Artık sevgilim olsun yaa sıkıldım cidden bu durumdan?

Şimdiye kadar hiç olmadı korkardım ailemden. Annem hep peşine kuzenini takıyorum arada buradakilerin hepsi seni tanıyor kuzenini tanıyor babanı tanıyor diye korkuturdu. Ben de ortaokul lisede falan hiç sevgili yapmadım dedim ya korkuyordum. Kendime baktığım bir dönem vardı böyle oluyordu tanışmak isteyen falan sonra bir özgüven düşüklüğü yaşadım kendime bakmamaya özen göstermemeye başladım falan neyse üniversitede bulurum dedim onu da açıktan okumak zorunda kaldım. Sonra depresyon falan derken eve kapandım kısmetim tam kapandı insan içine çıkmaya utanırdım sanki herkes bana bakıyor benle dalga geçiyor gibi hissederdim. Neyse 1-2 senedir ciddi manada hayatıma birini almak istiyorum. Kendime bakıyorum özen gösteriyorum falan ama bakıyorlar sadece tık yok. İş yerimde de kimse yok olanın sevgilisi var olmayan da benden küçük falan. Arkadaşlar ile de pek dışarı çıkmıyorum çünkü param yok. Böyle evden işe markete falan çıkıyorum harici hep evdeyim. Biri de olsun istiyorum. Aşırı güzel değilim çirkin de değilim ortayım yani. Mesela ayna bakınca seviyorum beğeniyorum kendimi. Az önce bir kız arkadaşım mesela tanıştığı çocukla buluşmuş asla yadırgamıyorum ama ben kızdan güzelim yani tip boy kilo ondan iyiyim ama onun oldu benim yok imreniyorum. Napiim ben şimdi ya😂
Artık sevgilim olsun yaa sıkıldım cidden bu durumdan?