Yaklasik 4 senedir hoslandigim bi cocuk ve bu onu biliyordu. ona ragmen bana hic bir sey demedi. sonra ben buna yazdigim da yeni bi iliskiden ciktim toparlamiyorum dedi ve beni reddetti.1 buçuk sene sonra da bana istek atti. diger arkadaslarima sordum konusmak istiyor diyor ama 2 hafta olacak hala yazmadi sizce onu takipten cikmali mjyim? Onun dikkatini nasil cekebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslarimin tahmini bu yonde yoksa arkadaslarima demedi bununla kojusacagim diye
1.5 sene once askimi itiraf edip beni reddeden cocuk beni Instagram'da takip etmeye basladi?
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aslında sen hâlâ onu istiyomusun hayatında biri vat mi diye merak ediyo hâlâ onu aevoyomusun diyede düşünüyor olablir sen yazarsın belki diye çünkü o yazarsa hem reddedip hemn yazan taraf olucak ondan şimdilik bakıyo
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hep yazan ben olldum biraz da cesaretli olup kendi yazabilir. ben tum cesaretimi toplayip ona seneler sonra yazmistim ve reddedilmistim de neden biraz cesur olmasin
Hayir hic takiplesme falan yoktu 4 sene kopuktuk birbirimizden hic haberimiz dahi yoktu. sonra ben buna 1 bucuk sene once yazdim reddetti. simdide beni takip ediyor bu
4 sene önce koptunuz ondan önce ne kadarlik bi görüşme ve tanıklık oldu seni etkilediği şey neydi ne dedin ilk ona hemen mesajda ben senden hoslaniyorun mu dedin
umursasa yazardi. ne diyeyim bilemedim hem beni reddedip ustune beni takip ediyordu. hesabimi yeni acmistim o yuzden gizlememistim. gizleseydim bekletirdim. gercekten yavas yavas unutuyordum ne bicim bir insan ya
Kızlar Ne Diyor
Aslında sen hâlâ onu istiyomusun hayatında biri vat mi diye merak ediyo hâlâ onu aevoyomusun diyede düşünüyor olablir sen yazarsın belki diye çünkü o yazarsa hem reddedip hemn yazan taraf olucak ondan şimdilik bakıyo
Hep yazan ben olldum biraz da cesaretli olup kendi yazabilir. ben tum cesaretimi toplayip ona seneler sonra yazmistim ve reddedilmistim de neden biraz cesur olmasin
Kanka sen onu her zaman goruyordun sonra yıllar sonra acildin doğru mu anlamadım
Bizim yollarimiz 4 senedir ayro baska sehirlerdeyiz. birbirimizi gormuyorduk.
Sosyal medyadan takiplesiyurdun 4 sene sonra acildin öyle mi
Hayir hic takiplesme falan yoktu 4 sene kopuktuk birbirimizden hic haberimiz dahi yoktu. sonra ben buna 1 bucuk sene once yazdim reddetti. simdide beni takip ediyor bu
4 sene önce koptunuz ondan önce ne kadarlik bi görüşme ve tanıklık oldu seni etkilediği şey neydi ne dedin ilk ona hemen mesajda ben senden hoslaniyorun mu dedin
4 sene oncede sinif arkadasiydik yaklasik 1 yilimiz beraber gecti sevgili degildik ama beni seviyordu ben de onu seviyordum.
Seviyosa niye reddetti ki kanka
Knk ozmn seviyordu 4 sene once anladin mi ben buna mesaji 1 bucuk sene once attim
Tamam kanka boş ver o zaman direj mesajda seni seviyorum mu dedinki
Sen yazma bırak kalsın yazıcak yazıcak diye de bekleme hani boş ver yazarsa yazar
Yazmassa takipten cikacagim
Sen bilirsin
Hiç yüz verme bırak o koşsun bu sefer
Koşsa koşardı
Koşmuyorsa bırak gitsin
Tmm😪
konuşmak istiyor ise yazar... yazmıyorsada boş ver
Ozmn neden istek atti ki
o anlık Bir seyde olabilir.. erkekler bu kadar anlam yükleme canım.. yazarsa bakarsın yazmazsa yol ver gitsin
Tmm😔
Ben takipten cikmak istiyorum cikmaliyim sence
Ve onu takipten cikarayimmi
bence yeterince beklemissin. sen çık onuda çıkar.. isteyen her halükarda mesaj atar konuşur
Haklisin cikiyorum yoksa gercekten üzülüyorum
aynen beklenti içinde oluyorsun çünkü
Dikkatini falan çekme bırak kendisi yazsın
Ya yazmazsa
2 hafta olacak neyi bekliyor. bir de yazacagindan emin miyiz?
Yazmazsa kendi bilir. Eğer istiyosa yazar zaten
Takipten cikmali miyim sence cunku gordukce uzuluyorum
Eğer daha çok üzülmeyeceksen çık
Asil boyle daha cok uzuluyorum bagimli gibi surekli aktif mi degil mi diye bakiyorum. simdi hem takipten cikardim hem kendim ciktim anlar mi sence
Seni umursuyosa anlar
umursasa yazardi. ne diyeyim bilemedim hem beni reddedip ustune beni takip ediyordu. hesabimi yeni acmistim o yuzden gizlememistim. gizleseydim bekletirdim. gercekten yavas yavas unutuyordum ne bicim bir insan ya
istersen direk engelle ulaşamasın sana boylecee daha çabuk unutubalirsin belkii
Tabii ulaşmak isterse