Ondan kopamiyorum nolur akil verin?

3 yil once hayatima girdi cok toxic bi iliskimiz vardi sonra iki kisiyle aldatti 2 yildir ara ara konusuyoruz biliyorum canım misin diyceksiniz ama ne yapayim icimde hep bir seyler oluyor ona cok deger veriyorum yillardir sadece onunla konusurken gulumsuyorum ask demeye utaniyorum onca olaydan sonra ama kendime hakim olamiyorum bende cok hata yaptim o da yapti tum hatalari goz arda ederek konusmaya devam ediyoruz kayda deger bir iliskimiz yok arada konusuyoruz aldattigini atlatamiyorum her yataga yattigimda aklima geliyor kalbimdeki aci hafiflemiyor o hayatindan beni aldattigi kisileri tamamen cıkartti ben yapamiyorum sen yap beni hayatindan cikart dedim eger mutlu olucaksan olmeye bile hazirim dedi birkac ay konusmadik ama sonra yeniden konusmaya basladik bana cok deger verdigini soyluyor bende ona cok deger veriyorum ne zaman ihtiyacim olsa kosar gelir yanimda kimse yokken hep o vardi cok tuhaf bir psikolojideyim 3 yildir bunu asamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum hem kendime haksizlik yapiyormusum gibi geliyor hem ona ama cok yiprandim be yoruldum gercekten.
Ondan kopamiyorum nolur akil verin?