Yaklaşık 3 yıldır sevgiliyiz ve kız arkadaşımın ailevi sorunları olduğunu anlattı işte ablasının birisi memleketlerine gittikleri sırada ailecek korona olmuş, diğer ablaları kardeşi çok geziyor diye annesini doldurup benim kız arkadaşıma da baya bir laf çarpıştırmışlar. Sonra ailevi sorunlarım var diyerek dışarı çıkamıcağını söyledi ve çıkmıyorda. Mesela bugün sabah günaydın dedi. Biraz konuştuk odaya tek başına çekilip kapıyı kilitlediğini ve yalnız kalmak istediğini söyledi. Sonra yazmadı 7 saat konuşmadık biz. Sonra geldi normal şekilde konuşmaya başladık. Sonra konuştuk kendimi hiç bir işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum dedi, hayatım hep böyle kötü gidicek gibi hissediyorum ve ne iş tecrübem var ne bir şeyim var dedi. Sonra konuştuk fikir vermeye çalıştım. Sonra sen kendi dertlerinle uğraş bir süre muhattap olmayalım dedi. Ara verelim dedi. Bende ilişkiye ara vermek mantıksız dedim. Sana iyilik yapmakta hata ne halin varsa gör dedi. Sonra çok üzüldüğümü belirttim üzülme bir şey anlatmıcam sana bundan sonra dedi. Ara verelim seninle hiç bir sorunum yok dedi. Ben ara vermenin kötü bir şey olduğunu vurgulamama rağmen neyse tamam senlik bir şey yok dedi ve soğuk konuşmaya başladı napıcağımı şaşırdım
Güncellemeler
+1 yıl
Ara verelim dedikten sonra ara vermek ne dedim sinirlendim, salağa mı yatalım dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer