Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmeyen birisiyle evlenip neden kendine kötülük yapıyorsun? İnsan sevmek, sevilmek ister. Sevildiğini hissedince daha mutlu olur, evinde mutluluk olur. Yaşın daha çok genç. Neden beni seven kimse yok diye düşünüyorsun? Mutlaka karşına seni seven birisi çıkacak ama bu biraz zaman da alabilir. Dul olmak kötü bir şey değil, bunu söyleyen insanları hiç takmana bile değmez
Unutma bir evde kadın mutlu değilse o evlilik asla yürümez. Kendini mutsuz bir hayatın içine hapsetme, ayrılman daha iyi olacaktır senin için.011 Yorumla
Soran+1 yılBelkide haklisin
Soran+1 yılAma meslegim yok babamlar ne der bilmiyorum bosanirsam beni ne bekleyecek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen yeterki kendine inan yaparsın , bir iş bulup çalış biraz para biriktir, istersen ayrı eve çıkabilirsin. Ailene güzel bir dille anlat anlaşamadığınızı, yanında olurlar
Soran+1 yılOlur mu ki
Cevap sahibi+1 yılOlur tabii ki sen iste yeter ki kendine inan. Elalemin dediklerine asla takılma. Sen her şeyin en iyisini, en güzelini yapsan bile mutlaka bir şey diyecekler. Kendi mutluluğun daha önemli. Dışarıya kulaklarını tıka, hayatına bak sadece
Soran+1 yılEger bosanirsam ondan maddi olarak bisey talep etmem zaten
Soran+1 yılEn kotu ihtimal ailemin evinde kalirim
Cevap sahibi+1 yılUmarım sevip sevileceğin birisi ile karşılaşır ve çok mutlu olursun. Her şey gönlünce olsun 🌸
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılSen de mi bosandim
Cevap sahibi+1 yılYok ben bekarım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. dul kadın damgası yemek nedir ya? insanlara neler aşılıyorlar hayret ediyorum. boşanmak kötü bir şey değil ki dulda kalmış olmuyorsun, tekrar bekar hayatına geri dönüyorsun. böyle düşünme ve evlendiğin kişinin mutlu olmasını istemen çok güzel bir şey, boşanmak her ikinize de iyi gelecektir eminim.
00 Yorumla
Görücü usulü candır fakat , bunun görücü usulü olması ile alakası yok baştan bildiğin şeyin üzerine gitmişsin sen karar zaten sana ait , şimdi burada görücü usulünü kötüleyenler var ama alakası yok neyse , kendini üzme bir karar ver ve kararının arkasında dur , dul kalırsın diye bişey yok öyle çirkin kelimeler kullanma kendine olmadı ayrıldın hayırlısı buymuş demek ki sıkma canını , herşeyin en güzeline layık olduğunu unutma.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Devamlı seven sen olunca çok yorucu bir hal alacak. Birine ömür boyu kendini sevdirmek için uğraşacaksın. Dul kadın damgası yemezsin. O belki sevdiği ile olur ama sende çok büyük bir yükten yorgunluktan kurtulursun. Boşanma kararı bence gayet güzel ve yerinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü bir evlilikten sevgi beklemek hata zaten sevgi arıyorsan boşan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmalısınız bence. çünkü sevmiyorsanız zamanla da sevemessiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumu yaşamab üzuzu ama dul ve. yargılar diğer insanların arkandan kötü konsumasi için türetilmiş söz kalıplarıdir. Kim ne demiş, ne der diye kendini uzmenin ve yıpratmanin hiçbir manası yok boş ver gitsin insanların kötü düşüncelerini. Onlar konsumak için he Zaman bir bahane üretiler, onların düşüncelerini önemsersen işte o zaman kendine yazık etmiş olursun çünkü senin içinde olduğun durumu ve yaşadığın duyguları onlar önemsemiyor sen de zerre umursama...
Esin mantık evliliği yapmis da olsa senin duygularını incitmeye hakkı yok burada becil davranıyor. Her geçn gün unutla uyanıp hüzünle uyumak seni yıpratır ki yorulmuasun bu durumdan sürekli sevilmek için çaba gösteriyir ama karşılığında ufak bir sevgi tepkisi dahi alamamak psikolojik açidan çok kötü etkiler seni. Bu yüzden eşinle bu durumu açık açık konuş bence belki o da aile baskısıyla evlendirildi, bir sevdiği vardı ya da anlatamadigi başka bir problemi var. çift terapisi alabilirsiniz veyahut baktınız bu karşılıksiz duygu iyiye gidip düzelmeyecek gibi ayrıl eşinden.
