Merhaba. Erkek arkadaşımla imam nikahımız var. Çocuğumuz olursa resmi nikah yapmayı düşünüyoruz. Şimdiye kadar bir zararlarını görmedim ama sevgilimin 2 ev arkadaşı var en büyük oda bizim zaten alt katta onlar üst kat bizim. Ben eve harcama yapmiyorum ev kira fatura market falanda yapmiyorum. Bir tek temizliği bende. Zaten hepimiz gece eve giriyoruz neredeyse. Yemek dışarıdan yiyorlar genelde. Zaten hepsi gastronomi okumus hepsi yemek yapmayı seviyor. Her dakika beraber değiliz bi yemekler ortak bide film falan izlersek. İstediğim gibi giyiniyorum istediğim gibi yatip kalkiyorum Mis gibi yasiyorum kafam rahat hem çok iyilerde erkek arkadasımdan yana bir sıkıntım yok mutluyum. Ama çevremdekiler kötü bisey yapiyormusum gibi zannediyor. Neden?
Sevgilim ve ev arkadaşlarıyla aynı evde kalmam normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bazen bende kız arkadaslariöi getiriyorum salonda kalıyorlar sıkılmıuorumda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
😂😂 hikayeye bak be , ne güzel işte , siz orada çoluk çocuğa karışırsınız, 2-3 bebe salonda top mop oynar.
😂😂😂düsünmüyoruz
Alemsin valla , yahu adamda para varsa çıkın bir tane 1+1 e bu işler de paraya bakmasın. Uyar seni saf bulmuş
maasi iyi ama zorlamiyorum ev meraklısı değilim kızlar gibi ya hallederiz olur acelesi yok zaten hem ailesine gönderiyor hemde bizr harciuor olur öylr ya
Ne diyeceğim , şöyle alımlı bir kankan yok mu?
Bende nikah kıyarım , bana da ayarlasana.
ayy güzel tğm arkadaslarim ama hepsinin erkek arkadsdi var
Hiç şaşırmadım , bize gelince herkes bağlı oluyor , hangi şehirdesin.
ben istanbuldayim
Bende Rusyada yım, zaten , Iğdır ı bilir misin?
rusyada misin😂😂 ığdırı biliyorum ya brn mardinliyim
He ya , ta elinin köründeyim , anasını satayım , işim dolayısıyla sıradan kimselere asılamıyorum , sosyal ortam vs yok , öyle bön bön gidiyor hayat
Iğdıra geldin mi peki
yok gelmedim
Sana yenge gözü ile baktıkları sürece sıkıntı yok ama istediğim gibi giyiniyorum kısmı açık saçık giyinio niyet bozma
ben hep öyle giyiyorum ya evdede öyleyim ama erkek arkadasim yuzundem bi hırka çekiyorum üstüme😂😂 a napalimmm
Peki sana yaklasimlarinda gariplik oldumu ve özellikle banyo sonrası bornoz vs ile gordulermi
banyo odamızda hicbiseylerini görmedim
O ii yanlislikla vs iccamasiri vs ile gören oldumu
odamın kapısı kitli
Banyo odada oda kilitli vs aynı evdesiniz teşhirci de deilsin bornozla dolaşacak iccasiri ile oturacak dediğim insanlik halı evde kimse yoktur mutfağa gidiim bı su iciim dersin kimse de yok aman kim giyincek deyip öyle gidersin pat die kapı açılır böyle kazalqr dan bahsediom kardeş değiller sevgilin kiskanir ve diğerleri de sana başka gözle bakmaları bı kivilcima bakar
bornozlada salona gitmiyorum yani😂😂 ama dediğiö gibi bi insan evde nasıl giyiniyorsa bende öyle giyiniyoeum
Yahu insan dan insana değişir şortla askılı ile duran var askılı altına sütyen giymeyen var ince gecelik tarzı ferah takılan var t-shirt pijama giyen var
geneldw şort askılı takılıuorum sütyen bazen giyiyorım bazen giymiyorum bazen uzun pijamada giyiyorum karisik
Gizli deilim bu konuyu enine boyuna konuşmak istersen yaz
Yazan senmisin?
Hiç mesajlara bakma bildirimde mi gelmio?
Sevgilin baya genis 2 tane kazmadan nasil kiskanmiyor seni
kiskaniyo ama napalimm simdilik boyle
Bayagi genis
gün içinde evde değiliz hepimiz çalışıyoruz bi pazar günlerimiz var pazar günleride herkes dışarıda zaten eve bi uyumaya geliyoruz biz geceleri oturan insanlar yemek yaparlarsa bi beraber masada oturuyoruz onun dısında herkes kendi odasında bende erkek arkadaşım olmadan gidipte yanlarında oturmuyorum zaten aynı yerde çalıştıkları için erkek arkadasiö yoksa onlarda yok yani bi sıkıntı çekmiyorum. Ev dubleks onlsr aşağıda biz yukarıda odamızda banyoda var bu yeni olan bişey değil bunlar yıllardır aynı evdeler zaten hiç yanlıs hareketlerinide görmedim
Illa ki seni düşünüp m*st yapiyorlardir
onlarında kız arkadaslaej var geliyorlar bazen çok iyiler
Erkekler yasak olan seyleri severler. İç dünyalarını bilemezsin. Sen onlarin yaninda açık saçık giyinme bence
e napiyim kapanayimmi hava sicak sonucta öyle çok açıkta giymiyorum şort askılı falan
O da doğru. Onlarin sevgılıleri seni kiskanmiyor mu. dd
kıskanıyorlar😂😂😂
Bu bi soru değil ki, sen tasdik etmemizi istiyosun, istediğin gibi yaşa, ama doğru yaşıyomuşsun gibi kendini kandırman fayda vermez..
