Beni seviyor ama Kafa dinlemek istiyor?

1haftadır zaten bi sıkıntısı vardı hissetmiştim ama benlik bi durum uoktu sanırım ailevi bi sorundu sonra buluştuk her şey çok güzeldi sonrasıda güzeldi sonra sıkıntısı fazlalaştı işten cıktı falan ondan sonraki gün sokakta kavga etmiş onun üstüne ben ona çok yumuşak davranıyodum ilgi göstermese bile alttan alıyordum ama sonra benim istediği bir şey yaptı ama büyütülcek bi konu kesinlikle değil ama ben dolmuştum ve kavgadan sonraki gün patladım uzun bir mesaj attım ama sonra hiç cevap vermedi ben devam yazdım cevap verseme demekki sevmiyon beni gibisinden 2gün hiç yazmadı cevap vermedi mesajlara. Bende arkadaşına yazdım neden böyle yapıyor gibisinden dün gitti konuştu. birde birdahaki ay abisinin düğünü var yeni işe başlamış çok ağır bi iş ve yeni öğreniyor işi. arkadaşına demişki kafamı toparlamak istiyorum biraz yeni işe girdim ona odaklanıyorum birde bidahaki ay abimim düğünü var ben onu çok seviyorum hatta her şey düzgün giderse onunla evlenmeyi bile düşünüyorum demiş benim hakkımda. Ve ben saygı gösteriyorum anlayışlı olmak istiyorum kendisini toparlayasıya kadar beklerim onu ve aynısını arkadaşınada söyledim ve bu sabah beni aramış 1 defa ama uyuyordum cevap veremedim soru işaretti gönderdim yine cevap vermedi. Sizce gercekten beni seviyormudur?

Beni seviyor ama Kafa dinlemek istiyor?