Yanlis ilişki lütfen görüşlerinizi önerin?

Size utanarak bir hikaye anltcm lütfen beni kınamayın yanlış evt ama bazen yanlış da yapabiliyorsunz ben evliyim neredeyse iki yildr sürekli benim hayatıma girmek isteyen birisi vardı ben hep reddediyordm ama. o pes etmedi eşimle aramda çok büyük sorunlar var ama onu aldatmayı asla düşünmedim bu kişi benimle sürekli ilgileniyordu birgün nasıl oldu anlamadım ama kendimi onunla konuşurken buldum çünkü eşim geceleri benimle uyumuyor bana karşı hep ilgisizdi her gece yanlız uyuyordum hiç aklıma böyle bişey gelmemişti ama o gün nasıl olduysa konuştuk sonra ilerledi birlikte olduk birkaç kez utanıyorum tabiki bu durumdan ama aşık oldum oda yanımda bana bunları hissettirdi çok mutluyuz birlikteyken sonu yok biliyorum ama kendimi durduramıyorm ne yapmam gerek bilemiyorum çok kötüyüm işin içinden çıkamıyorm içince bana yazıyor beni sevdiğini söylüyor ama ben yinede çok inanmıyorum onun sevgisine yakışıklı birisi istese istediği gibi birini bulabilir ama sadece beni istediğini söylüyor vazgeçmiyor ayrılmıyor sizce ben ne yapabilirim doğru yola giremiyorum çok kötü bir durum başkası olsa inanın bende kötü bakarım ama iş içinde olunca gerçekten gözüktüğü kadar kolay olmuyormuş çok üzgünüm.

Güncellemeler
+1 yıl
Soru yok
Yanlis ilişki lütfen görüşlerinizi önerin?