kime ne kim ne düşünüyorsa düşünsün sen biliyorsun içerideki ortamı ne zararı olabilir
hayır gerçekten iyi insanlar olmasa ben niye böyle bisey yapayim kiralar olmus ne kadar evde herkes çalışıyor dediğim gibi bana bi iste vermiyorlar mis gibi yasiyorum erkek arkadasimlada para bieiktiriyoruz ev alıcaz şimdi kirada ayrı oturmak saçma hepsi böyle kirayi bölüşüyor mis gibi yssiyorum yani
sana yan gözle bakan yok eden yok rahatına karışan yok nedne şimdi çıkasın ki
yok hayir sevfiliöin erkek arkadaslarida cok iyi dedigim gibi hepsi eve bi uyumaya geliyor yemek derdi ypk kendileri yapaviliyorlar ben bisw odwmiyorum 😂😂😂 bi yemeklwrde görüyoruz birbirimizi ayni evde bide salonda bazen evdede rahatım karisan eden yok aile evinden rahat üstelik bayadir burdayim biseylerini gormedim
rahatım diyorsun mutluyum diyorsun geri kalan kaka yesn :d sen rahatına bak :D sevindim snn adına
sagol kanka sende gel😂😂😂
adres ver geleyim :D
Anormal öyle herifte olmaz olsun insan sevdigi kadını erkeklerin arasına alır mı sende midesizsin
yıllardır arkadaslar ayrıca ben o olmadan onların yanına gidipte oturmuyorum
Yav he he aynen ailene üzüldüm
boş ver ailemin yaptıklarının yanında ben melek kalırım
Aile neyse kızıds öyle olurmuş dogru imiş
benim içim rahat evlenip boşanmaktan iyşdşr
Aynen
Çevrenin ne dediğine bakma sen. Keyfini çıkar
valla mis gibi hayat yasiyorum ama etrafımdakiler bi degisim bakiyor
Etraftakiler kendi hayatına baksın hiç önemseme sen boşversene, herkes kendi hayatından sorumlu
İmam nikahı ne mk
hahshahdhahhs napalim ya mecbur
İyi de bu çok saçma ki
Ailen biliyor mu
bilmiyor ailemden uzaktayim
İyi de bu bildiğin zina
İmam nikahı diye kendini kandırma
Ama tadını çıkar
nesi zina yaa işte kıyfık nikahi gene kurtulamıyoruz😂😂😂
boş ver doya doya seks yap
Benim tabuları yok
Ensest seksim bile var
Çocuğunuz olmazsa boşayacak mı seni
yoo zaten şimdi istemiyoruz önce güzelce paralar kazanalım sonra😂 aceleai yok düğünde yapmayi düsünmüyoruz sadece niikah
sevişmiyor musunuz
, duymuyırlar mı
biz ust kattayiz onlar asagida
yani
ağzını mı kapatıyor
Oh, oh.. maşallah işler tıkırındaysa.
Etik degil kusura bakma
Ben de sevgilimin arkadaşıyla evde kalıyorum
nasıl gidiyor
Anlaşıyoruz, sevgilim bazen bizde kalıyor
evet gayet güzel
Beraber yaşadığım arkadaşı kız bu arada
Evin içini bilmedikleri icin
yok ortam süper ya
Ortam güzel ama dışarıdaki insanlar evin içini bilmedikleri için diyorum başka türlü bakabilirler
evet aynen oyle amaaan boş ver ya
Sen keyfine bak
Sence neden Türkiye burası 😂
Neden sen söyle
@34Derbeder34 çünkü burası Türkiye her şey burada absürt karşılanır
Ama öyle bir ortama gitmesi de uygun degilki
@34Derbeder34 uygundur demedim ki o neden böyle karşılanıyor demiş bende çünkü burası Türkiye demişim 😂 ki bana göre de uygun değil sonuçta başka insanlar da var evde
Aynen ve orada ne olcagi da belli değil
@34Derbeder34 olacaklar belli de sadece kendilerini kandırıyorlar bence
Amann herkes kendinden sorumlu zaten
gercekten hiç düşündüğünüz gibi değil ya haklısınız ama tanısanız öyle demezdiniz dediğiö gibi çok iletişimim yok bi gece oturursak yemeklerde görüyorım bide sabah çıktıklarında😂😂😂
Sizin içiniz rahatsa bizi ilgilendirmez tabiki ama madem böyle senin için iyi dışardaki insanların ne dediğini pek kafana takma
bir gece ansızın üçlü yaparsanız hiç şaşırma :)