve laf vurmadan ibaretti. Yani nasıl desem gözümün içine baka baka a bir şarkı var onu açıp "sen de hatalarımdan birisin" şarkı sözü olan bir şarkıyı söyledi bana. Ne bileyim sonra öptü ben ağladım sarıldı yüzümü okşadı izin vermedim tekrar sarıldı falan bilmiyorum seviyor mu sevmiyor mu
karışıkmış
Seviyorsan bağlanmaktan korkma bence
Aldattığını mı düşünüyor?
Evet
Yani, kişi kendinden bilir işi diyelim. Sanki sorumluluktan kaçmak istiyor gibi. Yoksa ilkin sonuçta
Şöyle ki telefonumu kurcalamak istiyor ben vermiyorum, sevmiyorum telefonumu kurcalamasını. Ve bir iki ay evvel eski sevgilim barışmak için mesaj atmıştı sürekli arayıp. duruyordu ben de şimdiki sevgilim görmesin diye engelleyemiyordum onun mesaj attığını gördü. Birazcık haklı ama ben onu aldatmadim.
terk ediceksen neden yaptın aek
Bağlanmamak için çok uğraştım bir buçuk senedir ama baktım ki bağlanıyorum offf çok kötüyüm çok
hastalıklı bir ruhun var
Nasıl yani
terk et gitsin ne olacak :)
Başkalarına da mı veriyorsun
geçmişte öyle şeyler yapmışmı
Çok fazla kişiyle birlikte olmuş aldattigi çok insan var her şeyini anlatıyor bana her şeyini geçmişine dair ne varsa biliyorum bana karsu da çok sevgi dolu öyle ağzında seni seviyorum lafı yok ama hissettiriyor
Terk et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?