Geçmişte ki acı tecrübesini anlatmak isteyen, acı çeken arkadaşları dinleyebilirim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok çektim günlerce yemek yemediğim oldu ama sonunda kavuştum
Neyden dolayı yiyemedin, yedikçe öğüresin mi geldi? Mideye kramp vesaire.
İştahsızdım onu düşünmekten uyuyamıyordum bile
Acısı bile güzel
Abla acının neyi güzel Allah askına
Karşındaki insan hakedince güzel :) başkasını da hiç düşünmüyorum.
Geçen hafta ayrıldım, 9 aylık bir ilişki oldukça fedâkarlık gösterdiğim bir ilişki, sıkıldığı ve sevgisi azaldığı için ayrıldı benden. Değdi mi değmedi mi bilmiyorum. Çektim acısını.
Çok mu sıkıyon kızı kıskanç mısın
Ben okulda giyme etek elbise gel okuldan sonra bu kadar istiyorsan yanımda giy kız arkadaşı var kız arkadaşınla beraberken giy dedim. Oda yok okulda da giyeceğim dedi, peki dedim. Giyeceği etek dizinden 2 karış yukarıda, merdiven çıkarken iç çamaşırı gözüküyor. Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Fakat okulda öyle açık giyinmesini istemedim.
Ekstra olarak yakın erkek arkadaşım onun arkadaşıyla görüşüyor, onlar ayrılmış. Hareketlerinden rahatsızım arkadaşımın, pek önemsemiyor yani, herkese arkadaş gözüyle bakıyor benim arkadaşımın kız arkadaşı gözüyle bakmıyor. Öyle olunca takipleşmesini istemedim, oda yapmadı. O sorun yıprattı biraz. Harici bir de düğüne gitmişler düğünde de yine epey açık giyinmiş, babanın yorumu nedir bu konuda dedim. Kızmış. Peki ona rağmen neden giydin dedim, biraz daha normal olan giyebilirsin vesaire. Oda özgürüm ben dedi, özgürlüğü açık giyinmekten ibaret sanıyor. Biraz fazla abarttı, benden uzaklaştı. İlişki bile onun için özgürlük kısıtlayıcı oldu.
Karışma kardeşim karısma. Ya da en azından hoşuma gitmiyor kıskanıyorum ama yine de sen bilirsin de. Karışma hakkın yok çünkü. Sadece fikir verebilirsin
Haksızsın demiyorum. Açık giyinmek özgürlük değil . İç çamasırının görünmesi zaten hiç hoş değil . Ama dediğim gbi kibarca düşünceni söyleyip cekileceksin.
Söylediğim şekilde söyledim, oda giyeceğini söyledi. Peki dedim bende, sen bilirsin. Fakat o gün soğudu benden.
Biz erkeklerin kıyafetine karısmıyoz onlarda bizimkilere karısma sın kafasındayız genel olarak. :)
Tamam da kadınlar erkeklere bakıp üff şunun kucağında şöyle yapıcan alta geçince şuralarını şöyle edicen diye konuşuyor mu? Erkek muhabbeti berbat.
Töbe estağfurullah. Siz yanınızdan geçen kızlar için böyle şeyler mi düşünüyonuz ln
Sokakta da mı yürümeyek
Ooooohoooo o abla. Yani agalarla denk düşmeyelim yeter ki, 3 kişi bir araya gelince karşıdan gelen kız etek giymiş, havalansın diye üf üf üf yapan mı dersin, bunu yatakta şöyle şöyle ağlatırım diyen mi.
Kendinize gelin olum ne saçma laflar bunlar ayıp ayıp
Abla yaş 21 kan hızlı akıyor :D
Bunu öğrendiğim iyi oldu neyse.
Bunlar daha bişey değil bir bilsen şok olursun :D
Şu an hepinizden gıcık aldım bana bu kadr yetti teşekkürler sen de akıllı ol kanı deliymiş ayıp lan. Kaşın gözün ayrı oynamasın.
Sayende sewdiğim adamdan bile soğudum. Birinden soğumak istersem sana mesaj atacam. Ama gerçekten ayıp yani yakışmaz kardeşim yine sen bilirsin ama.
Abla sizin kafayla bizim kafa farklı çalışıyor söylemeyeyim mi.
Doğru siz beyin yerine mide kullanıyon uz bazen hep söylerim midenizle düşünmeyin kardeşim. O sindirim organı.
Dur yaramizda kalsın
Geçti gitti