Nasıl mutlu olacaksan ı ona göre daha sağlıkli bir karar almani öneririm.
Evlilik iki hayati birlikte yaşama isteğiyle alınmis bir karardir. batan bir gemiyi okyanusta kırık kürekle çekerek kurtarmak zordur. Allah hakkınizda hayırlısıni nasip etsin.10 Yorumla
+1 yılBir insanin baska bir insani ortada bir sebep yokken sevmemesi imkansiz, tekrar soyluyorum imkansiz, baska birisi olabilir, senin yapman gereken yuvani dagitmak degil, savasip varsa baska biri onu unutturmak ki elbet unutur, veya sebep neyse onu bulup halletmen lazim.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 4 yildir savasiyorum ama o yuvayi kurtarmak icin degil bi yuva kurmak icin benim yuvam olmadi ki kocam hic sevmedi bi turlu beni
- +1 yıl
Konustugunuzda ne diyor esin, istersen bunlari diger taraftan anlat uzun bi mevzu cunku sormak istediklerim ve iyilestirmek adina soyleyeceklerim var
Soran+1 yılDiyor benden ask bekleme diyor
- +1 yıl
Sebebi neymis ama
Soran+1 yılSevmiyor iste
- +1 yıl
Tamam da sebebi olur herseyin, mesela baskasi oldugu icin sevmiyor , veya gay dir sevmez asik olmaz, bu sekilde keskin sebep olur insan oyle sevmez 4 yillik esini
Soran+1 yılSeni sevmeyi denedim ama olmuyor diyor
- +1 yıl
😂😂soylememis anlasilan , iste neden sevemedin, iste orasi onemli onu bilsen belki halledebilecegin birseydir
bı bu kadar gitmiş, bir bu kadar daha gitmeyeceğini anlayıp böyle bir karar almışsınız siz de anlaşılan. ben nedense hep böyle durumların aldatmaya açık oldugunu düşünüyorum, sizin eşiniz kesin yapar demiyorum. açık açık size karşı tavrını, düşüncelerinin farkındasınız ilerleyen zamanlarda birisine gönlü kayar, bu sefer daha çok canınız aciyabilir. bence siz de denedik olmadı diye düşünüp kendi yolunuza bakmalısınız. sevdiğiniz kadar sevilmeyi hak ediyorsunuz, dul damgası yemek kötü bir şey değil önce sizin mutluluğunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörücu uslu evlilikte cok fazla sevgi beklemeyin Çünkü ortada aşktan çok mantık ve yalnız olmamak adına bi evlilik yapılıyor
Siz eşinizi alıp konuşun Ondan beklentilerinizi söyleyin Size karşı sorumluluklarından bahsedin Kocası oldugunuzu anlatın Onunla konuşmadan fikrini almadan boşanmayın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanın en yakın arkadaşıymiş babana söyle arkadaşına söylesin kocan seni sevsin 👍 zor bir şey değil. Cinsel olarak aranızda sorun yoksa hiç boşanma çünkü bulmuşsun çıtır koca depe depe kullan.
Bu arada ne zaman gösterime girecek bu dizi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl geçmiş , çocuk var mı? Bana sorarsan kendi haline bırak? Onu gözünde abartma ona sevdiğim insan diye de bakma, onu önemsemediğini görünce sempati kazanacaksın , bu tarzın 3-5 ay devam ettir , gelişme olmaz ise ayrılma planları yap derim.
