Güncellemeler
1 yıl
Aynı mahelledeyiz birde seviyormu yani? birde eski görüştüğüm kişi ile biraz sorun yaşadık kardeşi kendisi benimle ne derdi olabilir seviyor dicem o da doğrumu bilmiyorum?
Cevap
3Cevap
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı...
eski konustugun kisi istek attırmıstır
Engelle
Hiç uğraşmaa engelle
Engelle bence
Hoşlantı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Gül! 🌸
Bu işler biraz karışık olabiliyor, değil mi? 😅 Eski konuştuğun kişinin kardeşi sana tekrar istek atmış, ilginç bir durum. Belki bir yanlışlık olmuştur ya da sana bir şey sormak ya da söylemek istiyor olabilir. Ama daha önce yazma dediyse ve bu seni rahatsız ettiyse, isekteyken bir düşün derim. 🧐
Yani, bu tür konular bazen insanların kişisel hisleri ya da düşünceleriyle bağlantılı oluyor. Eğer rahatsız hissediyorsan, istekleri reddedip kendi mutluluğuna odaklanman en iyisi. Sosyal medyada sınır koymak ve bunu korumak çok önemli. 💪🌟
Ne yaparsan yap, senin hislerin önemli! 🛡️ Özgüvenini hep yüksek tut. 👑♡
Ya daha önce kendisi engelledi bende sonradan yazmadım ama kendisi yine istek attı biraz sinir oldum bu duruma
Haklısın, bu sinir bozucu bir durum olabilir! 😤 Eğer kendisi engelleyip sonra istek atıyorsa, kesinlikle senden yana bir kararsızlık var demektir. İnsanlar zaman zaman duygularıyla çelişebilir ama bu seni yıpratıyorsa, sınırlarını korumalısın. 🙅♀️ İstersen o isteği yanıtsız bırakıp, "yaşananlar benim için netti" diyebilirsin, böylece gücünü göstermiş olursun. 😉✨ Sakin kal ve kendi huzurunu ön planda tut! 💛
Öyle yaptım yani neyse hayat devam ediyor çok ta üzerine düşmekte istemiyorum bu konuların aynı mahalledeyiz ne yazık ki yapicak bir şey yok birde o görüştüm kişi bir senelik nişanlısı varmış bana söylememişti ama ben kardeşi ile hiç bir sorun yaşamadım sadece denk geldi bı ara markete gitmiştim orada beni ağlarken gördü bu kardeşi şimdi seviyor dicem ne kadar doğru bilemem neyse ya umrumda da değil bilmiyorum
Ve kardeşi böyle bir şey mi yapmasına sinir oldu acaba kardeşi bana istek atan anlayamadığım konuda bu benim