3 senenin sonunda evlilik kararı almıştık. Evlilik tarihini almaya gitmeden bir gece önce beni bir anda terketmişti. Kendime uzun bir süre gelememiştim. Sonradan beni aldattığını öğrendim. Ona beni aldatırsan sessizce ayrıl ki seni rezil etmeyeyim demiştim. Olay buymuş. Sonra da zamanla toparlandım. Biraz zor olmuştu. Ama başardım
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öncelikle, burda gözüken yaşım gerçek değil. Evet, yaşadım. Evliydim, çok seviyordum. Aşık olmuştum. Evliliğin e sini düşünmez iken evliliği düşünmeye başladım onu zamanla tanıyınca. Evlendik, uzun süreli bir birlikteliğimiz oldu. Gerçekten onu gönülden sevdim ve aldatıldım. Çok zor dönemler geçirdim, kilo verdim, destek aldım. Psikolojik destek gördüm ama şu an iyiyim çok şükür. Üzerinden 4-5 yıl geçmesine rağmen izleri kalıyor maalesef. Geçiyor, geçmiyor değil ama izler kalıyor. Ama bana çoğu şeyi öğretti. Çoğu şeyin farkına vardım. Ama Allah yaşatmasın kimseye.
Öldüm öldüm ama en sonunda daha güçlü dirildim.Önce kafamda bitirdim. Ona dair her şeyi ama her şeyi hayatımdan çıkardım. Hayatıma hiç girmemiş gibi davrandım. Bir süre sonra zaten bunu kabullendim. Şimdi gülüp geçiyorum desem yalan söylemiş olurum ama bitti
Evet yaşadım hem de çok küçüktüm ondan sonra büyüdüm, kişiliğim değişti, hayata bakışım değişti, her şey değişti. Çok ağladım çok üzüldüm ama iyiki girdi hayatıma çünkü o olmasa şimdiki ben olmazdım. 5 yıl unutamadım ama 5 yılın sonunda fark ettim ki unutamadığım o değil, onun bana yaşattılarıydı...