Kişilik & Karakter Beyninizi Yakacak Akrabalık İlişkileriyle İlgili Mantık Sorusu :) ? askyeniden16 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyninizi Yakacak Akrabalık İlişkileriyle İlgili Mantık Sorusu :) ?Bir kadın, bir mezarın başında ağlıyor. Mezarda yatanın annesi, ağlayan kadının annesinin kayınvalidesi. Ağlayan kadın, mezarda yatanın nesidir? Beyninizi Yakacak Akrabalık İlişkileriyle İlgili Mantık Sorusu :) ? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DingonunAhirindakiAt Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Mezarda yatanın halasının görümcesinin küçük torununun üst komşusunun seneler sonra kavuştuğu kızının eltisinin küçük oğlunun kayınçosunun amcasının oğlunun gelinidir. Virgüllü virgülsüz yine karışık üşendim :D 0 0 Yorumla
Sevgili-ks Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Ben direk pert dusunme yetimi kaybettim bugin. 1 3 Yorumla askyeniden16 +1 yıl Bilemedin :D Yorumla Sevgili-ks +1 yıl Tesekkurler. Yorumla askyeniden16 +1 yıl önemli değil Yorumla
KelimelerinGücü Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Amcasının görümcesinin eltisi... :D Kocasına ağlıyor bu kadın demedi deme İsmail :D 1 1 Yorumla KelimelerinGücü +1 yıl EİG için teşekkür ederim. Kadın kim için ağlıyor? Kendisi de bilmiyorsa dedektif falan tutalım araştırsın :D Yorumla
seymaaa-aaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Ya hala oluyor işte kızı kadının yani ağlayan kişi yeğen oluyor ya 0 0 Yorumla
Zvynxp Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Ya babaannesi orda yatıyor ya da kız torun değil yeğen oluyor bu durumda. 0 1 Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl ölen kadının annesi diğerinin babağnesi oluyor işte Yorumla
deryagltkn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Kuzeni mi? Acaba 1 4 Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl Amca ya da hala mezarda yatanın cinsiyetine göre Yorumla deryagltkn +1 yıl Yani cevap doğru mu? Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl Hayır cvp ya hala ya da amca Yorumla deryagltkn +1 yıl Anladım Yorumla
kahperum Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl halası mı? 1 3 Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl Kız ise Yorumla kahperum +1 yıl amcası ya da babası oluyor eğer ki mezarda yatan erkekse çünkü ağlayan kadının babaannesinin çocuklarından biri olmalı. Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl aynen baba , amca , hala bu üçünden biri soru yanlış Yorumla
BirArabaTutkunuu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Babaannesi mi :D 1 2 Yorumla BirArabaTutkunuu +1 yıl Yani ağlayan kadının annesinin babaannesi :D Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl Mezarda yatanın annesi aglayan kadının babağnesi oluyor mezarda yatan kız ise hala erkek ise amca oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😮😮 sabah sabah 😁Halası mi? 0 3 Yorumla askyeniden16 +1 yıl Bilemedin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babanesi 😮 tüm akrabaları denesem mi acaba? Yorumla askyeniden16 +1 yıl Denem sen :D Yorumla
simito Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Karisi 0 1 Yorumla özgür_Ruhlu +1 yıl Mezarda yatanın annesi aglayan kadının babağnesi oluyor mezarda yatan kız ise hala erkek ise amca oluyor Yorumla
ahbukızlar Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Halasının yeğeninin babaannesi 😱😱 0 1 Yorumla askyeniden16 +1 yıl say say hepsini Yorumla
diplomasız-psikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Babası 0 1 Yorumla askyeniden16 +1 yıl Bilemedin :D Yorumla
Flinders Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Beynim yandı halası 0 4 Yorumla askyeniden16 +1 yıl Bilemedin :D Yorumla Flinders +1 yıl Bunlar hep soruyu doğru okumamaktan kaynaklanıyor :D yeğeni Yorumla askyeniden16 +1 yıl Tebrikler Yorumla Flinders +1 yıl bilemedin deseydin abisının kızı ablasının kızı sayıcaktım Yorumla
Denizgdz Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Ayyy hala mi ;) 0 2 Yorumla Denizgdz +1 yıl Aglayanda yegen iste Yorumla askyeniden16 +1 yıl Bilemedin :D Yorumla
En İyi Cevaplar