Kadınlar kendilerini güldüren seven erkekleri mi, parası olan erkekleri mi tercih ederler?

#DeliMavi
17 Ağustos 2022
Kadınlar kendilerini güldüren seven erkekleri mi, parası olan erkekleri mi tercih ederler?

#DeliMavi
17 Ağustos 2022
Kendi hayatını idame ettirecek ve parayı yönetmeyi bilen bir erkek tercih edilecek bir erkektir.
İlla en model arabasi olmasına, en lüks evde yaşamasına gerek yok. Çalışmayan, çalışmayı sevmeyen, baba parası yiyen bir erkek tercih edilecek bir erkek değildir bence ne kadar çok parası olursa olsun.
Tuttuğunu koparan, har vurup harman savurmayan, cimri değil ama tasarruflu, birikimler yapan bir erkek zengin olmasa da tercih edilesi bir erkektir.
Bir insanı güldürebilmek, eğlendirebilmek zekayla bağlantılı bence ve zeki insanları severim. Ayrıca mizahı kuvvetli olan erkeklerin sohbeti de renkli olur, öyle bir erkek bende ilgi uyandırır
Bir gözyaşı için en az onun kadar üzülecek bir tebessümü için kilometrelerce yolu üşenmeden gelebilecek erkekleri sever ve sevmeli. Genel kadınların durumu maalesef para
Paraya ihtiyaç yok, becerebiliyorsa mutlu etsin, güldürsün, beceremiyorsa uzak dursun. Bu kendimce yorumum, diğer kadınların ne istediğini bilemem.
Teşekkür ederim ✌️
Rica ederim.
Kendini güldüreni de parası olanı da tercih ederlerr
Cevap
62Cevap
Beni güldürmese tabii ki önemli ama para varsa rahatlık demek ve ben rahatlık olanı seçerim tabii ki normalde sevgiye aşka çok önem veren birisiyim ama işin içine para girince gerçekten her şey değişiyor
parasız erkek , gereksiz erkektir.
bi mukabele !
Kendilerini güldüren erkeği tercih ederler
Parası olan erkekler. gerçekten güldüren erkeği seçtiklerine inanan var mı?
2 tür kadın vardır ;
1- eğitimli belli bir yaşa gelmiş buyuksehır kulturunde buyumus aılesı bellı normlarda egıtımlı karıyer statusu olan yabancı dıl yurtdısı vs deneyımlemıs. onun ıcın erkek degıl adam onemlıdır kendıne eş paralle sıyası dını egıtım ve fınansal gerceklıgı olan admalarla arkadas dahı olsa ortamında ya da sevgılı eş ister. yanyana dursa konusmasa bıle haz duyar guven alır emındır.
2- mahalle baskısında buyuyen akepeye oy veren gorilden everilmi aileye sahıp olan her daım psıkolojık maddı baskıda buyumus egıtımı olmayan ve koca zengın bulayımda burdan kurtulayım koca evınde ıstedıklerımı yapayım buda beni camış gibi beslesin zaten bende okuyacak kafa ve çalışacak dötte yok , yasımda ilerlemeden atayım kancayı paralı birtine diyen kadın vardır.
2 tür kadın tiplemesinden , yorumu okuyan kadınlar kendilerini 1 benim , ya da 2 benim diye yerine koyabilirler kendilerini görebilirler.
Yorumlarınız cok itici resmen kapalılar aşağılamak gibi yazmışsınız ben mühendisim arkadaşım bileğinin hakkıyla yaptım kariyeri bunun da oyla alakası yok kendince bide 2 tur vardır da bilmem ne de senin gibi kafadakiler bi bitmediniz soru ne sen nereye bağlamışsın... bravoooo👏👏👏👏👏
@asilkadin06 kapalı olman beni zerre ilgilendirmiyor ayrıcva yukardaki yorumumda kapalı açık vs. diye hiç bir sekılde fızıksel ozellık belırtılmemsı. ama sızın mensubu oldugunuz ortamın tarıfını verdıgım ve ulkede üretime katılmayan o zıhnıyete sahıp baba evınde bakılalım koca evınde camış gibi kaykılalım erkek tabı bakacak sömnürelim dınımızde de boyle dıyen oksıjen israfları mevcut velhasıl muhendıs oldugunuzu ama ben onların ıcınden cıkmayım eziklendim muhendısım ben evet kıytırık bır unıversıteden sonr anda muhendıs olmanda benı ılgılendırmıyor. bu ulkede bır bıtmedınız gıttı , kenardaydınız sıyası bır pasrti köpürttüde sizi köpürttü.
şimdi direkt soruyu sana bağladım atlangoç gibi kendinden gitmişsin ve benım fızıksel sıfatlamalar yapmadıgımı baglamıssın .
kişi kendinden bilir işi.
boş yapma
ayrıca bende ühendisim bana okulunu bolumunu yazma ezerim. net . yuksek muhendısım yuksek lısansdıda baska ulkede yaptım . uza şimdi az ıq ile gider yaptığın kişilere dikkat et.
Yorumlarınız cok itici resmen kapalılar aşağılamak gibi yazmışsınız ben mühendisim arkadaşım bileğinin hakkıyla yaptım kariyeri bunun da oyla alakası yok kendince bide 2 tur vardır da bilmem ne de senin gibi kafadakiler bi bitmediniz soru ne sen nereye bağlamışsın... bravoooo👏👏👏👏👏
Bu görüş başka bir üyeye cevap sanırım. Anlayamadım.
Aynen
En azından benimki paranın peşinde olmadığını gösterdi bana. E bayağı da keyif alıyor benimle vakit geçirirken. Bunlar yeterde artar benim için.
Maşallah 🧿
Sadece iki seçenek varsa, bence parası olanı tercih ederler..
Bar lafın olarak bunun doğru cevabını sen ver bize
Kadinlar kendilerini güvende hissettiği sevildiği mutlu olduğu adamın yanında olmak ister.
Evet kişide hire değişir.
Gulmek tek kisiye özel olmamalı bence bunun once bi altini cizelim. Iki tarafta birbirini güldürebilmeli.
Onun haricinde cebin ne kadar kabariksa sadece kadinlar dehil herkes size gelir. Saygi paraya gore şekilleniyor artık
Kadınlardan çok erkeklerın fikrinin olması pekı 😂
Kadınlara sormak lazım abla :)
Aynen erkekler, kadınları coooook iyi tanıyor.
O yüzden kadınlara nasıl davranılır bilmiyorlar , görüşlerde çokça görüyorum.
Hee bir de manita arayıp bulamamaları var neyse abla bir şey demeyeyim ben 😂
Biliyorlar ama kadınları üzmeyi seviyorlar🤣🤣
Sadistlikle benzer ozellık bu 🤔
Ee bu durumda öyle oluyor🤷♀️
Allah yardımcıları olsun be abla zor iş valla. Bile isteye insanlardan kendını soğutmak 🤔
Çoğu narsist oluyor ve bundan zevk alıyor zaten.
PC karşısında oturup oyun oynayan sivilceli ergenlerın farklı türü bunlar abla
Bu bahsettiğimiz tipler
PC basında oyun oynayıp asosyal olan çocuklar
Twitter ve ekşi sözlükte göbegını kaşıyarak o’na buna sallayan tipler 😂😂
Olabilir🤣
Adamın arabası, evi olsun janti mekanlara götürsün isterse ayının teki olsun, karşısında kalas gibi otursun. Günümüz kızlarına bu hiç farketmez. Yeter bu hayatı rahat yaşatacak birisi olsun.
Kadınlar, kendilerini güldüren erkekleri ancak karizmatik, statü sahibi vs iseler tercih ederler. Parası, statüsü, kariyeri yoksa güldüren erkeklerle ancak arkadaş olurlar.
Bazı hemcinslerim paraya tapıyor. Bazıları ise guluse.
Güldürenler daha iyidir.
Beni sevmeyi, mutlu etmeyi başaraniliyorsa parayı ben kazanırım. Kimsenin parasına ihtiyacım yok çok şükür. Sevilmek elzem bir ihtiyaç.
Güldüren isteriz deyip parası olanla evleniyorlar genelde ama 😅
Kadınlarda ne istediğini bilmiyor ki biz nasıl bilelim🤣
Aslında cevabı herkes biliyor. Genelleme yapmıyorum tabiki milyarda bir de olsa istisnası vardır ama many many many 🤑💸💲💰💵💴
Para da önemli ama devamlı yanında gerileceğim biriyle de olmaz. Birlikte eğlenemediğim bir erkeğin parası da önemli değil.
Kadınlar kendilerini tercih etmeyen erkekleri tercih edip aşk acısı çekerler. Ardından genelleme yapıp "bütün erkekler aynısınız!" derler
kadından kadına değişir, ama doğru olanı, hem kendini güldürebilen erkekle hem de karakterli birisini tercih etmek daha doğru olur ✨
birisi para için bir erkeği seviyorsa o gerçek sevgi değildir ki.
Evi arabası parası olan erkeği daha çok tercih ediyoruz
Kadın bu, bir nevi delidir kendisi, ne yapacağı hiç belli olmaz. 😁
tabii ki güldüren, parası olup da somutup sadece para verip kenara çekilen insanı ne yapayım
Bu da soru mu parasıyla güldüren erkekleri severler tabii ki 😄
Üzen şerefsiz erkekleri severler ama beni sevmedikleri kesin
güldürenlerle eğlenirler ama daha ağırbaşlı olanlarla evlenirler... para başka bir konu
kadınlar erkeklerde bence özellik arar ikiside olmalı o yüzden haksız mıyım :)
Para serseri p*ç kendini döven terkeden aldatan Türk kızı
Deli misiniz siz tabiki parası olan erkekleri tercih esiyorsunuz kimse atıp tutmasın burada
Kadınlar hem kendini güldüren hem de parası olan erkekleri seçerlermsksksks
Gülmek istersem film açıyorum para istersem kazanıyorum
adam olsun yeter
Güldürmüyordu, parasıda yoktu, çocukları çok seviyordu 😊
Mercedes anahtarına gülmeyeni görmedim daha;)
Parası olanları sevenler pahalı hediyeler alarak guldurmesi şartıyla severler zaten.
Kadınlar, nazik anlayışlı ve kibar erkekleri sever..
Kadının karakteristik özelliğine bağlı ,
Kimi parayla güler kimi tatlı bir espri ile yetinir
İlk olarak onu anlayan birini ister kadın. Erkek böyledir.
Güldüren, gerektiği kadar parası olan erkeği tercih ederim.
akıllıysa
hem güldürüp hem de parası olanı ister :)
İyi hissettiğiyle takılır, rahat ettireceğiyle evlenir.
Tabi bu durum oranlarını bilmiyorum.
ben beni güldüren mutlu eden erkeği yanımda isterim
Parasıyla kendisini Gülderen erkekleri tercih ederler jsjsjsjs
Gördüğüm kadarı ile bazıları parası olan erkekleri seviyor.
Yıllar önce mutluluğu kimse para ile alamaz bir kadınının yüzünü güldüremezdi ancak sevgi ve güvenilirlik dışında. Şimdilerde tam tersi.. Parası olsun kro olsun yetiyor çoğuna..
İkisi de olursa çok daha güzel olur, parasız çok zor heleki şu zamanda.
Kendilerini güldüren erkekleri sadece sever , ağlatanlan ve parası olana ise aşık olurlar
bence parası olan erkekler çünkü bu devirde gülmek bile paralı ama bana kalsa ben güldüreni seçerim birde bu karakter meselesi kadınları genelleyemezsiniz...
Ben beni seven değer veren saygılı sadık düşünceli erkekleri tercih ediyorum
Erkeklere banka kasası gözüyle hiç bakmadım diğeri daha uygun bana
Parası olanı tercih eder güldürene aşık olur
Gelir simdi gulduren erkek diyen hilekarlar. Alayi paragöz parayi goren iki bacagini bile kendisi açıyor
C) Şıkkı ekliyorum
A) Güldüren
B) Parası olan
C) İkiside
Ben ikisinideyi seçiyome
Tüm kadınlar için konuşamayızki herkes kendi doğrusunu bilir bence güven uyandıran çalışkan başarılı iyi kalpli ☺️
İki türlü de tercih edildim. Belki şansımadır, hiç bir eski sevgilim para göz olmadı. Hep onlar ödemek istedi, bizde alman usulü yaptık.
Bi şöyle kadınlardan olamadık valla biz nedense bi ağlatan erkeklere aşık oluyoruz
Buda soru mu şimdi tabi ki kendisini güldüren erkekleri tercih etmezler para
Güldüren erkek tabiki bu erkekle ömür geçer özellikle aynı esprilere gülmemiz çok önemli
Gülsünde.. biz parayı birlikte kazanırız
Beyni küçük, cebi ve penisi büyük olanları tercih ederler.
Parası olup da espri yaparsa o erkek mükemmeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?