Hafta içi çalışıyor pazar günü de hiç aramıyor. Sosyal medyadan tanıştık beni sevdiğini evlilik düşündüğünü söylüyor ama hiç yüz yüze görüşmedik daha. Seven insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?
2 ay
Hafta içi çalışıyor pazar günü de hiç aramıyor. Sosyal medyadan tanıştık beni sevdiğini evlilik düşündüğünü söylüyor ama hiç yüz yüze görüşmedik daha. Seven insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?
Cevap
7Cevap
Büyük ihtimal birbirinize telefon numaralarınız var aramaması ilginç
Evet telefon numaralarımız var birbirimizde
Buna rağmen aranmaması gerçekten çok ilginç Peki sen ona bu durumu hiç sordun mu
O da bana diyor hiç görüntülü aramıyorsun beni diye. Daha sesli konuşamıyoruz nasıl görüntülü konuşalım
Yani onunki birazcık saçma olmuş dediğin gibi önce bir sesli konuşalım daha sonra görüntü konuşmaya geçilir direk görüntülü konuşma istemesinin sebebi sanırım seni görmek
Bilmiyorum ilk defa bi erkeğin sesli konuşmaktan kaçtığını görüyorum. önceki görüştüğüm kişiler her fırsatta arardı
Bence bu sesli konuşmaktan önce seni görmek istiyor ona göre herhalde Sana olan davranışı ve tavrı şekillenecek diye düşünüyorum
Ee o zaman bu kadar zaman niye yazışıyor benimle
İşte yazışıyor seninle Çünkü bir beklentisi var Seni gördükten sonra yazışmaya ya devam edecek konuşmaya ya da kesecek
Sesli konuşmak daha ciddi anlamına mi geliyor
Şu şekilde düşün seninle sesli konuşacağım sohbet edecek ama seni görmediği için ilişkiye karar veremiyor bu da senin dış görünüşüne önem verdiğini gösteriyor. Ne yapacak biliyor musun görüntülü konuşmak istemesini söylüyor Seni gördükten sonra bazı şeylere karar verecek
Hımm mantıklı
Yani amacı bu hani şimdi seninle konuştuğu zaman istediği gibi çıkmazsan boşuna bunu zaman kaybı olarak değerlendiriyor emin ol böyle. Seninle görüntülü konuşana kadar beni aramayacaktır
Tamamdır şimdi anladım mantıklı geldi
Sebebi bu. Önemli olan burada senin ne düşündüğün Gerçekten seni dış görünüşün için sevecek hayatında olacak birine ihtiyacın var mı?
Yok ama bu durumda ne yapmam gerekir
Bak şimdi bu insan seninle görüşüyor telefon numaraları bile alınmış, sonuç olarak bir paylaşım var huyunu karakterini beğenmiş gibi yapmış Bu da senin hoşuna gitmiş. İnsanlarda anlamadığım şu Evet dış görünüş tamam önemli değil ama dış görünüşten önce aşıdaki insanın düşüncelerini tanımaya çalışırsın huyunu karakterini ses tonunu bile duymak ister. Bazı insanların tek düşünceleri dış görünür ve karşındaki insan da Maalesef bu insanlardan biri
Bakalım zaman ne gösterecek. ya bi erkek hep mi evde olur azıcık dışarı çık fırsat yarat. o beni aramak istese çıkarım dışarı.
İşte Çünkü sesini duymak istemiyor dediğim gibi seni görmediği sürece de bu böyle olacak. Bana görüşünü soracak olursan sırf dış görünüşüm için benim yanımda olacaksa bir insan hiç olmasın
Ama ya yanlış düşünüyorsak dış görünüş için değilse
Bak sen kadın halinle diyorsun ki isterse dışarı çıkarım konuşurum yaparım ederim hiç öyle düşünme konuşmak isteyen insan her zaman bir çözüm bulur zaman yaratır. Hani çok güzel bir laf vardır birisinin seni arayacak zamanın yoksa onun önceliği değilsindir.
Doğru o da varr
Yani şöyle düşün bir insandan hoşlanıyorsan seviyorsan her türlü onu aramak için zaman yaratırsın değil mi?
Evet bende bunu anlamıyorum hep mesajla nereye kadar
İşte hep mesajla olmaz ve sen bu konuda %100 haklısın. Bu şekilde devam ettirme ya beni ara sesimi duymak istiyorum de ya da artık seninle görüşmek istemiyorum de.
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim Umarım senin için en iyisi olur
İnşallah sağolun
:) yüzyüze görüşmeden evlilik mi istiyormuş. sende inanıyor musun :) üstelik seviyormuş ta :)
Ne biliyim ben de anlamadım ki tamam huyumu seviyor ama belki dış görünüşümü beğenmeyecek
hangi şehirdesin?
daha fazla konuşma onunla. alışman kötü olur.
Ben Kayseri o Mersin. Ne yapıyım sizce
bitir konuşmayı. engelle. ruh sağlığın bozulur. oranı buranı açarsın belki diye yalanlar söylüyor. devam etme
İyi de ne sebeple konuşmayı bitiriyim? kapalıyım açma falan söz konusu olamaz
söylediklerin gerçekçi değil de. tanımadan evlenmek falan diyorsun de. yakınımda biriyle arkadaş olmaya karar verdim de. kapalı olmanda farketmez bunlar için. seni soymak daha heyecanlı olur onun için
Tamamdır teşekkür ederim
Ben eski sevgilimi hergün arıyordum Ben aramadığımda o arardı Ben genellikle görüntülü arardım
Ya biz biraz sesli arayıp birbirimize alışsak görüntülü de daha rahat oluruz ama beyfendi pek aramiyor
Evet alışamamışsınızdır çekingen de olabilir ne kadar süredir berabersiniz
6 ay
Yeni değilsiniz ben 2 3 hafta sandım
Konuşmak konusunda yeni gibiyiz
Anladım
Ooo kaç kaç. Sosyal medya. Evlilik daha görüşmeden. Sağlıklı ilişki görmüyorum
Ama ilgisi sevgisi güzel
Nereden tanıştın. İstersem iki günde hiç girmedigin ilgi sevgi verebilirim sana. Bu beni doğru kişi yapmaz ki.
Edep ahlak o da güzel
Sesli konuşmadiniz mi hiç
Konuştuk ama çok az 5-6 kere falan ama biz 6 aydır görüşüyoruz. Bu kadar zamana bu kadar konuşma çok az
hayır sevmiyor. hiç üzerinde düşünmeye bile gerek yok.
Bilmem ya
İster demek ki yeterince sevmiyor
Niye o zaman seviyorum diyip duruyor
İnanırsın diye
İnanıyorum bende saf miyim ne
İnanmak istiyorsun çünkü
Ama çok inandırıcı
Seni tanımıyor ki seni sevemez, ya seni kandırıyor ya da senle beraber kendisini
İkisi de olabilir
Alışkanlık bağı bu.
Hadi ya
Degikmi5
Lovebom
Bilmiyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların baya soru işareti kokuyor arkadaşım 😔💔 Sosyal medyadan tanışıp hemen sevgi, evlilik muhabbeti yapması ama seni aramaması, yüz yüze görüşmemesi hiç sağlıklı durmuyor. Seven insan fırsat yaratır, sesi duymak, görseli görmek ister, sen istemeden bile arar yani 📞
Bence hislerini açık açık söyle, “Sesimi duymak istiyorum, aramanı bekliyorum” de. Hâlâ bahane üretiyorsa ciddiyeti tartışılır. Sen ne hissediyorsun, iç sesin ne diyor şu an? 🧐💬