06 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok 4 yil ugrastim ama her gun beni sevsin diye olmadi olmuyorne yaptiysam yaptim asik olmadi bana
- +1 yıl
Sen beni duymadın , sana yapmadığın bir yöntem anlattım
- +1 yıl
Adam varmış yokmuş umursama , gülen yüzünü görmesin , ve konuşturmadıkça boş boş konuşma. O konuşturursa konuş
Soran+1 yılO yontemi de denedim
- +1 yıl
Tam anlamıyla yaptın mı, erkekler mesela cinselliğe dayanamaz , onu biraz mahrum bırak
- +1 yıl
Bir erkek dokunduğu kadını artık bırakmamalı , madem gönlü yoktu sen bunu nasıl başta farkedip dönmedim , insanda ümit var sonunda hüsranda var
şimdiden böyle ise yol yakınken ayril.. seni seveni senin de sevgini bul.. bir ömür geçmez böyle.. helde cıvık olursa en zoru.. onun için bu kadar uğraşma istemiyor ise ayril.. ki bir erkek için çok erken bir evlilik.. 20 yas daha çocuk ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni seveni bulamadim ki zaten
Soran+1 yılBen 20 yasindaydim
Soran+1 yılBakalim
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Gerekirse bisan ama o mutsuz diye degil sen mutsuzsun diye. O bilerek evkenmis senin sucun ne onun mutsuzlugunda? Bosaninca caliwabileceksen ne ala. Yoksa evde tadin olmaz pek
04 Yorumla
Soran+1 yılMecbur calismaliyim cunku nafaka falan istemeycegim
Soran+1 yılAnnem kesin bosanma der ama babami bilmiyorum
+1 yılSeni sevmeyen adamla ömür geçirmektense ömür boyu dul kadın damgası ye daha iyi hem niye öyle olsun sende seni seven birini bulur evlenir mutlu olursun sevsin diye çabaladıysan olmuyorsa daha fazla yorma kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu evlilik baştan olmamalıydi, tek taraflı sevgi ile ancak bu kadar olur, iyi ki çocuk yokmuş, eşinle ayrılık konusunu konuş önce bakalım o ne diyecek?
01 Yorumla
Soran+1 yılKarsi cikmaz muhtemelen
+1 yılBence eski sevgilisini falan unutmamış kendine de ona da yazık etme boşan derim. a
Ama belkj de içten içe seviyordur acaba evi terk edip öyle. mi bir denesen sansini.
00 Yorumlas*ktir et dulu falan kim ne der diye düşünme, ikiniz de bu evlilikten mutlu değilseniz, boşanın. çocuk falan da olmadan yolları ayırın bence. çocuk olunca daha kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılYaa tanımadan böyle oluyor işte ailen ne senin huyunu biliyor nede onun buyur bakalım. Evlilik başka bişey şunu bir anlamadılar bari bir uzmana danışsaydınız. Beğenmemiş demekki seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. aranızda sorun kavga tartışma yoksa boşanmanı gerektirecek bir durum yok 3 yıldır evlisin sonucta
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor sorun bu sevemedi bi turlu
Soran+1 yılAsik olmadi
- +1 yıl
baştada sevmiyordu sonradan olan bir durum degil 3 yıl evli kalmıssın şimdi ayrılırsan karsınaseni sevcek biri cıkacagının garantisi yoktur
cocugun var mı
varsa olan onlara olur
sonucta siddet aldatma kavga yoktur bu sekilde hayatını devam ettrebilirsin belki zamanla ilgisini uzerine cekersin asık olmasada
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
bence iyi dusun arkadaslarından cevrenden guvendigin kişilerden fikir al bir psikologa danış ilerde pişman olursan geri dönusu olmaz istersen benii takippp ett en basından detaylı konusalım ona göre size fikir bakımından yardımcı olurum ama sunuda iyi dusunun bu devirde her çeşit pisligi yapan insan var iyi birini bulmak baya zor sanırım esiniz iyi birisi
+1 yılDul kadın damgası ne lan hangi devirde yaşıyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılKadinlarin sirf etek giydikleri icin tacize uhradiklari cocuklarin sirf zihinsel engeli vsr diye tecavuze ugradiklari devirde yasiyoruz
- +1 yıl
Ohogo sen kirsal zihniyettesin herkesi kendi cevren gibi saniyorsun. Cogu kadının cani istediginde gruo seks partilerine katildigu bir devirde de yasiyoruz ayni zamanda. Senin asil sorunun karaktwrin. Karakter gelisimini tamamlayamamissin. Birilerine bagimli yasiyorsun hayayi ve hayata dair gördüğün sana anlatılanlardan ibaret.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm çabalamışsında zorla evlendirilmesi buna neden oluyor olabilir zira sevmeye çalışmayı denemez bile , beni mecbur ettiler, düşüncesi kabullenmemeye zorlar iyi yönlerine bakmıyordur bile empatiyle yaklaş belki işe yarar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılkocanızın sevdiği bir kadın olduğunu mu düşünüyorsunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum varsada bilmiyorum
Soran+1 yılAma bana ilk zamandan beri asik degildi onu biliyorum
- +1 yıl
Peki siz hala seviyor musunuz kocanızı? Hayatında biri olduğunu bilseniz üzer mi bu sizi yoksa boşanmak için sebep mi olur?
