Sevgilim araya biraz mesafe koyalım diyor?

8 aydır beraberiz her dakika telefon konuşuruz sohbet ederiz buluşuruz ayrıldaktan sonra bile görüntülü konuşuruz gece beraber uyuruz evdeyken ikimizde hep kendi odamızda görüntülü konuşuruz sabah kahvaltıdan akşam yemeğe kadar beraber oluruz sadece yemeklerde ailesiyle olur hep benle vakit geçirir kavga da ederiz barışırız da ama her an beraber oluruz her şeyine çok alıştım bir de benim ondan baska kimsem yok ayrıca aynı okuldayız liseye gidiyoruz bugün seçim için aradılar eşit ağırlık mı sayısal mı diye sonra bir anda ailesi buna bize zaman ayırmıyosun hep onnunla konusuyorsun senin iplerin onun elinde gibi laflar söylemiş o da bana gelip biraz az konuşalım günde örnek veriyorum 3 saat konusuyosak 1 saat konusalım dedi her dakika olmaz özlemeyiz yoksa dedi ama yok abi ben her dakika özlüyorum ben sıkılmıyorum her dakika onla beraber olmaktan ama kednisi bunaldığını söyledi ben kendimi yüzüstü bırakıldığımı düşünüyorum alışmıştım ona ama ailesinin bana söylediği laflar ağır geldi ailesi benim ona zarar verdiğimi düşünüyor ama aksine hep biz istedik beraber olmak ne yapacağım bilmiyorum çok ayıp söyledikleri ilişkide bende varım kendi kafasına göre mesafe koydu fikrimi almadı nasıl yapalım demedi

Sevgilim araya biraz mesafe koyalım diyor?