Elde etmek, ikna etmek için kullandıkları cümleler vardır ya hani erkeklerin... Duyduğunda inanasın gelir ama aslında gerçekle pek alakası yoktur😀 Sen ne kadar tehlikelisin anlat bakalım 😀
O benim kardeşim gibi, o benim akrabam, o sadece arkadaşım, bunların hepsi büyük sıkıntı ya. Sen kafanda kuruyorsun dendiği zaman bile aslında haklısın sadece ortaya çıkmasın diye aynı paranoyak gibi göstermek istiyorlar
Erkekleri topa tutuyosunuz. Bi de kızların bir adım üstüne attıkları bin tane yalanlardan, çevirdikleri dümenlerden bahsetsenize.. Bi erkek değer vermeye başladıysa ve karşısındaki kızın değer verdiğinden emin oluyor güveniyorsa sadece gerçekten gönlünden geçenleri söyler ne aklıyla oynar. ne manipülasyon ne ikna etme çabası olmaz.. Ama kızların ruhunda hep bi drama ve entrika ihtiyacı oluyor. Gül gibi giden ilişkilerinde bile onu deli gibi seven, canını verecek çocuğu uyutup gelenlerini çok gördüm..
Daha önce hiç bu kadar heyecanlandıran olmadı beni yalan 2 köpek kovalasın da görelim kalbin nerdende atıyor:)))
Sadece sen varsın...
Ucu açık bir cümle bu sadece sen varsın bu kadar canım ne desem inanıyorsun mı demek istedi yoksa sadece sen varsın bana inanan mı demek istedi muamma ama ısrarla devam eden bir yalandır.:))
Artık seni seviyorum yalanı moda oldu o kadar masum geliyor ki diğerleri bunun yanında.
Bu arada ben hiç tehlikeli değilim bu da yeni bir yalan olsun hadi:))
Hayır ben ne naptım şimdi biri seni kandırdı diye benim gibi masum bir adama sinir oluyorsun. Hayır benim suçum ne ben evde televizyon izliyorum :))) https://youtu.be/4smqoa4LXIk
Atından inip savaşa katılacaksın öyle at üstünde olmaz. Sonra tüm duvarları kılıcınla ortadan kaldıracaksın ( savaşın duvarlarla olacak) Sonra bir tarafı deniz olan kimseciklerin olmadığı minik bir orman evinde onunla huzuru bulacaksın (fal gibi mi oldu masal mı karar veremedim😂)
Kılıçla değil de balyozla indirsek duvarları zamanda tasarruf ederdim:) hem koca ormanda neden minicik ev hayal ettin bize onu da anlamış değilim ruhun mu fakir ne şöyle geniş geniş yayılmak varken bizi pinnik gibi yere tıkıyorsun :))
Zoru seviyorum dedim amelelik değil senin bir yıkım işin var bizi mi kullanacaksın ne ormanda ev yapacak duvarı bize yıktırıyor senden korktum şu an :)))
Zoru seviyorum dedim amelelik değil senin bir yıkım işin var bizi mi kullanacaksın ne ormanda ev yapacak duvarı bize yıktırıyor senden korktum şu an 🙂))
Aşk her zaman olsun katılıyorum 😂 Ben bu yorum da romantik bir şey okumadım ki benim hayalimi katleden bir yorum okudum 😂😂 O yüzden de o kelimeyi söylemek istedim. Romantik cümlen buysa olmayan cümlen nasıldır acaba 🤔
Öncesinde attan indim, boğazda kahve içtim, gözlerde huzur buldum gülüşte cenneti soluduk kurt olduk uluduk burada kurt diyerek sadakata dem vurdum bak :)))
Genelde hep şöyle bir şey olur mesela sen onunla konuşuyorsundur tamam mı sana şöyle der ben sadece seninle konuşuyorum bu kadar samimiyim. İki hafta sonra başka birisiyle sevgili olduğunu itiraf eder ya da ortaya çıkar bir şekilde gjghg
sen çok farklısın. ilk defa böyle hissediyorum. daha önce kimseyi böyle sevmedim. gözüm senden başkasını görmüyor. benim ailevi/psikolojik sorunlarım var. onunla aramızda duygusal hiçbir şey geçmedi. o benim eski bir arkadaşım. seni sonra arayacağım. işim var/işim uzadı. uyumuşum/telefonum sessizdeydi. sence ben bunu yapacak kadar s*lak mıyım? seviyor olmasam neden sana yazayım? telefonum çekmiyordu yoksa neden kapatayım? ne alakası var ya? ben böyleyim kızım. sadece film izleyeceğiz... sondaki cümle herkes için tehlike arz etmeyebilir, misal benim için.
Yaşı mesela 30+ ise yok artık 20'lerde sanıyordum seni dersin. En çok tutanda ailen eğer karşı çıkmıyorsa niye bir mankenlik ajansına başvurmuyorsun ki mükemmel görünüyorsun... Sonrasında gelen o gülüş ve yanına sokulmacalar başlar tabu bu sadece %0.01 lik kısım kimse 1 cümlede düşmez alt yapıyı sağlam kurman gerekir sonuçta karmaşık bir yapıya karşı savaş veriyorsun işimiz zor.
Doğaçlama takılırım aslında ama niyeyse her zaman bir plan program evresinde gerçekleşiyormuş hissi içinde oluyorum ondan alt yapı dedim :D Zamanlama önemli ama sonda yapman gerekeni önce yaparsan yemek tatsız olur :D
Her erkek bunu yapmaz, bazı erkekler doğru ve dürüsttür, açık sözlüdür. Kadınlar daha önce bir çok erkekten kazık yedikleri için artık her erkeği aynı görmeye başlarlar. Karşılarına dürüst bir erkek çıksa da inanmazlar. Sonra ne olur, biliyor musun?
Erkek, seni seviyorum dese de kadının gözünde bu yalan olur, inanmaz. Kısacası her şey kadının elindedir. Kadındır her şeyi yapan
En tehlikeli cümlem değil de. Her zaman yapacaklarımı önceden söylemem. Bu insanları korkutuyor galiba. Hangi konu da olursa olsun. Ağzımdan ne çıktıysa harfi harfine yerine getirdim. Ne bir eksik , ne de bir fazla. Ondandır mükemmelliyetci olmam.
Yemin ederim gozum senden baskasini gormuyor. Hep seni dusunuyorum ( bide beklenmedik anda yazar ki tam yiyelim diye)
Bana bir sans versen askimla sarhos ederim seni.
Dunyaya yine gelsem yine seni severim. Sen benim kaderimsin.
Allah belami versin ki sadece sen varsin. Seni annemle tanistirmak icin sabirsizlaniyorum. Ailedeki herkes biliyor artik seni. Seninle ayni evde yasamayi, tatile gitmeyi cok istiyorum. ( Gelecegimde sen varsini vurguluyor.) Sen cok baskasin 😂
Bunlar guven vermek icin kullanilan cumleler. Klise olduklari icin inanmiyoruz ama inanmis gibi yapiyoruz tabi.
Bizim her sözümüz tehlikelidir seni seviyorum derken bile içindeki anlamı bilmek lazım en masum kelimelerdir aslında seninle sevişmek istiyorum gibi sözler siz aşk sözcüklerinden korkun bir erkek sevdiğini söylemez gösterir bu nettir.
Erkekler normalde de tehlikelidir, ben hayatım boyunca binlerce erkek tanıdım, ilk başta babamla abim sonra arkadaşlarım, asker arkadaşlarım, kankalar, uzaktan konuştuklarımız vs ama saf temiz olanlar ve psikolojik travma yaşayanlar ya da kendi halinde takılanlar çok tehlike yaratmazlar.
Sen gerçekten çok farklısın. Diğerlerinde kendimi böyle hissetmemiştim... Elbette bana gönderdiğin fotoğraflar, özel yazışmalarımız sır olarak kalacak.
-Uzun süre sonra ilk defa böyle hissediyorum. (bir şey hissetmiyordur.) -Cinsellik önemli değil. Sen ne zaman istersen o zaman olur. (en kötü ihtimalle 2 gün sonra nude ister.)
Sana bir sey diyeyim mi gercekten cok farkli hissediyorum sana karsi Daha once kimseye boyle seyler yapmamistim ama sende nedense istemsiz oluyor Yemin ederim aklimda dusundugun gibi farkli hicbir sey yok ben sana karsi oyle dusunemem ki zaten
Cidiyim bir kiza açilacam onu cok seviyorum gibi bisey 3 siniftan biri sadece bir kez kknustum ona ne demeliyim birni nasil inandirisin gercekten sevdigine kalbisine sirayet edecek bisey soyle bana
Bu kelimeleri kullanmamanı tavsiye ederim. Kendin ol. Böyle süslü kelimeler kullanmak yerine yeri geldiğinde ona hissettir. Şu anda kaçıncı sınıfsın peki? Aynı sınıfta mısınız?
Hayir onunla sadece birkez konustum oda 3 siniftaydi suna lise sonum o nunla sehirlerimiz farkli ben gidince oraya acilmayi dusunuyorum gerçejnten seviyorum bugune kadar sevgilisi olmadi ve yoktu onuda biliyorum cidi sevdigimi onla aciklamak istiyorum bana da seni seviyorum diyenler olurdu ama insan seni seviyorum diyen kisiyi yabn buluyor daha kalbine o hisi yasatacak birsey soylemek istiyorum
Kızların yorumlara bakınca genelde canısı, ergenine, sıradan tiplere denk gelmiş bence :) kızların yorumların çoğu sıradan, bu cümleleri kuracak kadar sıradan zekaya sahipse zaten hemen pas geçin tipi mipi boşverin niye zaman harcıyorsunuz :)
"İşten başımı kaldıramıyorum sen diyorsun ki başkalarına yazıyorsun. Yeter artık günahımı alma." diyorsa kesin yazdığı başka kişilerde vardır. Ve telefon da başkası ile uzun süre konuşuyorsa.
ikna etmek için saçmalama ya, ya da ne alaka kızım? derler. yanlışmıyım? elde etmek için ise, çoğu dış görünüşleriyle elde ediyo. bazıları da ses tonuyla, konuşmasıyla. çünkü kızların zaaf noktalarını öğreniyolar ve uyguluyolar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanalda görüyorum şu iğrenç kelimeyi. Bağırta bağırta s... Seni 🤢
Çok var. Yok yazmama taktigi yok ilgisiz birakma yok sevgili olmama ama oyleymis gibi takilma ayrica çok yalan soylerler de aklima gelmedi şimdi çok taktik yalan ve manipulasyon var anlayacağin
Başta söyledikleri yalanları sonda unuttukları her şey için geçerli sjjs çoğu unuturuz sanıyor ama liste halinde o lafları dökecek kapasitemiz olduğunu unutuyor. Komik durum
Biz erkekler sizin kadar sahte değiliz bu bi gerçek duygularla oynamayı seviyormuş gibi yapmayı en iyi siz bilirsiniz yapabildiğiniz en iyi şey budur yaş fark etmeksizin hepiniz aynısınız