Soran+1 yılCok uzulurum
- +1 yıl
öyleyse hala seviyorsunuz eşinizi
+1 yılSen vazgeçince o sevmeye başlar gibime geliyor
07 Yorumla
Soran+1 yılSevecek olsaydi 4 yila kadar severdi
- +1 yıl
Sen hala çabalıyorsun çünkü
- +1 yıl
Kesin mi boşanma.
Soran+1 yılKesin
- +1 yıl
Sen söyleyince ne dedi
Soran+1 yılKabul etti
- +1 yıl
Direk boşanmak istediğini mi söyledin
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dul damgası ne ya 2022 yılında yaşıyoruz aşın artık şunları gencecik insanlarsınız böyle kafalar ölmedi mi hala?
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen dul deseler ne olacak kimin umrunda mutsuz olmktansa
- +1 yıl
@Dumanseven İnsanlar başkalarının aman ne derleri ile böyle yaşadığı için hiç mutlu olamıyorlar zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Tek kelime ile insan gibi düşünmüşsün, gereçk sevgisiz ilişki insana mutsuzluk verir.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok ugrastim beni sevmesi icin ama olmadi iste
Soran+1 yılO benden bosansin sevdigi insan ile olsun belki ben uzulecegim ama o en azindan sevdigi ile olacak
Insan nasil gorucu usulu tanistigi birinin altina yatabiliyor ben anlamiyorum
00 YorumlaBaşta yaptığın hataymış zaten. Sonradan sevmeş gerçek bi şey değil bana göre
00 Yorumla
+1 yılKarsilikli mutsuz iseniz bir birinize mutkuluk katamiyir iseniz en son konusun
01 Yorumla- +1 yıl
Hakkinizda hayirlisi olsun InsaAllah daha iyi gunleriniz olur
+1 yılDul kadın damgası vs onu bi unutun önce. O mutsuzken siz de mutsuz oluyorsunuz ve karşılıklı yıpranıyorsunuz. Değişme ihtimali vs yoksa eğer boşanmayı gözünüzde büyütmeyin, belki çok daha fazla sevebileceğiniz biri karşınıza çıkar.
04 Yorumla
Soran+1 yılMutsuzum
- +1 yıl
o zaman alın karşınıza oturup uzun uzun konuşun, değişen bir şey yoksa eğer cesaretinizi kazanıp yeni bir yola çıkarsınız.
Soran+1 yılKocamdan degil de ailem ne der bilmiyorum
- +1 yıl
o zaman önce ailenizle güzelce konuşun, mutsuzluğunuzu vurgulayın. Evliliği sürdürmenin daha da mutsuz edebileceğini bilmeliler çünkü bazı aileler inatla evlilik bağı kopmasın der ama bu da yanlış... Derdinizi anlatın sakince umarım sakince atlatırsınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen boşandım ya sevgi yoksa olmaz. tek yaşıyorum simdi
05 Yorumla
Soran+1 yılZor. mu peki tek yasamak bosanmak
Cevap sahibi+1 yılAsla değil , ben öneririm, kesinlikle kuzum
Soran+1 yılPeki meslegin var miydi
Cevap sahibi+1 yılCanim gizliden çıkayım mesajla daha rahat konuşuruz, bana yaz dilersen çıkıyorum gizliden
Soran+1 yılIstek attim
Boş ver sen zaten kaç kişi aşık olduğu kişiyle evliniyorki biraz daha sabret, sana alışacak mutlaka sevecektir biraz zaman sadece, olgunlaşır zamanla, yuvani yıkma, seni beğenmeseydi zaten evlenmezdi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü cahil işidir ve gerçekten midemi bulandırıyor. Akraba evliliği gözümde ne ise görücü usulü evlilik de odur. Yani çöp + leş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSwnden küçükse zaten hiç. olmaz çğnkü habire trip atar ve bakıcılık yaparsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok güzel bir karar vermişsin en azından kendine olan saygın hala devam ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılAhmaklık ediyor senin gibi seven kadını bulmuş. Mal gerçekten bana yazar mısın
01 Yorumla
Soran+1 yılZorla olmuyor demek ki
+1 yılSonradan sever diye bir şey olur mu ya boşan bencede sevgi yoksa olmaz vede bunu belli ediyorsa bu kadar sadece sen mutsuz olursun.
00 Yorumlagörücü usulü evlilik hayatın en zor kararıdır ve bence genelde yanlış bir karar oluyor senin gönlünden geçen ne ise onu yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılondan iyisini bulamazsın. kendine iş arama.. evlilikte karşılıklı saygı daha çok önemlidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılIyisi derken
Soran+1 yılSevilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıleşinin seni sevmediğini nerden anladın? kötü mü davranıyor? herkesin yanında seni küçük mü düşürüyor? nedir problem olan?
Soran+1 yılBi kez bile olsun seni seviyorum demedi
Cevap sahibi+1 yılbu mu yani sebep :) komik olmayın..
Bence evet sevmiyorsa onun yaninda olmanin bir anlami yok
00 Yorumla
+1 yılBence ona yüz verme sana yaptığı gibi davran belki senin duygularını anlar eğer anlamazsa boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipi mi degilsin ya da egitim seviyen kultur farkin mi var
06 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimiz dost ustelik maddi durumumuz nerdeyse es deger kultur farki o kadar yok
Soran+1 yılSadece o calisiyor ben calismiyorum
Cevap sahibi+1 yılIci almadiysa ya ona gore bakimsiz cirkinsin ya da sevdigi var dir
Soran+1 yılOyle degil sevdigi var mi bilmiyorum ama sanmiyroum cunku o ilk basta evlenmeye gonullu degildi
Cevap sahibi+1 yılYani evlilik ayni yataga koynuna girmek. Soguk mu araniz sana yanasmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılMesajdan yazarnisin bakarmisin
- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğini nerden biliyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılBi kez olsun seni seviyorum demedi bana dedi ki seninle mantik evliligi yaptim
- +1 yıl
Huzurun var mı sen mutlumusun peki
Soran+1 yılBana siddet uygulamiyor bakiyor ama asik degil
Soran+1 yılVe mutsuz
- +1 yıl
Himm peki bunu onunla konuştum nu
- +1 yıl
Hakinizda hayirlisi
Soran+1 yılOlmuyorsa olmuyor iste
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Soran+1 yılOyle ne yazikki
- +1 yıl
Cinsel hayatınız aktifmiydi
Soran+1 yılNormaldi
- +1 yıl
Sevmeyen biri onu bile yapmaz ama bilemedim
Soran+1 yılAsik degil bana
- +1 yıl
Özelden yazarmisin bana
+1 yılAdamı niye mutlu edemedin sence
015 Yorumla
Soran+1 yılBilmem cok ugrastim sevmesi icin
- +1 yıl
Seninle bir ilgisi olmayabilir ama. Evliliği kaldıramamış olabilir. Evlilik zordur hele bir erkek için çok daha zordur. Sorumluluğun altında eziliyor olabilir evlendiğine pişman olabilir bu yüzden mutsuzdur. Sana özel bişey değil bence.
Bu durumda senin üstüne birtakım görevler düşüyor.
Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun? O ne iş yapıyor?
Soran+1 yılBen calismiyorum evdeyim o calisiyor
- +1 yıl
Belli olmaya başladı mesele.
Senin çalışmaman ona büyük bir yük oluşturuyor.
Soran+1 yılSorun maddi degil
Soran+1 yılAdam beni sevmiyor asik degil bana
- +1 yıl
Maddi zorluk çekmese bile, bir ömür başka bir kadına bakma düşüncesi rahatsız ediyordur onu.
Erkekler evlenmeden önce pek düşünmez bunları. Evlendikten sonra kafa basmaya başlar.
Mesele sadece bu değil. Bu bir kısmı. O bence genel olarak evlilikten sıkılmış ve pişman olmuş.
Sen onun üstünde ki bu yükü biraz paylaşabilseydin belki böyle hissetmeyebilirdi.
Soran+1 yılBana dedi ki ben seninle ask evliligi degil mantigima guverek evlendim
- +1 yıl
Ya sen kimsin ki sana kör kütük aşık olmasını bekliyorsun? Bu beklentinin sebebi nedir? Merak ettim gerçekten. Albenin nedir? Olayın nedir anlat da bilelim.
- +1 yıl
Eee ne var dediğinde. Adam aşık olmamış ama aile baskısı toplum baskısı falan derken evlenmek durumunda kalmış. şu an sorsan keşke evlenmeseydik de diyecektir sana yani.
Soran+1 yılInsan esine asik olmaz mi
- +1 yıl
Kızım Allah aşkına aç gözlerini biraz. Saçma canım konuşma ya sinirlendiriyorsun beni gerçekten. Aşk dediğin nedir ulan. Büyütme gözünde. Sen Galler prensesi misin ki aşk meşk bekliyorsun. Adam seninle evlenmiş, anladığım kadarıyla kötü davranmamış şiddet hakaret yapmamış vs. Kaç yıldır sana bakmış. Babanın evinde olsan ne yapacaktım evde boş boş oturacaktın seni ailesi yapmış adam ve bağrına basmış. Onun sana sorumluluğu var senin ona. Eğer kocan sana özellikle kötü davranmıyorsa ve en önemlisi seks konusunda görevini yerine getiriyorsa otur oturduğun yerde saçma sapan da konuşma bak sana açık açık anlatıyorum işte👍
- +1 yıl
Güncellemeyi okudum. Resmen bir rahat batma vakası. Pes yani.
Soran+1 yılKarin seni hic sevmese seni sevdigini soylemese ne yapardın
- +1 yıl
1. Ben 30 yaşımdayım ve kendimi bildim bileli evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum bu yüzden dediğin hiçbir zaman olmayacak.
2. Sevgi, aşk, tutku dediğin şeyler bir kişiyle aynı eve paylaşmaya, hayatın yükünü çekmeye başladığın ana kadar sürer sadece. Geçicidir bunlar.
3. Hiçbir çift bir ömür birbirinden hoşlanmaz. Evlilik dediğin müessese zaten cicim aylar çıkınca sıkıcı olmaya başlar. Evliliğin devam edip etmeyeceğini maddiyat, çocuklar ve yatak odasında ki uyum belirler.
Öyle pembe hayallerle dalarsan evliliğe sonuç bu olur. Ama senin bu durumunda anlattığına göre evliliğe devam etmen en mantıklı olandı ama boşanmakta anlaşmışsınız. Şimdi sen boşandıktan sonra kesinlikle pişman da olacaksın ama iş işten geçmiş olacak.
+1 yılMantıklı düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılHayatının baharindasin mutlu degilsen boşan
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konus mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 bölümlük dizi çıkar bundan yalnız senin kocanın sevdiği kızla biraz çekişmen lazım..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mzkkxkx Ya ne sandın trollük de bir zirve KS de insanlar
+1 yılNe kadar düşüncelisin
00 Yorumla
+1 yılNeden seni sevmiyormus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiği mi varmış pisligin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ama beni sevmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmiyorsa niye evlendi bu andaval herif boşanma
02 Yorumla
Soran+1 yılSever sandim ama olmadi iste
Cevap sahibi+1 yıltrol soru mu acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu olamıyorusanız boşanmanız en doğrusu
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle galiba
Soran+1 yılBugune kadar cok ugrastim beni sevmesi icin ama olmadi
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılSen çok iyi bir eşsin belli ama seni sevememiş üzücü
Soran+1 yılSevmedi
Cevap sahibi+1 yılMansuru yoksa t a k ip edebilirmisin
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun inşallah bundan sonraki hayatında seni seven birisi olur hayatında
Soran+1 yılUmarim
Cevap sahibi+1 yılTan ı mak is terim aslında snei
+1 yılÇok olgun düşünüyorsun bunu onunla konuştunmu
03 Yorumla
Soran+1 yılHyrb
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Müsaitsen biraz, dertleşelim
+1 yılSevmiyo mu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor
- +1 yıl
Neden ki sorun
+1 yılSeks hayatınız nasıldi
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlatacak degilim
- +1 yıl
Detay verme sen de olur lakin sekste kendine aşık edebilirdin
+1 yılOnunla konuş için rahatlar
013 Yorumla
Soran+1 yılKonusacagim
Soran+1 yılArtik bitsin bu evlilik
Soran+1 yılMutsuz cunku
- +1 yıl
Bencede konuş de sen mutsuzsun ve bu ilişkimize de yansıyor ben mutsuz bir evliliğin içinde olmak istemiyorum de nereye kadar tek başıma sürdürebilirim de
Soran+1 yılBeni mutsuz eden onun mutsuzlugu
- +1 yıl
Fark ettim de ben böyle mutlu olamıyorum senin mutlu olduğunu görmek istiyorum
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılO 28 yasinda korunmuyorum
Soran+1 yılBilmiyorum sordum cevap vermiyor bende yoruldum artik cok ugrastim beni sevmesi icin ama sevmiyor iste
Soran+1 yılAilem var
Gerçek hikayemi yoksa bu uydurma mı
12 Yorumlaacı çekme ayrıl
00 Yorumlamantıklı boşan uzatma
00 YorumlaSevdiği varsa seninle evlenmesi çok saçma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bosan
00 YorumlaÇocukla evlenirzen öyle olue
00 Yorumla
+1 yılSevmesi için biseyler yap boşanma.
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat